Onze transferhistorie

Met een vooruitstrevend en enthousiast team zijn wij dé specialist in het ontwikkelen en implementeren van betaaloplossingen en richten wij ons op ultiem betaalgemak!In 2007 ontwikkelde 3 ondernemers een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor sportverenigingen. Dit bleek al snel een schot in de roos! Na in 2009 de KPMG innovatieprijs te hebben gewonnen was de kassa zo succesvol dat er ook volop interesse was vanuit andere branches. Op 1 mei 2018 is Twelve als nieuw merk geïntroduceerd ter vervanging van de 4 merken, Le Credit Sportif, Counterpay, KNIP Cashless Events en Credit Sportif XL en zijn we uitgegroeid tot het bedrijf dat we vandaag de dag zijn. Als ambitieuze organisatie zijn wij altijd op zoek naar groeimogelijkheden, zo hebben we in oktober 2018 Quarto betaalsystemen overgenomen. Je vindt onze betaaloplossingen bij meer dan 10.000 locaties. Ben jij benieuwd of onze kassa’s bij jou in de buurt staan? Bekijk hier alle locaties. Ben jij enthousiast en wil je werken bij onze ambitieuze organisatie?

Ons team

Robbie de Roos

Robbie de Roos

Teamlead Horeca

“Als accountmanager streef ik naar de perfecte betaaloplossing voor iedere locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op, ik kom graag bij je langs.”

Victor Rieff

Victor Rieff

Teamlead Leisure

Als medewerker op de afdeling Events doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw wensen met betrekking tot betaalmogelijkheden worden waargemaakt. Hierdoor kun jij je focussen op jouw event.

Floris Molenaar

Floris Molenaar

Accountmanager

“Als medewerker op de afdeling Events doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw wensen met betrekking tot betaalmogelijkheden worden waargemaakt. Hierdoor kun jij je focussen op jouw event”

Maarten Rijsenbrij

Maarten Rijsenbrij

Accountmanager Contract Catering & Leisure

Kelly Druppers

Kelly Druppers

Medewerker Onboarding

Binnen Twelve ondersteun ik het onboardingsteam. Ik houd mij bezig met het voorbereidende werk van de kassa’s, de pinautomaten en de koffieautomaten. Daarnaast kun je bij mij terecht voor verhuurproducten.

Babette Noverraz

Babette Noverraz

Head of Marketing

Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor ons marketingbeleid. Daarnaast zorg ik ervoor dat wij met de juiste campagnes kunnen voldoen aan de wensen en behoefte van onze bestaande en potentiële klanten.

Judith Witteveen

Judith Witteveen

Medewerker Service

Binnen Twelve houd ik mij dagelijks bezig met het onderhouden van contacten met onze bestaande klanten en nieuwe klanten. Als medewerker Customer Care help ik je graag verder.

Edwin Westdorp

Edwin Westdorp

OPS Venues

Als Operationeel Medewerker Stadions zorg ik ervoor dat voor en tijdens de wedstrijden de kassa’s goed werken zodat mensen zonder problemen kunnen genieten van de wedstrijd.

Pieter Paul van Heeswijk

Pieter Paul van Heeswijk

COO/CFO

Vanaf het eerste moment geniet ik van de interactie met onze klanten en de markt waarin wij werken. Als oprichter en directeur heb ik alles bij Twelve gezien en gedaan, maar nu houd ik mij vooral bezig met financiën.

Harry Zorn

Harry Zorn

Projectmanager

Bas Brocken

Bas Brocken

Head of Product

Als Manager DevOps ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het ontwikkelingsproces en de implementatie van software. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten en zakelijke partners met de beste betaaloplossingen verbonden worden.

Flip van Rooijen

Flip van Rooijen

Head of Venues & Events

Als Operationeel Manager bij Twelve denk ik graag mee over hoe wij ons systeem kunnen inzetten bij jouw stadion. Van voorbereiding tot afhandeling en alles daar tussenin, sta ik met mijn team voor je klaar.

