De betaaloplossing voor u

Al meer dan 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in betaaloplossingen op maat. Onze systemen zijn gericht op gebruiksgemak, transactiesnelheid en data inzicht. Wij hebben voor elke locatie een passende oplossing. Wilt u een touchscreen kassa met een overzichtelijk scherm, een compacte kassa of een zelfservice kassa? Dit en vele andere opties, hebben wij voor u. Ontdek hieronder welk kassasysteem bij uw organisatie past.

kassasystemen van Twelve

Swipe om meer te zien

De kassa 12Order All-in-one kassa Zelfservice Tablet Handheld
Horeca kassasysteem - Twelve 12Order Twelve all-in-one budget kassa Tablet kassa van Twelve Handheld kassa van Twelve
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Kassasysteem Twelve

De kassa

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor uw locatie? Onze 14” touchscreen kassa is volledig gericht op overzicht, inzicht en gebruiksgemak. Hierdoor kan iedereen eenvoudig met onze kassa aan de slag. De kassa beschikt over een zelf in te stellen indeling waardoor deze geheel naar eigen wens in te richten is.

12Order

12Order is onze uitgebreide unieke bestel app. Met 12Order biedt u alle denkbare producten die u online kan bestellen aan. 12Order is volledig geoptimaliseerd voor gebruik mobiele apparaten en kan op alle hardware draaien. Door de unieke combinatie van bestellen, banqueting, scanning en kiosk is 12Order een aanwinst voor iedere locatie.

Bent u benieuwd hoe 12Order werkt en wat het voor uw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

12Order - Banqueting web app

All-in-one kassa

Onze All-in-one kassa is een kassa met een stijlvol design, die beschikt over alle opties. De All-in-one kassa bestaat uit een 10”-touchscreen, een ingebouwde bonnenprinter en een gekoppelde Klantendisplay voor het delen van extra informatie. Doordat de kassa heel compact is, is deze zeer geschikt voor iedere locatie.

Twelve all-in-one budget kassa
Twelve zelfscan

Zelfservice kassa

Met onze Zelfservice kassa kunnen uw gasten zelfstandig hun producten afrekenen, zonder dat er personeel nodig is. Door het overzichtelijke touchscreen met duidelijke knoppen, kunnen uw gasten eenvoudig met de kassa overweg. Daarnaast beschikt de Zelfservice kassa over een scanner en een pinautomaat, waardoor producten gescand en direct afgerekend kunnen worden.

Kom in contact voor de mogelijkheden!

De Handheld beschikt over een 6”-touchscreen en is te gebruiken als volwaardige kassa. De Handheld is perfect voor het opnemen van bestellingen. Daarnaast koppelt u de Handheld eenvoudig aan een scanner, waardoor deze naast mobiele kassa ook e-tickets, toegangskaarten, kortingspassen en andere producten kan scannen.