Breidt uw kassa uit met onze Softwaremodules. Optimaliseer uw kassa volledig naar eigen wens en werk nog efficiënter met uw kassa.

Swipe om meer te zien

Restaurantmodule Cashlessmodule Facturatiemodule Menu Management Module Loyaltymodule
Restaurantmodule Twelve - icon Cashlessmodule - twelve icon - betaaloplossingen
Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module

Swipe om meer te zien

Personeelsmanagement
Module
Ticketingmodule Vriendenmodule Tourniquetmodule
Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module

Swipe om meer te zien

Bonmodule Generieke Export/
Import Module
Voorraadmodule Vendingmodule
Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module

Facturatiemodule

Facturatiemodule

Wilt u de optie bieden om achteraf een factuur te betalen in plaats van direct af te rekenen? Met de Facturatiemodule slaat u bestellingen aan op een rekening en draait u via de beheeromgeving eenvoudig een factuur uit, die later betaald kan worden.

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heeft u altijd controle en inzicht in uw voorraad. U stelt een minimumvoorraad in, waarna het systeem een waarschuwing geeft als deze (bijna) is bereikt. Zo heeft u de benodigde producten altijd op voorraad. Via deze Module levert u heel eenvoudig bestellijsten aan bij uw leveranciers waardoor u veel minder tijd kwijt bent aan uw bestelproces.

Voorraadmodule icon
import export

Generieke Export/Import Module

Idealiter heeft u al uw gegevens overzichtelijk in één beheeromgeving. Doordat de bron van deze gegevens vaak uit verschillende pakketten komt hebben wij de Generieke Export/Import Module. Zo kunt u verschillende gegevens uploaden in uw online beheeromgeving die diverse bestanden verwerkt voor optimaal gebruik.

Vervolgens exporteert u een overzicht van uw totale omzet, btw of doorbelasting vanuit uw online beheeromgeving. Zo kunt u volledig naar wens uw persoonlijke beheeromgeving bouwen.

Menu Management Module

Via de Menu Management Module beheert u online alle gerechten en recepturen. Daarnaast ziet u snel welke voedingswaarden en allergenen alle gerechten bevatten. Wijzigingen in het menuplan komen automatisch op het kassascherm te staan. Volgt iemand een bepaald dieet, dan stelt u dit eenvoudig in. Ideaal voor de cliënten van bijvoorbeeld een zorginstelling. Op deze manier houdt u rekening met uw gerechten en pas je hier je inkopen op aan.

Pinautomaat icon

Vendingmodule

Steeds minder mensen dragen contact geld op zak, cashless betalen is hiervoor de ideale uitkomst. Om het inzicht van uw totale omzet echt volledig te maken, hebben wij de Vending Module. Deze Module maakt een koppeling met Payter, waardoor het mogelijk is om ook de via Payter betaalde omzet, op bijvoorbeeld een vending machine, eenvoudig terug te zien in uw beheeromgeving.

Personeelsmanagement Module

Met ons Personeelsmanagement Module krijgt u meer inzicht en meer rendement op de inzet van uw personeel. U maakt efficiënter roosters, communiceert eenvoudiger, krijgt inzichten, en u gaat eenvoudig team- en afdeling-overschrijdend te werk. Deze toepassing leidt tot meer flexibiliteit, waardoor u de medewerkerstevredenheid verhoogt.

Personeelsmanagement