Robin Nussy

Robin Nussy

Assistent Controller

Binnen Twelve houd ik mij bezig met crediteurenbeheer en richt ik mij op het beheersen en automatiseren van processen binnen het bedrijf.

Kelvin Kaarsgaren

Kelvin Kaarsgaren

Teamlead Sport

Samen met het EMS team zorg ik als Junior Projectmedewerker EMS ervoor dat onze klanten op de gewenste manier de pinterminals ontvangen en dat het project vlekkeloos verloopt.

Tim Verbon

Tim Verbon

Medewerker EMS

“Als medewerker op de afdeling Events doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw wensen met betrekking tot betaalmogelijkheden worden waargemaakt. Hierdoor kun jij je focussen op jouw event”

Steven Dissel

Steven Dissel

Accountmanager Contract Catering

Pieter de Jong

Pieter de Jong

CEO

Als eindverantwoordelijke houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van ons groeiende bedrijf, dit zorgt voor diversiteit en veel uitdagingen. Met ons groeiende team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring. Innovatie en ontzorgen zijn daarbij key

Bram Spliet

Bram Spliet

CTO

Samen met mijn collega’s ontwerp ik de functionaliteiten van onze software. Daarnaast begeleid ik het ontwikkelen, testen en implementeren van onze oplossingen.

Willem van Kralingen

Willem van Kralingen

CIO

Sinds de oprichting van Twelve ben ik constant bezig geweest met mijn passie: innovatie. Operationeel ben ik binnen Twelve niet meer actief, maar houd ik mij bezig met nieuwe producten, diensten en partnerships.

Rob Vermeer

Rob Vermeer

Medewerker Service

Als Medewerker Service zal ik samen met jou kijken naar het product dat het beste bij jou past. Neem gerust contact met mij op en dan help ik jouw vereniging met een mooie aanbieding!

Jeffrey Rijdes

Jeffrey Rijdes

Teamlead OPS & Integrations

Binnen het team van Twelve ben ik verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden in de stadions. Wij zorgen ervoor dat personeel en bezoekers van het stadion zonder problemen kunnen afrekenen.

Peter Maene

Peter Maene

Directeur Twelve België

Eefje van Gorkom

Eefje van Gorkom

Online Marketeer

Als Online Marketeer houd ik mij bezig met de ontwikkeling en implementatie van het marketingbeleid. Daarnaast zorg ik voor het bedenken, opzetten en optimaliseren van online campagnes.

Jamal van Kallen

Jamal van Kallen

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker technische dienst bij Twelve help ik mee met het klaarmaken en voorbereiden van de hardware voor klanten.

Tristan Bax

Tristan Bax

Accountmanager Zorg/contract catering

In mijn sales rol ga ik mij bezig houden met het verwerven en behouden van klanten in de zorg. Daarnaast zal ik mij binnen marketing bezig houden met onze uitingen naar onze klanten van de zorg, musea en catering.

Loek Arendse

Loek Arendse

Project Manager

Jimmy Baartmans

Jimmy Baartmans

Magazijnbeheerder

Dagelijks ben ik met mijn team bezig met het schoonmaken, onderhouden en voorbereiden van onze kassasystemen voor jouw event. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze systemen worden voorzien met het juiste software en de hulpmiddelen.

Joël Theys

Joël Theys

Project Manager

Stefan Dommers

Stefan Dommers

Head of Accountmanager

Susanne Zaalberg

Susanne Zaalberg

Teamlead Onboarding & Binnendienst

Als Manager Onboarding & Cashless ben ik verantwoordelijk voor het implementatieproces van de producten en diensten die Twelve aanbiedt. Team Onboarding helpt je graag op weg met de inrichting van jullie betaalsysteem!

