Breid uw kassa uit met onze Softwaremodules. Optimaliseer uw kassa volledig naar eigen wens en werk nog efficiënter met uw kassa.

Restaurantmodule

Met de Restaurantmodule richt u eenvoudig een plattegrond in op uw kassa. Zo heeft u een duidelijk overzicht op welke tafel er is besteld en welke producten hierop zijn aangeslagen. Na het selecteren van de tafel en het aanslaan van producten, wordt de bestelling direct doorgestuurd naar de bar of keuken. Daarnaast kunt u met de Restaurantmodule teksten bij bestelling plaatsen, waardoor u de communicatie onder jouw personeel verbetert.

Bonmodule

Met de Bonmodule maakt u een digitale bon aan op de kassa. Dit is simpelweg de digitale tegenhanger van het ouderwetse handgeschreven bonnetje. U slaat de bestellingen van uw gasten aan op een bon zodat ze in één keer alles af kunnen rekenen. Heel handig voor groepen die niet bij elke bestelling willen afrekenen! Zo heeft u alle openstaande bonnen op één digitale plek waardoor u een duidelijk overzicht hebt.

Supplementenmodule

Met de Supplementenmodule voegt u snel een ingrediënt of extra informatie toe aan een product of bestelling. Een supplement kan een extra saus zijn, maar bijvoorbeeld ook de bereiding van een gerecht. Niet alle supplementen hoeven een meerprijs te bevatten. U selecteert de bestelling op uw kassa en voegt eenvoudig een supplement toe wanneer iemand een bepaalde wens heeft, zo houdt u alles digitaal.

Cashlessmodule

Cashless betalen zorgt voor meer veiligheid, meer inzicht en controle. De Cashlessmodule maakt het voor iedereen mogelijk om aan de bar af te rekenen door een QR-code te scannen met hun mobiele telefoon, clubcard, passen en/of bandjes te gebruiken. Zo betaalt u geen transactiekosten, wat aanzienlijk kan schelen. Naast ons advies over cashless betalen helpen wij ook bij de communicatie naar uw gasten zodat u uiteindelijk volledig cashless kunnen gaan.

 

Facturatiemodule

Wilt u de optie bieden om achteraf een factuur te betalen in plaats van direct af te rekenen? Met de Facturatiemodule slaat u bestellingen aan op een rekening en draait u via de beheeromgeving eenvoudig een factuur uit, die later betaald kan worden.

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heeft u altijd controle en inzicht in uw voorraad. U stelt een minimumvoorraad in, waarna het systeem een waarschuwing geeft als deze (bijna) is bereikt. Zo heeft u de benodigde producten altijd op voorraad. Via deze Module levert u heel eenvoudig bestellijsten aan bij uw leveranciers waardoor u veel minder tijd kwijt bent aan uw bestelproces.

import export

Generieke Export/Import Module

Idealiter heeft u al uw gegevens overzichtelijk in één beheeromgeving. Doordat de bron van deze gegevens vaak uit verschillende pakketten komt hebben wij de Generieke Export/Import Module. Zo kunt u verschillende gegevens uploaden in uw online beheeromgeving die diverse bestanden verwerkt voor optimaal gebruik.

Vervolgens exporteert u een overzicht van uw totale omzet, btw of doorbelasting vanuit uw online beheeromgeving. Zo kunt u volledig naar wens uw persoonlijke beheeromgeving bouwen.

Menu Management Module

Via de Menu Management Module beheert u online alle gerechten en recepturen. Daarnaast ziet u snel welke voedingswaarden en allergenen alle gerechten bevatten. Wijzigingen in het menuplan komen automatisch op het kassascherm te staan. Volgt iemand een bepaald dieet, dan stelt u dit eenvoudig in. Ideaal voor de cliënten van bijvoorbeeld een zorginstelling. Op deze manier houdt u rekening met uw gerechten en past u hier uw inkopen op aan.

Vendingmodule

Steeds minder mensen dragen contact geld op zak, cashless betalen is hiervoor de ideale uitkomst. Om het inzicht van uw totale omzet echt volledig te maken, hebben wij de Vending Module. Deze Module maakt een koppeling met Payter, waardoor het mogelijk is om ook de via Payter betaalde omzet, op bijvoorbeeld een vending machine, eenvoudig terug te zien in jouw beheeromgeving.

Personeelsmanagement Module

Met ons Personeelsmanagement Module krijgt u meer inzicht en meer rendement op de inzet van uw personeel. U maakt efficiënter roosters, communiceert eenvoudiger, krijgt inzichten, en u gaat eenvoudig team- en afdeling-overschrijdend te werk. Deze toepassing leidt tot meer flexibiliteit, waardoor je de medewerkerstevredenheid verhoogt.

Debiteurenmodule

Automatiseer en registreer boekingen op debiteuren en kostenplaatsen. Uitgebreide en gedetailleerde rapportages van deze boekingen helpen bij het vereenvoudigen en automatiseren van uw facturatieproces.

Vriendenmodule

Met de Vriendenmodule verbind u uw bezoekers aan uw locatie. Waar u ook verantwoordelijk voor bent, u wil altijd dat uw bezoekers terugkeren. Met de Vriendenpas geeft u mooie kortingen aan uw vaste gasten en maken zij gebruik van andere voordelen zoals snelle toegang via de fast-lane op drukke dagen. Zo biedt u hen wat extra’s en kunnen zij maximaal genieten.

Autodiscount Module Twelve

Autodiscount Module

Zet via een centraal punt eenvoudig kortingsacties in voor uw verschillende verkooppunten. Zo stimuleert u extra verkopen en kunt u per locatie bepalen of en welke korting u geeft. Denk aan korting op bon, van voor prijzen of combideals. Speel in op de behoefte van uw gasten en verbind hen aan uw locatie(s).

Tourniquetmodule

Met de Tourniquetmodule kunt u gecontroleerd toegang verlenen aan uw bezoekers, personeel of zelfs voertuigen aan de poort. Deze module draagt bij aan de zelfservice van uw locatie en zorgt ervoor dat alleen geïdentificeerde personen toegang hebben tot uw locatie. Met onze Tourniquetmodule kunt u naast (personeel)pasjes of e-tickets ook toegangsbewijzen uitgegeven bar-/ QR-code scannen.

Ticketingmodule van Twelve

Ticketingmodule

Met de Ticketingmodule biedt u een mooie service aan uw bezoekers. Aankopen worden steeds vaker online gedaan, ook bij toegangskaarten. Op deze manier geeft u uw bezoeker zekerheid over toegang en snellere doorstroom bij binnenkomst. Voor u betekent dit gegarandeerde vooraf betaalde omzet. Daarnaast verzamelt u op deze manier informatie over uw bezoekers waar u later weer op in kan spelen.

Loyaltymodule

Met de Loyaltymodule kunt u heel eenvoudig onderscheid maken in verschillende groepen. U kunt uw eigen medewerkers of trouwe gasten tot op individueel niveau laten profiteren van speciale kortingen. Op deze manier biedt u wat extra’s aan de personen die dat volgens u verdienen.

Loyaltymodule icon

Wilt u onze Softwaremodules van dichtbij bekijken?

We plannen graag een afspraak bij u in om onze Modules te demonstreren. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.