Uw 12Order omgeving

Binnen uw online beheeromgeving kunt u de layout van de web app samenstellen en volledig naar eigen smaak aanpassen. Kies een huisstijl en voeg productfoto’s toe. Daarnaast kunt u informatie over uw artikelen en gerechten toevoegen. Zo past u de bestel app geheel aan naar uw eigen wens.

Openingstijd en levertijd

Als beheerder bepaalt u zelf wanneer er geleverd kan worden en wat de bereidingstijd is van een bepaald product. Ook is het mogelijk om via 12Order openingstijden toe te voegen. Binnen deze door u ingestelde tijd kiezen uw gasten een bezorg- of ophaalmoment, waardoor u precies weet waar u aan toe bent in de bereiding of levering van uw producten.

Blijf op de hoogte van de bestelling

Als er is besteld ontvangen zowel u als de gebruiker een bevestiging. 12Order houdt de gebruiker automatisch op de hoogte over de status van de bestelling. Dit gebeurt door een automatische mailfunctie die u vooraf zelf in de beheeromgeving kan instellen. Daarnaast is de status van de bestelling ook voor uw gast te zien via de web app.

Ophalen of bezorgen

Als beheerder kunt u uw onderneming instellen als afhaallocatie en een bepaalde afhaaltijd instellen. Wilt uw gast de bestelling laten bezorgen en u biedt deze optie aan, dan kan dit worden aangegeven in het bestelproces. Uw gast kiest een locatie voor de bezorging van de bestelling en u levert uw product af op de afgesproken plaats en tijd.

Vraag meer informatie aan

Wilt u weten hoe dit er voor u uit komt te zien? Neem gerust contact met ons op!

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.