Farhad Eghtedardoust

Farhad Eghtedardoust

Junior Service Medewerker

Als Service medewerker leer ik iedere dag meer en heb leuke gesprekken met de klanten en collega’s. Dit doe ik met veel plezier en trots om onze klanten een toffe ervaring te geven!

Joëlle Heijkoop-de Jong

Joëlle Heijkoop-de Jong

Accountmanager Catering & Musea

Janneke Buitenhuis

Janneke Buitenhuis

Medewerker Service

Binnen Twelve ben ik werkzaam als medewerker Customer Care. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Het is een baan met veel variatie en een leuke sfeer!

Simone van Driel

Simone van Driel

Medewerker Finance

“Binnen Twelve maak ik deel uit van het Finance team. Hier ben ik onder andere verantwoordelijk voor de financiële verwerking van de evenementen en de voetbalwedstrijden. Voor financiële vragen kun je bij mij terecht, ik beantwoord deze graag!”

Jochem Smeets

Jochem Smeets

Content creator

Binnen Twelve ben ik verantwoordelijk voor de schriftelijke uitingen richting potentiële en bestaande klanten. Daarnaast houd ik mij bezig met de social media strategie en denk ik mee met het opzetten en uitwerken van diverse campagnes.

Joep Wagemakers

Joep Wagemakers

Projectmanager Leisure

Als Project Manager Events zorg ik ervoor dat jij je als organisatie kan focussen op je evenement. Een goede voorbereiding, sterke show en een duidelijke afhandeling maken dat jij volledig ontzorgd wordt op het gebied van betalen!

Moniek van der Geer

Moniek van der Geer

Medewerker Customer Care

Ik houd mij vanuit het Customer Care team bezig met het optimaliseren van het klantcontact. Daarnaast ondersteun ik het Marketing team bij bijvoorbeeld het uitdenken en opstellen van campagnes.

Luuk Vos

Luuk Vos

Business Analist

Als business analyst begeleid ik het DevOps team bij de ontwikkeling en optimalisatie van de software.
Hiervoor vertaal ik de behoeftes van de klant naar bruikbare oplossingen.

Per Wagemakers

Per Wagemakers

Teamlead Upsell

Als sporter en als secretaris verbonden aan SV Odijk heb ik mijn plek gevonden bij Twelve. Vanuit mijn vereniging weet ik hoe gemakkelijk onze kassa werkt. Ik kom graag eens bij je langs op de vereniging om dit aan je te tonen!

Joey Kamping

Joey Kamping

Software Tester

Rob Rientjes

Rob Rientjes

Teamleader Customer Care

Als Junior Projectmanager houd ik mij bezig met het operationeel opzetten, implementeren en begeleiden van de betaalsystemen en de hieraan verwante diensten bij kleine tot middelgrote evenementen.

Peter Heeres

Peter Heeres

Product Specialist

Fabian Slabbers

Medewerker Events

Binnen Twelve zorg ik ervoor dat alle kassa’s worden, voorbereid zodat ze gebruikt kunnen, worden op de evenementen. Op deze manier zorgen wij voor gemak voor onze bestaande en potentiële klanten.

Koen van Boxtel

Koen van Boxtel

Head of Sales

Binnen Twelve begeleid ik het Sales team. Ik kom graag bij je langs voor een betaaloplossing op maat.

Kevin de Smidt

Kevin de Smidt

Head of Technische Dienst

Als Manager Technische Dienst zorg ik ervoor dat onze klanten de beste kwaliteit, support en dienstverlening krijgen. Daarnaast ben ik continu bezig met het verbeteren van de kassa’s en het interne proces.

Maurice Bos

Maurice Bos

Prod Consultant 12Order

Bij Twelve ben ik als medewerker Onboarding verantwoordelijk voor de onboarding van Stadions & Events. Hierbij ondersteun ik de Projectmanager met alle backoffice activiteiten voor de evenementen en stadions.

