Koppelingen met Twelve

Wij hebben met verschillende partijen een samenwerking om ervoor te zorgen dat u nog meer uit uw Twelve kassa kan halen. Koppel bijvoorbeeld uw boekhoudprogramma aan onze beheeromgeving of personeelsplanner. Maar ook loyalty programma’s, koffiekoppeling en reserveringssystemen zijn aan onze beheeromgeving te koppelen. U vindt hier ons aanbod. Staat het programma dat u wil koppelen er niet tussen? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Ingenico betaalterminal

De betaalterminals van Ingenico zijn betrouwbaar en flexibel. Een veilige en snelle betaalterminal om op een vaste plek of mobiel betalen. Vanwege het heldere beeldscherm en de grote toetsen is deze betaalterminal gebruiksvriendelijk en voor iedereen eenvoudig te bedienen.

Worldline betaalterminals

De betaalterminals van Worldline zijn eenvoudig in gebruik, van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Al meer dan 40 jaar zijn pinbetalingen met Worldline veilig, erg voordelig en eenvoudig te gebruiken voor u en uw gasten.

Worldline

Adyen

Adyen is een betaalplatform waarmee u op elk apparaat snel en eenvoudig kan betalen. Het platform koppelt verschillende verkoopkanalen aan elkaar waardoor je zowel online, mobiel als in de winkel inzicht krijgt.

CCV Betaalterminals

De toonaangevende dienstverlener van elektronische transacties in Europa. Met CCV ben je klaar voor de toekomst. De betaalterminal zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos betalen.

Koffie- en/of Tapkoppeling

Wist u dat het schenken van goede verse bonenkoffie leidt tot een hogere omzet? Daarom hebben wij in samenwerking met Van Duijnen een gebruiksvriendelijke koffieautomaat laten ontwikkelen. De koffieautomaat koppelt u aan ons kassasysteem waardoor u in de beheeromgeving exact kan terugvinden hoeveel koffie er is verkocht en wanneer dit is gebeurd.

Met de Tapkoppeling heeft u direct inzicht in de hoeveelheid bier dat over de toonbank gaat. Dit heeft bij verschillende horecagelegenheden geleden tot gemiddeld 15% minder verspilling. Op jaarbasis scheelt dit enorm onder de streep.

Payter Vending Terminals

Met de Payter Vending Terminals kan u bij iedere automaat contactloos te betalen met verschillende betaalmethode. De Payter Vending Terminal maakt het zelfs mogelijk om met een student- of bedrijfspas te betalen.

Piggy Loyalty programma

Piggy is een Loyalty programma waarmee uw klanten kunnen sparen voor interessante kortingen of extra’s. Piggy is te koppelen aan onze kassasystemen zo selecteert u Piggy eenvoudig op uw touchscreen en kunnen uw gasten gebruik maken van het spaarsysteem waardoor u ze aan uw locatie verbindt.

Staff Personeel Manager

De Staff Personeel Manager maakt het online voeren en beheren van uw personeelsadministratie heel eenvoudig. Je koppelt alle informatie van je medewerkers en verwerkt zo digitaal alle contract- en functiehistories. Zo heeft u alles op één locatie en kan u dit altijd terugvinden.

Smart Event Manager

Met Smart Event Manager beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw event of groepsreservering, tot de personeelsplanning en facturatie.

Delegate

Delegate levert menu-engineerings oplossingen waarbij ingrediënten efficiënt worden ingekocht, menu’s worden samengesteld en voedingswaarden en allergenen eenvoudig inzichtelijk zijn voor uw gasten.

Catering Manager

Catering Manager helpt bij het effectief inroosteren van uw personeel en heeft verschillende gerelateerde e-HRM oplossingen voor het meten van en sturing geven aan de personele inzet in uw cateringomgeving.

Jewel Labs

Jewel Labs levert complete ticketing oplossing aan uw organisatie. Van de verkoop van tickets op stoelniveau tot en met complete CRM-vraagstukken.

Payconiq

Met Payconiq betalen uw gasten veilig en snel door het scannen van een QR-code met de Payconiq app. Ook kunnen zij met één klik hun vrienden betalen. Op deze manier biedt u een extra cashless betaalmethode op uw locatie en heb je nooit meer gedoe met pasjes of kaartlezers.

(Webwinkel) Boekhoudkoppeling

Aan onze beheeromgeving kunnen verschillende (webwinkel) boekhoudprogramma’s gekoppeld worden. Beschikt u al over een boekhoudprogramma of een ander systeem? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Koppeling

HorecaManager

Met de oplossingen van HorecaManager wordt de boekhouding van uw onderneming een stuk eenvoudiger en sneller. Door de juiste automatisering wordt registreren eenvoudiger en informatie inzichtelijker. Zo heeft u altijd toegang tot betrouwbare resultaten.

Intersolve

Met Intersolve kan u loyaliteitskaarten zoals museumkaarten of VVV kaarten koppelen aan uw smartphone en deze gebruiken bij verschillende organisaties, zowel nationaal als internationaal.

Neem contact op

Wilt u uw systeem koppelen aan ons kassasysteem? Neem contact op.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Bij welke branche hoort uw organisatie?
  • Organisatienaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel uw vraag

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.