Kassa voor sportverenigingen

Het kassasysteem speciaal voor sport

Twelve is al ruim 10 jaar actief in het ontwikkelen van slimme betaaloplossingen speciaal voor sportverenigingen. Onze kassasystemen zijn speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers. Hierdoor is de Sportkassa gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betaalbaar.  In de afgelopen jaren zijn er in België al ruim 100 verenigingen overgestapt naar een betaaloplossing van ons.

Benieuwd wat er mogelijk is in uw sportkantine? Wij komen graag een keer langs bij u op de vereniging om onze ervaringen in de sportwereld te delen en de mogelijkheden te bespreken.

QR bestellen in de kantine en langs het veld

Op zoek naar een manier om de piekmomenten en de drukte in de kantine meer te spreiden? Dan is 12Waiter de oplossing voor uw sportvereniging. Met 12Waiter kunnen leden, toeschouwers en anderen bestellen in de kantine of vanaf het veld via een QR-code.

De voordelen van 12Waiter

  • Laat de sporters en toeschouwers vooraf bestellen in de kantine of langs het veld
  • Minder drukte in de kantine
  • Binnen 1 week live

 

Twelve QR-bestellen

Ons totaal aanbod speciaal voor de Sport

Bekijk de afbeelding hieronder, beweeg uw muis over het i’tje en ontdek wat wij voor uw sportvereniging kunnen betekenen.

Snel afrekenen in de sportkantine

Onze klant K.F.C. Perk vertelt

“Het betaalsysteem van Twelve is flexibel in te richten en gebruiksvriendelijk. Al onze medewerkers, jong en oud, kunnen er goed mee overweg. Daarnaast hoeven wij als vereniging minder cash te beheren en hebben we beter zicht op de verschillende geldstromen. Tot slot kunnen wij onze klanten goede service bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Win-win-win wat ons betreft!” – Rik Demeulemeester

Nieuwsgierig wat we voor uw sportvereniging kunnen betekenen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Vraag de brochure aan

In de brochure leest u welke betaaloplossingen wij voor sportvereniging hebben.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Brochure kassasystemen

De betaaloplossingen voor sport

De Pinkassa

Twelve Pinkassa
De pinkassa is een gebruiksvriendelijke pinautomaat die beschikt over kassasoftware. U slaat de bestelling aan en laat de klant direct (contactloos) pinnen op hetzelfde apparaat. Perfect voor uw sportvereniging.

Cashless betalen

Mobiel betalen met Twelve
Steeds meer verenigingen willen contant geld verminderen. Al ruim 10 jaar voorzien wij onze klanten van (gepersonaliseerde) betaalpassen en een eventuele mobiele applicatie. Cashless betalen is de toekomst van de jetons!

Betaalterminals

Mobiele pinautomaat Twelve
Twelve biedt een vaste en een mobiele betaalterminal aan. Deze zijn eenvoudig te bedienen, zodat elke vrijwilliger achter de bar er snel en foutloos mee kan werken.

Sales Sport_Team Twelve

Vraag meer informatie aan

Heeft u vragen over onze betaaloplossingen of wilt u deze van dichtbij bekijken? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Ons team met specialisten komt graag bij u langs voor een adviesgesprek.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.