Mark van Kersen

Mark van Kersen

Medewerker Service

Bij Twelve ben ik onderdeel van de service afdeling. Hierbij help ik de nieuwe en bestaande klanten bij vragen en storingen. Tevens geef ik online de trainingen aan nieuwe klanten. Als je vragen hebt, help ik je graag verder!

Jelle Koch

Jelle Koch

Visual Designer

Als Marketing Medewerker ben ik creatief bezig met het bedenken, opzetten en visualiseren van diverse campagnes om de externe communicatie naar potentiële en bestaande klanten te verbeteren.

Rodney Pierau

Rodney Pierau

Product Consultant

Binnen het team van DevOps ben ik vooral bezig met het testen van nieuwe hardware en software. Op deze manier houden wij het systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk!

Koen Hoetmer

Koen Hoetmer

Teamlead Contract Catering

Als echte sportman werk ik binnen Twelve op de afdeling Sales. Ik zie het als een uitdaging om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de beste betaaloplossing!

Linda van Kasteel

Linda van Kasteel

Medewerker Service

Binnen Twelve houd ik mij bezig met het inplannen van online en fysieke plaatsingen en het voorbereiden van de back-office. Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Mários Kaklis

Mários Kaklis

Medewerker Service

Als Medewerker Service help ik jou graag om nog meer uit jouw kassa te halen. Heb je storing of loop je tegen iets vast? Ik help je graag verder!

Danique Almering

Danique Almering

Head of Customer Care

Binnen Twelve ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen richting onze klanten. Daarnaast bekijk ik iedere dag hoe we onze klanten nog efficiënter kunnen helpen en hoe we naast onze klanten ook ons customer care team nog meer kunnen ontzorgen.

Nordin Frericks

Nordin Frericks

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker Technische Dienst bij Twelve houd ik mij vooral bezig met het voorbereiden van de kassasystemen. Daarnaast plaats ik onze hardware op locatie bij klanten en los ik mogelijke problemen op.

Robert Jan Burger

Robert Jan Burger

Directeur Sports & hospitality

Als directeur van de sport -en horeca tak houd ik me bezig met alle ins en outs van ons groeiende bedrijf. Met veel plezier en trots ben ik dagelijks bezig om onze klanten een nog betere (betaal)ervaring te bezorgen

Brian Boelens

Brian Boelens

Product Consultant

Samen met mijn team van DevOps ben ik verantwoordelijk om het systeem continu te optimaliseren. Mocht er iets niet werken zoals het hoort, of moet er een nieuwe feature geïmplementeerd worden, dan ben ik je man.

Sander Klomp

Sander Klomp

Account Manager

Als Account Manager bij Twelve kijk ik graag samen met jou welk betaalsysteem het beste bij jouw organisatie past. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.

Dinzey Scheelings

Dinzey Scheelings

Medewerker Technische Dienst

Bij Twelve werk ik op de Technische Dienst en zorg er voor dat kassa’s getest en werkend geleverd worden. Verder ondersteun ik Service als aanspreek punt bij problemen met de kassasystemen.

Lloyd Pizarro

Lloyd Pizarro

Project Manager Events

Als medewerker op de afdeling Events doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw wensen met betrekking tot betaalmogelijkheden worden waargemaakt. Hierdoor kun jij je focussen op jouw event.

Yoshua Rebergen

Yoshua Rebergen

Medewerker Events

Binnen Twelve zorg ik voor de voorbereiding van de kassa’s zodat ze gebruikt kunnen worden op de evenementen.

Leidy Bolhuis

Leidy Bolhuis

Projectmanager

Ik ben verantwoordelijk voor de oplevering en uitvoering van grote projecten. Dit gaat voornamelijk om projecten die meerdere afdelingen raken en nieuwe implementaties. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen binnen Twelve.

Toan Mai

Toan Mai

R&D Engineer

Als R&D Engineer medewerker binnen Twelve houd ik mij bezig met het bedenken, creëren en realiseren van nieuwe ontwikkelingen.