Private LTE

Op een evenement is een stabiel netwerk van groot belang, niet alleen voor het betalingsverkeer maar ook bijvoorbeeld voor de productie en front of house. Op drukke evenementen werken publieke telecom verbindingen zoals 3G/4G vaak niet (optimaal). Bij Twelve Connect bieden wij een gegarandeerd stabiel netwerk zodat alle processen tijdens het evenement soepel kunnen blijven verlopen. Zo kunnen wij een Private LTE netwerk opbouwen waar alleen wij toegang toe hebben en toegang toe kunnen verlenen.

LTE - internetoplossingen Twelve Connect

Straalverbindingen

Sommige locaties zijn niet of nauwelijks te bereiken met een kabelverbinding. Dankzij het gebruik van onze hoogwaardige straalzenders zijn ook deze locaties geen probleem voor ons. Zo voorzien wij zelfs de meest ingewikkelde locaties van internet met een hoge bandbreedte.

Wifi

Twelve Connect heeft al jaren ervaring met het opbouwen van beveiligde en betrouwbare wifi netwerken. Een beveiligd wifi netwerk komt bijvoorbeeld goed van pas bij het scannen van de tickets aan de ingang. Maar niet alleen voor uw organisatie is een wifi netwerk ideaal, u kunt ook een wifi netwerk creëren voor uw bezoekers, zodat zij een goede verbinding hebben op uw evenement. Met Twelve Connect bent u altijd verzekerd van een stabiel wifi netwerk.

Satellietverbindingen

Een satellietverbinding kan bijna overal gebruikt worden om een stabiele verbinding te krijgen. Wij gebruiken satellietverbindingen vooral als back-up oplossing om onze andere internetvoorzieningen te ondersteunen. Zo kunnen wij garanderen dat het netwerk te allen tijde stabiel en toegankelijk is.

4G routers

4G routers zijn ideaal om snel en eenvoudig internet te creëren op locaties waar dat nog niet is. Creëer met deze 4G routers een klein wifi netwerk of sluit er internetkabels op aan voor een bekabeld netwerk. Zo zet u de routers in op de manier hoe u dat wilt. We hebben een grote voorraad 4G routers zodat wij u altijd van deze optie kunnen voorzien.

4g routers met wifi Twelve Connect

Vraag adviesgesprek aan

Organiseert u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar stabiel internet, maar weet u niet welke internetoplossing het beste is? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.