Onze betaaloplossingen

 • Kassa & Tablets
 • Betaalterminals
 • Jetons, passen & bandjes
 • Netwerkverbinding

Waarom huren bij ons?

Bent u op zoek naar een kassasysteem voor een tijdelijk evenement? Denk aan een toernooi op uw sportvereniging of een feestweek in uw dorp. Voor zowel ééndaagse evenementen als voor een langere periode kunt u betaaloplossingen bij ons huren. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Naast kassasystemen en betaalterminals bieden we ook de optie om cashless te betalen en tijdelijke internetoplossingen aan. Interesse om een oplossing van ons te huren? Neem contact met ons op.

Twelve Pinkassa

Verhuur pinkassa

De Pinkassa is een mobiele kassa en betaalterminal in één. Bestellingen kunnen worden aangeslagen en er kan direct worden afgerekend. Door de snelle betalingen maakt de Pinkassa ideaal voor locaties met hoge snelheden.
Hierdoor is deze betaaloplossing ideaal geschikt voor verhuur.

Verhuur kassa's en tablets

De focus van onze kassasystemen en tablets ligt op eenvoud en gebruiksgemak. Zo kan iedereen direct aan de slag, dit is ideaal wanneer u met tijdelijke krachten werkt. Door een kassa of tablet bij ons te huren kunt u gebruik maken van onze betaaloplossing zonder dat u een kassa aan hoeft te schaffen.

Interesse? We bespreken graag de mogelijkheden voor uw locatie en maken een offerte op maat aan.

Kassasystemen en tablet verhuur
V400M

Verhuur van betaalterminals

Wilt u uw klanten snel en eenvoudig laten afrekenen op uw locatie? Dit kan perfect met onze betaalterminals. Al vanaf één dag kunt u bij ons zowel een mobiele als vaste betaalterminal huren. Interesse? Vraag een offerte aan voor één of meerdere betaalterminals. Neem contact met ons op.

Passen, bandjes en jetons

Wilt u contant geld op uw evenement verminderen? Bij ons kunt u ook jetons, passen en bandjes huren. U kunt zelfs uw eigen logo er op zetten. We komen graag in contact om de mogelijkheden over cashless te bespreken.

Twelve pasje, lintje en knopjes cashless

Verhuur netwerkverbinding

Op een tijdelijke locatie zoals een festival of beurs is een stabiele internetverbinding belangrijk. Voor het verwerken van transacties, maar ook voor communicatie en beveiliging. Met Twelve Connect bieden wij verschillende netwerkoplossingen aan. Het huren van een netwerkverbinding kan in combinatie met ons kassasysteem of apart. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan

Of u nu een klein event voor één dag organiseert of een meerdaagse feest voor een grote groep, we helpen graag om uw event een geslaagde dag te geven.

Vul hieronder alvast zoveel mogelijk gegeven in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Bij welke branche hoort uw organisatie?
 • Organisatienaam
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Stel uw vraag

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.