Wist u dat 70% van de bezoekers pas beslist op het moment dat ze aan de bar staan?

  • Communicatie naar uw bezoekers

  • Sponsormogelijkheden

Prijslijst met links klantendisplay
  • Directe koppeling met ons kassasysteem

  • Professionele productpresentatie

Digitale Prijslijst

Met onze Digitale Prijslijst laat u op een professionele manier zien welke producten u verkoopt. Door de directe koppeling met ons kassasysteem worden de prijzen en producten automatisch weergegeven.

Daarnaast heeft onze Digitale Prijslijst de mogelijkheid om mededelingen en sponsoruitingen te tonen. Via de Digitale Prijslijst communiceert u eenvoudig met uw gasten en is het een nieuwe inkomstenbron voor uw organisatie.

Twelve Digitale Prijslijst

Twelve Sponsoring

Door middel van Twelve Sponsoring maken wij het voor onze (landelijke) partners mogelijk om te adverteren op de Digitale Prijslijst van onze klanten.

Schrijf u in voor Twelve Sponsoring, dan houden wij u op de hoogte van de campagnes in uw regio. Per deelname aan een campagne ontvangt u een vergoeding. Zo kan Twelve Sponsoring een mooie inkomstenbron voor uw vereniging worden.

Wilt u meedoen aan Twelve Sponsoring, maar heeft u nog geen Digitale Prijslijst? Neem dan contact op met ons.

Elektronische Schaplabels

Gebruik Elektronische Schaplabels op uw locatie voor het tonen van extra informatie. Door Elektronische Schaplabels te gebruiken voorziet u uw gasten van informatie in verschillende talen en maakt u gebruik van van-/voor-prijzen die u zowel eenmalig als gepland op de Schaplabels kan tonen. Ook communiceert u op deze manier eenvoudig uitgebreidere informatie zoals de voedingswaarden en allergenen, zo weten uw gasten precies waar ze aan toe zijn.

Klantendisplay 8 inch

De Klantendisplay is een 8 inch scherm die aan de kassa gekoppeld kan worden. Deze display toont een duidelijk overzicht van de aangeslagen producten en het totaalbedrag. Daarnaast is de Klantendisplay ideaal om sponsoruitingen en belangrijke mededelingen weer te geven.

Klantendisplay LCD

Onze kleine Klantendisplay is een klein LCD scherm dat de bestelde producten en het totaal af te rekenen bedrag aan uw gasten toont. De Klantendisplay is eenvoudig aan de kassa te monteren en een zeer voordelige optie om uw gasten extra informatie te bieden.

Wilt u onze betaaloplossingen van dichtbij bekijken?

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel hier je vraag

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.