Kassa voor sportverenigingen

Het kassasysteem speciaal voor sport

Twelve is al ruim 10 jaar actief in het ontwikkelen van slimme betaaloplossingen speciaal voor sportverenigingen. Onze kassasystemen zijn speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers. Hierdoor is de Sportkassa gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betaalbaar.  In de afgelopen jaren zijn er in België al ruim 100 verenigingen overgestapt naar een betaaloplossing van ons.

Benieuwd wat er mogelijk is in uw sportkantine? Wij komen graag een keer langs bij u op de vereniging om onze ervaringen in de sportwereld te delen en de mogelijkheden te bespreken.

Het kassasysteem voor de sport

Kassasysteem Twelve

Op zoek naar een betaaloplossing voor uw sportkantine? Al meer dan 10 jaar zijn wij actief op de markt. Ons kassasysteem is speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kan iedere vrijwilliger, jong en oud, er moeiteloos mee werken.

Gebruiksvriendelijk - Twelve

Gebruiksvriendelijk

De Sportkassa is speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers. Het kassasysteem is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

Twelve - transactie snelheid

Stijging brutowinstmarge

Door onze jarenlange ervaring zien we dat veel sportkantines een bruto winstmarge verbetering van 5 tot 10% hebben gerealiseerd. Hierdoor verdient u de kassa binnen enkele jaren terug.

24/7 service Twelve icon

We staan altijd klaar

In België hebben we een speciaal serviceteam die verstand heeft van de Belgische kantinewerking. Hierdoor kunnen we altijd een goed advies geven.

Betaalmethoden Kassasysteem twelve jetons cash bancontact

Diverse betaalmogelijkheden

Op ons kassasysteem kunt u met elk betaalmiddel eenvoudig met een druk op de knop afrekenen. Cash, jetons, bancontact, mobiel, stickers, passen, clubcards en zelfs seizoenskaarten.

Snel afrekenen in de sportkantine

Onze klant K.F.C. Perk vertelt

“Het betaalsysteem van Twelve is flexibel in te richten en gebruiksvriendelijk. Al onze medewerkers, jong en oud, kunnen er goed mee overweg. Daarnaast hoeven wij als vereniging minder cash te beheren en hebben we beter zicht op de verschillende geldstromen. Tot slot kunnen wij onze klanten goede service bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Win-win-win wat ons betreft!” – Rik Demeulemeester

Nieuwsgierig wat we voor uw sportvereniging kunnen betekenen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Vraag de brochure aan

In de brochure leest u welke betaaloplossingen wij voor sportvereniging hebben.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Brochure kassasystemen

De betaaloplossingen voor sport

De Sportkassa

Kassa Twelve kassasysteem
De Sportkassa beschikt over een overzichtelijke indeling. Hierdoor kan iedereen, jong en oud, er moeiteloos mee aan de slag. Perfect voor uw sportvereniging.

Cashless betalen

Mobiel betalen met Twelve
Steeds meer verenigingen willen contant geld verminderen. Al ruim 10 jaar voorzien wij onze klanten van (gepersonaliseerde) betaalpassen en een eventuele mobiele applicatie. Cashless betalen is de toekomst van de jetons!

Diverse betaalmogelijkheden

Twelve cashless betalen
Op ons kassasysteem kunt u eenvoudig aangeven met welk betaalmiddel iemand betaald. Of dit nu jetons zijn, contant of met bancontact, alles is mogelijk.

Sales Sport_Team Twelve

Vraag meer informatie aan

Heeft u vragen over onze betaaloplossingen of wilt u deze van dichtbij bekijken? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Ons team met specialisten komt graag bij u langs voor een adviesgesprek.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.