Snel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Heeft u een eigen slagerij, kaaswinkel, vishandel of verkoopt u andere versproducten, dan is het belangrijk dat u uw klanten zo snel en zo goed mogelijk kunt helpen. Onze gecertificeerde gebruiksvriendelijke kassa met een gekoppelde weegschaal sluit volledig op deze behoefte aan. Werkt u met meerdere mensen achter de toonbank, dan parkeert u eenvoudig een bestelling zodat er meerdere klanten tegelijkertijd geholpen kunnen worden. Zo verkort u de wachttijd en verbetert u de service in uw winkel. Daarnaast heeft u dankzij de overzichtelijke backoffice overal inzicht in uw realtime omzet, derving en voorraad. Zo bent u altijd op de hoogte.

De voordelen van de Twelve kassa:

  • Bestellingen parkeren voor extra snelheid
  • 24/7 service, dus ook op zaterdag en zondag
  • Koppeling tussen loyaltyprogramma’s en/of bestelsite

Nieuwsgierig hoe eenvoudig ons kassasysteem werkt? Klik op de playbutton aan de rechterkant!

Twelve Weegschaal kassa

Start heel voordelig met Twelve

Bij Twelve zijn we altijd bezig met innovatie. Wij blijven in gesprek met onze klanten om exact te weten waar behoefte aan is, zodat we daar op in kunnen spelen. Doordat onze betaaloplossingen modulair zijn opgebouwd bepaalt u zelf welke modules wel en niet belangrijk zijn voor uw manier van werken. Hierdoor gebruikt u alleen de opties die uw winkel nodig heeft en maak u heel voordelig gebruik van de beste betaaloplossing.

Koppelingen met onze partners

Naast de modules werken we ook met verschillende partners om koppelingen te maken met systemen. De meest gemaakte koppelingen van onze klanten binnen de vershandel zijn

Loyaltyprogramma ‘s

Loyaltymodule icon
Koppel de kassa met loyaltyprogramma’s zoals Piggy en verbind eenvoudig uw klanten aan uw winkel.

Bestelsite

Krijg direct een melding op de kassa binnen van de online gekochte bestelling via uw bestelsite.

Boekhoudkoppelingen

Koppeling
Wij koppelen met vrijwel alle boekhoudpakketten, dankzij deze koppeling automatiseert u dit proces en heeft u volledig inzicht in uw boekhouding.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in een Twelve kassa. Vul uw gegevens hieronder in en één van onze specialisten neemt contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht