Voor en door vrijwilligers ontwikkeld

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Service gericht
 • Ontzorgen

Waarom hebben wij de beste oplossing voor jouw sportvereniging?

In 2007 zijn wij als Le Credit Sportif begonnen, inmiddels bedienen we meer dan 2000 sportverenigingen. Wij zijn de enige partij in Nederland die zijn kassasysteem speciaal heeft ontwikkeld voor sportverenigingen. Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kan iedere vrijwilliger er moeiteloos mee werken. Dit zorgt voor meer inzicht, betere controle en minder rekenfouten. Dit kan eenvoudig leiden tot een verbeterde brutowinstmarge van 5-10%.

Cashless

Contant geld zie je steeds meer verdwijnen in de Nederlandse sportkantines. Ondanks dat veel clubs nog gewoon cashgeld accepteren, hebben wij inmiddels ruim 100 clubs begeleid om volledig cashless te worden. Dit doen wij met betaalmogelijkheden als PIN, Clubcards, ‘op rekening’, muntjes en mobiel betalen vanuit onze KNIP app.

Koffie

Een goede koffieautomaat kan een grote investering zijn voor jouw sportkantine. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om goede koffie te schenken bieden wij, zonder investering, een koffieautomaat aan.

 • GEBRUIKSGEMAK VOOROP

  Simpele indeling en overbodige functies weggelaten. Speciaal voor vrijwilligers.

 • OFFLINE MODUS

  Werkt ook zonder internet.

 • DIRECT INZICHT

  Met één knop realtime inzicht in de totale omzet, derving en voorraad.

 • SNELLE TRANSACTIES

  Snel en gemakkelijk afrekenen. Minder wachttijd voor jouw leden.

 • STIJGING BRUTOWINSTMARGE

  Margeverbetering van 5-10% eenvoudig haalbaar.

 • CASH, PIN OF CLUBCARD?

  Kies zelf welke betaalmethoden er geaccepteerd worden.

Download de brochure voor verenigingen

In de brochure lees je welke betaaloplossingen wij voor jouw vereniging hebben.

Brochure sport

Snel afrekenen in de sportkantine

De voordelen voor jouw sportvereniging

Gebruiksgemak voorop

Door de simpele indeling kan iedere vrijwilliger er moeiteloos mee werken. Overbodige functies zijn weggelaten waardoor de kassa uiterst overzichtelijk, gebruiksvriendelijk én betaalbaar is.

Cashless

Wij hebben ruime ervaring bij het begeleiden van clubs om al het contant geld uit te bannen. Dit zorgt voor meer veiligheid, betere controle en scheelt een hoop gedoe in de cash afhandeling. Indien gewenst kan cash natuurlijk gewoon geaccepteerd worden.

Inzicht en controle

De penningmeester heeft in een beveiligde online omgeving realtime inzicht in de rapportages.

Verbetering omzet en brutowinstmarge

De aanwezigheid van onze kassa zorgt voor meer bewustwording en minder rekenfouten bij het afrekenen. Kassa dus!

Meest gestelde vragen

 • Wij willen cashless, hoe doen wij dit?

  Wanneer je cashless wilt gaan als sportvereniging sta je er niet alleen voor. De afgelopen jaren hebben wij bij meer dan 2000 sportverenigingen ervaring opgebouwd met cashless betaalmethodes zoals pinnen, clubcards en mobiel betalen. Wij praten graag met je verder over onze cashless betaalmogelijkheden.

 • Kost het veel tijd om over te stappen op jullie systeem?

  Wanneer wij komen tot een samenwerking, begeleiden wij jullie volledig bij de implementatie van jullie sportkassa. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij dit moeten aanpakken. Ook na de plaatsing staan jullie er niet alleen voor. Onze 24/7 serviceteam staat altijd voor jullie paraat.

 • Wat als wij vragen of problemen hebben?

  Wij zijn 24/7 bereikbaar. Kortom, ook in de avond en in het weekend als je club open is. Ons serviceteam staat altijd per e-mail en telefoon voor je klaar. Verder vind je online alle vragen en handleidingen in onze helpdesk. Wij zijn dus altijd in de buurt van jouw sportvereniging.

 • Is jullie systeem echt zo eenvoudig?

  De afgelopen 10 jaar hebben meer dan 2000 sportverenigingen ervaren dat onze sportkassa gebruiksvriendelijk is. Of je nu een vaste kantinemedewerker bent of een vader van een voetballende jeugdspeler, iedereen begrijpt onze kassa binnen 1 minuut. Ook zonder introductie.

Staat je vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Twelve service aan het werk