Meer inzicht voor jou, meer betaalgemak voor de bezoeker

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Service gericht
 • Ontzorgen

Waarom hebben wij de beste oplossing voor jouw evenement?

Tijdens jouw evenement moeten alle bestellingen en betalingen zo snel mogelijk verwerkt worden. Daarnaast moeten de mensen achter de bar, veelal oproepkrachten, direct aan de slag kunnen.  Bovendien wil je als organisatie inzicht in omzet, voorraden en hoe druk het is aan de bar. En ten slotte moeten alle bezoekers prettig en snel kunnen afrekenen. Wij bieden deze oplossing!

Snel en veilig betalen

Onze ervaring, expertise en servicegerichtheid maakt dat jij je kan focussen op het evenement. Wij zorgen dat er snel en veilig betaald kan worden. Wij kijken er naar uit om je te helpen jouw volgende evenement tot een succes te maken! Ons gebruiksvriendelijke betaalsysteem kan worden ingezet met alle betaalmethoden, afgestemd op jouw doelgroep.

Download de brochure voor evenementen en festivals

In de brochure lees je welke betaaloplossingen wij voor jouw event hebben.

Brochure event

Kassa voor events en festivals

De voordelen voor jouw evenement

Alle betaalmogelijkheden

Wij ondersteunen PIN, cash, munten, pasjes en polsbandjes, mobiel betalen en QR-code betalen.

Gebruiksgemak

Oproepkrachten kunnen binnen 1 minuut aan de slag.

Realtime inzicht

Hierdoor kan je live meekijken en zien waar het druk is, om je personeel zo effectief mogelijk in te zetten. Ook kan je door ons voorraadsysteem zien waar er bijvoorbeeld extra producten nodig zijn.

Ontzorgen

Wij nemen jullie betaaluitdagingen volledig uit handen.

Meest gestelde vragen

 • Hoe werkt het systeem?

  Wij bieden meerdere opties afgestemd op jullie wensen en infrastructuur. Graag gaan wij met jullie in overleg om te zorgen voor de beste oplossing, afgestemd op jullie wensen.
  Wij zorgen ervoor dat alles volledig werkzaam bij jullie wordt afgeleverd. Ook over stroom- en internetvoorziening denken wij met jullie mee.

 • Wij zijn een klein evenement, is het systeem ook geschikt voor ons?

  Natuurlijk, ook kleinere evenementen maken gebruik van ons systeem. Je wilt je bezoekers de perfecte ervaring geven, daarbij maakt het niet uit of je een klein of groot evenement bent.

 • Wat als de internetverbinding wegvalt?

  Dat zou natuurlijk heel erg vervelend zijn maar die kans is vrij klein. Om dit probleem te tackelen kan ons systeem ook offline werken! Wij lichten alle opties graag aan jullie toe tijdens een demonstratie op locatie.

Staat je vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

FAQ Events

Vraag meer informatie aan

Heb je nog vragen over ons product? Of zou je een demo/offerte willen ontvangen?  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.