Splitt

Splitt is de betaalapp voor sportteams. Elk team krijgt een eigen betaalgroepje. Daarmee kan een teamlid rondjes voor het hele team bij sportclubs betalen. Per teamlid wordt alleen het door hem of haar geconsumeerde deel afgeschreven.

TAPP

TAPP verzamelt en verwerkt iedere maand ruim 8 miljoen consumpties in de horeca. Deze complexe data verwerkt TAPP tot heldere inzichten. TAPP heeft daarmee altijd een actueel beeld van trends en ontwikkelingen in de Nederlandse horecamarkt. Deze inzichten bieden merken en ondernemers vertrouwen bij het maken van beslissingen.

Sport 2 Connect ondersteunt sportorganisaties waar nodig op het gebied van Horeca en exploitatie, Sport en sportorganisatie & Sponsoring en media. Ook hebben zij veel kennis van cashless betalen en ticketservices.

Cashback World biedt bedrijven de kans om een pas cadeau te doen aan hun klanten. Met deze pas kunnen zij voordelig aankopen doen bij aangesloten bedrijven. Deze bedrijven geven de Cashback Card of klantenkaart uit om klanten te binden of accepteren de kaart om nieuwe klanten aan te trekken.

Piggy

Piggy

Piggy is een ambitieus en innovatief softwarebedrijf dat producten ontwikkelt waardoor de relatie tussen twee partijen versterkt wordt. Bij Piggy geloven zij erin dat een loyaliteitsprogramma de drijvende kracht is om ondernemer en consument met elkaar te verbinden.

Bekijk de website

LOC

LOC

LOC Zeggenschap in zorg is een netwerk van mensen die zich betrokken voelen bij en zich inzetten voor waarde-volle zorg. Dat is zorg die de gezondheid, eigen-waarde en autonomie van mensen maximaal bevordert.

MMC Cashflow

MMC Cashflow organiseert, controleert en administreert de waardestromen op allerlei soorten evenementen en festivals. Ze leveren structuur, precisie en betrouwbaarheid – op ieder mogelijk niveau van uitvoering.

Van Duijnen

Van Duijnen is een leverancier van koffieautomaten. Het biedt koffie die bestaat uit verse koffiebonen aan bedrijven en werkt sinds kort ook met Twelve samen om een koffiekoppeling te creëren voor sportverenigingen.

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De organisatie is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

ING

ING

ING is een Nederlandse financiële dienstverlening. Het bedrijf staat bekend om haar duurzame karakter. ING adviseert, financiert en faciliteert ondernemers en staat ervoor open om hen te helpen waar nodig.

Vrumona

Vrumona is de naam van een frisdrankenfabrikant, waarbij vruchtenlimonadedranken centraal staan. Momenteel beschikt het over een erg breed merkenportfolio en het bedrijf is gevestigd in Bunnik.

Drukbedrijf

Drukbedrijf is de drukwerkpartner van Twelve. De online drukkerij drukt alles op alles. U kunt er dus terecht met al uw drukwerkaanvragen. Van promotioneel drukwerk zoals folders, presentatiemateriaal zoals roll up banners tot bedrijfskleding met uw eigen bedrukking. Naast het leveren van allerlei drukwerk beschikt Drukbedrijf ook over een eigen studio waarbij meerdere designers uw van dienst zijn voor de opmaak van bestanden. Zo weet u zeker dat het altijd 100% in orde is!

LISA

LISA levert een geintegreerd ledeninformatiesysteem voor sportverenigingen en -bonden. Alle relevante informatie wordt via eenvoudige webbased software ontsloten naar mobiele applicaties, websites, narrowcasting en push/sms-messaging. Met LISA maakt de vereniging en/of de bond een grote slag in efficiency en creëert zij een uniek informatie- en communicatieplatform voor haar doelgroepen, inclusief sponsoren.

JOGG zet zich in om gemeenten optimaal te ondersteunen bij het creëren van een gezonde omgeving. Samen met gemeenten, het bedrijfsleven en publieke organisaties oefent JOGG invloed uit op de omgeving van het kind.

Sportvakbeurs

De Nationale Sport Vakbeurs (NSV) is de facilitaire sportbeurs van Nederland. De Nationale Sport Vakbeurs is het unieke concept, waar gerenommeerde toeleveranciers uit de sportwereld samenkomen om verenigingen tips te geven over interessante ontwikkelingen in de breedtesport.

Adyen

Adyen is een organisatie die wereldwijd betalingen verwerkt. Het is een betrouwbare, risicovermijdende speler op de markt die erg flexibel is. Adyen vergroot het gemak voor de klant en biedt bovendien zekerheid dat alles goed verloopt.

Pay.nl

Pay.nl verwerkt online betalingen voor bedrijven met een zakelijke inschrijving. Binnen de E-commerce zorgen zij voor veilige en betrouwbare betalingen. Welk product u ook heeft, Pay.nl heeft een geschikte betaaloplossing

TAPES

TAPES The Digital Connection is een onafhankelijk opererend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in datadragers en datavermenigvuldiging. Hieronder valt bijvoorbeeld DVD, private label USB, memory card en USB kopie, DVDR en CDR kopie, dubbing en encoding, digitalisering van video, film en dia.

AKAM

AKAM is een distributeur van POS, Auto-ID en Cross & Omni-Channel hardware, met andere woorden: diverse producten die bij een kassa horen. Het bedrijf levert onder andere POS terminals, mobiele printers, bonnenprinters, klantendisplays, monitors, schuif- en kassalades.