Bonmodule twelve

Bonmodule

Via onze kassa is het mogelijk om bonnetjes aan te maken. Dit kunt u zien als de digitale tegenhanger van het ouderwetse ‘bonnetje achter de bar’. Met deze module maakt u op het kassasysteem een bon aan, waarop u tijdelijk alle transacties aanslaat. De Bonmodule is vooral handig als u vaak te maken heeft met groepen. Vanaf nu vindt u altijd op één plek alle openstaande bonnen.

Supplementenmodule

Met de Supplementenmodule is het mogelijk om een bestaand product aan te vullen met extra ingrediënten via ons kassasysteem. U kunt hierbij denken aan extra saus bij de friet of extra kaas op een hamburger. Een supplement hoeft niet altijd een prijs te hebben, maar kan bijvoorbeeld ook de garing van vlees zijn.

Supplementenmodule
Voorraadbeheer Twelve

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heeft u altijd controle en inzicht in uw voorraad. U kunt een minimum voorraad instellen en het systeem geeft een waarschuwing aan als dit bereikt is. Met de Voorraadmodule krijgt u ook inzicht in uw weggelekt bier.

Facturatiemodule

Heeft u gasten die vaker terugkomen? Of een grote groep die wil betalen op factuur? Met de Facturatiemodule slaat u alle bestellingen op rekening aan en maakt u later via de beheeromgeving eenvoudig een factuur op. Interesse? Neem contact op met ons.

Facturatiemodule

Onze software modules van dichtbij bekijken?

We komen graag langs om u onze modules te demonstreren. Vul het formulier hieronder in we plannen zo snel mogelijk een afspraak in met u.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Module Keuzes Losse Icons