De betaaloplossing voor u

Al meer dan 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in betaaloplossingen op maat. Onze systemen zijn gericht op gebruiksgemak, transactiesnelheid en data inzicht. Wij hebben voor elke locatie een passende oplossing. Wilt u een touchscreen kassa met een overzichtelijk scherm, een compacte kassa of een zelfservice kassa? Dit en vele andere opties, hebben wij voor u. Ontdek hieronder welk kassasysteem bij uw organisatie past.

kassasystemen van Twelve

Swipe om meer te zien

De kassa Pinkassa 12Order All-in-one kassa Zelfservice 10'' Kassa Handheld
Horeca kassasysteem - Twelve Twelve Pinkassa 12Order Twelve all-in-one budget kassa Tablet kassa van Twelve Handheld kassa van Twelve
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Kassasysteem Twelve

De kassa

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor uw locatie? Onze 14” touchscreen kassa is volledig gericht op overzicht, inzicht en gebruiksgemak. Hierdoor kan iedereen eenvoudig met onze kassa aan de slag. De kassa beschikt over een zelf in te stellen indeling waardoor deze geheel naar eigen wens in te richten is.

Pinkassa: 2-in-1 betaaloplossing

De Pinkassa is onze mobiele 2-in-1 oplossing van een pinautomaat en onze eigen kassasoftware één. Met de Pinkassa bent u flexibel en snel, u slaat de bestelling van uw gasten aan en laat hen direct (contactloos) pinnen op hetzelfde apparaat. De gebruiksvriendelijkheid, de hoge transactiesnelheid en de mobiliteit van deze kassa maakt hem ideaal voor iedere locatie.

12Order - Banqueting web app

12Order

12Order is onze uitgebreide unieke bestel app. Met 12Order biedt u alle denkbare producten die u online kan bestellen aan. 12Order is volledig geoptimaliseerd voor gebruik mobiele apparaten en kan op alle hardware draaien. Door de unieke combinatie van bestellen, banqueting, scanning en kiosk is 12Order een aanwinst voor iedere locatie.

Bent u benieuwd hoe 12Order werkt en wat het voor uw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

All-in-one kassa

Onze All-in-one kassa is een kassa met een stijlvol design, die beschikt over alle opties. De All-in-one kassa bestaat uit een 10”-touchscreen, een ingebouwde bonnenprinter en een gekoppelde Klantendisplay voor het delen van extra informatie. Doordat de kassa heel compact is, is deze zeer geschikt voor iedere locatie.

Twelve all-in-one budget kassa
Twelve zelfscan

Zelfservice kassa

Met onze Zelfservice kassa kunnen uw gasten zelfstandig hun producten afrekenen, zonder dat er personeel nodig is. Door het overzichtelijke touchscreen met duidelijke knoppen, kunnen uw gasten eenvoudig met de kassa overweg. Daarnaast beschikt de Zelfservice kassa over een scanner en een pinautomaat, waardoor producten gescand en direct afgerekend kunnen worden.

Kom in contact voor de mogelijkheden!

Handheld

De Handheld beschikt over een 6”-touchscreen en is te gebruiken als volwaardige kassa. De Handheld is perfect voor het opnemen van bestellingen. Daarnaast koppelt u de Handheld eenvoudig aan een scanner, waardoor deze naast mobiele kassa ook e-tickets, toegangskaarten, kortingspassen en andere producten kan scannen.

Handheld kassa van Twelve

Al meer dan 10.000 locaties geholpen met een betaaloplossing

De voordelen van Twelve

  • Advies op maat
  • Geheel vrijblijvend
  • Gratis live demonstratie

Vraag meer informatie aan

Bent u geïnteresseerd in één van onze kassasystemen? Vul het formulier hieronder in en één van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met u op. We bespreken uw wensen en behoeften en kijken welke betaaloplossing daarbij het beste past, geheel vrijblijvend! Ook is het mogelijk om onze betaaloplossing te zien tijdens een demonstratie online of op locatie.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Bij welke branche hoort uw organisatie?
  • Organisatienaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel uw vraag