Hét kassasysteem voor Catering

Met ons kassasysteem kunt u zich volledig richten op uw gastbeleving. Wij bieden uw cateringorganisatie een betaalsysteem waarbij u centraal al uw locaties aanstuurt en u op een eenvoudige manier de juiste managementinformatie kunt opvragen. Van een eenvoudige kassa om snel mee af te rekenen, tot een uitgebreide totaaloplossing. Onze kassa’s zijn volledig afgestemd op Catering.

De voordelen van Twelve

  • Twelve Q, onderdeel van Twelve, is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd**
  • Oplossingen vanuit de praktijk
  • Online banqueting- en besteloplossing met 12Order

Er kunnen verschillende programma’s en Modules aan ons systeem gekoppeld worden om de kassa uit te breiden.

 

*Lees hier meer over de ISO 27001 en NEN 7510 certificering. 

Onze Catering kassa is gecertificeerd

Het kassasysteem van Twelve is gecertificeerd als Geregistreerd KassaSysteem (GKS). Met onze gecertificeerde software in combinatie met een FDM (Black-Box) worden voor uw organisatie transacties op de juiste manier geregistreerd en kan de fiscus deze gegevens eenvoudig controleren, waardoor btw-fraude wordt voorkomen. Een GKS is verplicht voor alle restaurant- en cateringorganisaties die meer dan €25.000,- omzet hebben met voeding.

Kijk hier voor meer informatie over ons GKS-certificaat.

Onze modules voor Catering

Debiteurenmodule

Automatiseer en registreer boekingen op debiteuren en kostenplaatsen en vereenvoudig uw facturatieproces.

Cashlessmodule

Met de Cashlessmodule kunt u eenvoudig cashless afrekenen via verschillende betaalmethoden.

Import/Export module

import export
Gegevens importeren en exporteren van en naar de beheeromgeving.

Elektronische Schaplabels

Toon extra informatie op uw locatie met het gebruik van Elektronische Schaplabels. Door de Schaplabels te gebruiken voorziet u uw gasten van informatie in verschillende talen en maakt u gebruik van van-/voor-prijzen die u zowel eenmalig als gepland op de Schaplabels kan tonen. Ook communiceert u op deze manier eenvoudig uitgebreide informatie zoals de voedingswaarden en allergenen van een product, zodat uw gasten precies weten waar ze aan toe zijn.

Kiosk

Dankzij een kiosk automatiseert u de bestellingen op uw locatie. Gasten bestellen eenvoudig op het touchscreen van de kiosk waardoor de wachttijd afneemt en u meer gasten kunt voorzien. Ook uw personeel kan zich hierdoor op andere werkzaamheden richten waardoor u efficiënter werkt. Onze kiosk is ideaal voor verschillende cateringlocaties.

Vraag de brochure aan

Wilt u weten welke producten we voor uw cateringlocatie hebben? Vraag onze brochure aan en bekijk ons aanbod.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Brochure

Sodexo -
Jerry Westermeijer

Sodexo werkt al jaren naar volle tevredenheid met de oplossingen van Twelve. De samenwerking is in 2017 opnieuw voor meerdere jaren vastgelegd in een overeenkomst, waarbij ook voor Sodexo België een overeenkomst is afgesloten.

Appèl en Markies Catering -
Hans van Veen

De samenwerking tussen Twelve, Appèl en Markies is in 2014 gestart en verloopt uiterst succesvol. In 2017 is de overeenkomst opnieuw verlengd voor meerdere jaren.

Compass Group -
Tim Hagenbeek

In 2013 is de samenwerking met Compass Group gestart. In 2017 heeft Compass een nieuwe marktverkenning gedaan waarna een nieuwe overeenkomst voor meerdere jaren is afgesloten.

We komen graag langs!

Geïnteresseerd in ons systeem? We komen graag een keer bij u langs voor een demonstratie. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Vraag

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.