Het meest gebruikte kassasysteem

 • Gebruiksgemak voorop

  Door de simpele indeling kan iedereen moeiteloos met ons kassasysteem werken. Overbodige functies zijn weggelaten, waardoor de kassa uiterst overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betaalbaar is.

 • Snelle transacties

  Snel en eenvoudig afrekenen. Minder wachttijd voor jouw klanten.

Kassaterminal front Twelve
 • Alle denkbare betaalmogelijkheden

  Cash, PIN, munten, mobiel, stickers, passen, clubcards en zelfs seizoenskaarten.

 • Real time inzicht

  Met een knop vanaf overal realtime inzicht in de totale omzet, derving en voorraad.

Tetra met hand

De Pinkassa

De Pinkassa is een mobiele kassa en pinautomaat in één. Je slaat de bestelling aan en laat de klant direct (contactloos) pinnen op hetzelfde apparaat. De snelle betaling maakt de Pinkassa ideaal voor horecagelegenheden met hoge transactie snelheden, zoals sportclubs, festivals en stadions. Je hebt alle voordelen van een klassieke pinautomaat, maar de Pinkassa geeft ondernemers, werknemers en vrijwilligers ook inzicht in welke producten er op de rekening staan. Je hebt alles bij elkaar op één apparaat.

Nieuwsgierig? Vraag een proefperiode aan!

Tablet en PIN voor vast & mobiel gebruik

Ben jij op zoek naar een betaaloplossing die je makkelijk kan verplaatsen? Dit kassasysteem heeft een compacte design en is speciaal ontwikkeld om eenvoudig te verplaatsen. Door middel van één kabel is deze tablet aan te sluiten op zowel stroom als internet. Dit kassasysteem is ideaal voor locaties met een vast afrekenpunt op verschillende plekken. De tablet is eenvoudig los te koppelen om mee rond te lopen. Hierdoor ben je erg flexibel. Deze variant is ook zonder pinautomaat leverbaar.

tabletkassa en betaalterminal van Twelve
Twelve all-in-one budget kassa

All-in-one budget kassa

Heb je weinig ruimte? Maar ben je wel op zoek naar een trendy betaaloplossing? Deze all-in-one kassa heeft ook een compact design en is geschikt voor een professionele werkomgeving. Naast onze eigen kassasoftware heeft de all-in-one kassa een ingebouwde bonnenprinter. Hierdoor heb je alles in één bij elkaar. Ook heeft dit model een zelf instelbare klantendisplay. Zo kunnen klanten meekijken met hun bestelling. Via de zelfinstelbare klantendisplay kan je ook afbeeldingen, acties en sponsoren tonen.

De gebruiksvriendelijkheid van het systeem, flexibiliteit en de managementinformatie geven ons veel inzicht in de historie.”

– Ynset Holwerd

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • 24/7 Service

Vraag meer informatie aan

Heb je nog vragen over onze kassasystemen? Of zou je een demo/offerte willen ontvangen?  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Wat voor soort vraag heb je?