Onze betaaloplossingen

  • Kassa & Tablets
  • Betaalterminals
  • Jetons, passen & bandjes
  • Netwerkverbinding

Waarom huren bij ons?

Bent u op zoek naar een kassasysteem voor een tijdelijk evenement? Denk aan een toernooi op uw sportvereniging of een feestweek in uw dorp. Voor zowel ééndaagse evenementen als voor een langere periode kunt u betaaloplossingen bij ons huren. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Naast kassasystemen en betaalterminals bieden we ook de optie om cashless te betalen en tijdelijke internetoplossingen aan. Interesse om een oplossing van ons te huren? Neem contact met ons op.

Verhuur kassa's en tablets

De focus van onze kassasystemen en tablets ligt op eenvoud en gebruiksgemak. Zo kan iedereen direct aan de slag, dit is ideaal wanneer je met tijdelijke krachten werkt. Door een kassa of tablet bij ons te huren kan je gebruik maken van onze betaaloplossing zonder dat je een kassa aan hoeft te schaffen.

Interesse? We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw locatie en maken een offerte op maat aan.

Kassasystemen en tablet verhuur
V400M betaalterminal - Twelve - Links

Verhuur van pinautomaten

Wil je klanten snel en eenvoudig laten afrekenen op jouw locatie? Dit kan perfect met onze pinautomaten. Al vanaf één dag kun je bij ons zowel een mobiele als vaste pinautomaat huren. Interesse? Vraag een offerte aan voor één of meerdere pinautomaten. Neem contact met ons op.

Passen, bandjes en munten

Wilt u contant geld op uw evenement verminderen? Bij ons kunt u ook jetons, passen en bandjes huren. U kunt zelfs uw eigen logo er op zetten. We komen graag in contact om de mogelijkheden over cashless te bespreken.

Twelve cashless betalen

Vraag een offerte aan

Of u nu een klein event voor één dag organiseert of een meerdaagse feest voor een grote groep, we helpen graag om uw event een geslaagde dag te geven.

Vul hieronder alvast zoveel mogelijk gegeven in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.