Meer inzicht voor u, meer betaalgemak voor uw bezoekers

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Service gericht
 • Ontzorgen

Waarom hebben wij de beste oplossing voor uw evenement?

Tijdens uw evenement moeten alle bestellingen en betalingen zo snel mogelijk verwerkt worden. Daarnaast moeten de mensen achter de bar, veelal oproepkrachten, direct aan de slag kunnen.  Bovendien wilt u als organisatie inzicht in de omzet, voorraden en hoe druk het is aan de bar. Tot slot moeten alle bezoekers prettig en snel kunnen afrekenen. Wij bieden deze oplossing!

Snel en veilig betalen

Onze ervaring, expertise en servicegerichtheid maakt dat u zich kunt focussen op het evenement. Wij zorgen dat er snel en veilig betaald kan worden. Wij kijken er naar uit om u te helpen om uw volgende evenement tot een succes te maken! Ons gebruiksvriendelijke betaalsysteem kan worden ingezet met alle betaalmethoden, afgestemd op uw doelgroep.

Download de brochure voor evenementen

In de brochure leest u welke betaaloplossingen wij voor uw event aanbieden.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Brochure kassasystemen
Kassa voor events en festivals

De voordelen voor uw evenement

Alle betaalmogelijkheden

Wij ondersteunen bancontact, cash, jetons, pasjes en polsbandjes, mobiel betalen en QR-code betalen.

Gebruiksgemak

Oproepkrachten kunnen binnen 1 minuut aan de slag.

Realtime inzicht

Hierdoor kunt u live meekijken en zien waar het druk is, zo kunt u uw personeel zo effectief mogelijk inzetten. Ook kunt u met ons voorraadsysteem zien waar er bijvoorbeeld extra producten nodig zijn.

Ontzorgen

Wij nemen uw betaaluitdagingen volledig uit handen.

Meest gestelde vragen

 • Hoe werkt het systeem?

  Wij bieden meerdere opties afgestemd op uw wensen en infrastructuur. Graag gaan wij met u in overleg om te zorgen voor de beste oplossing, afgestemd op uw wensen.
  Wij zorgen ervoor dat alles volledig werkzaam bij u wordt afgeleverd. Ook over stroom- en internetvoorziening denken wij graag met u mee.

 • Wij organiseren een klein evenement, is het systeem ook geschikt voor ons?

  Natuurlijk, ook kleinere evenementen maken gebruik van ons systeem. U wilt uw bezoekers de perfecte ervaring geven, daarbij maakt het niet uit of het een klein of groot evenement is.

 • Wat als de internetverbinding wegvalt?

  Dat zou natuurlijk heel erg vervelend zijn maar die kans is vrij klein. Om dit probleem te tackelen kan ons systeem ook offline werken! Wij lichten alle opties graag toe tijdens een demonstratie op locatie.

Staat uw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

FAQ Events

Vraag meer informatie aan

Heeft u nog vragen over ons product? Of wilt u een demo of offerte aanvragen? Vul hier uw gegevens in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 • Naam
 • Organisatie
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.