Hét kassasysteem speciaal voor Zorg

De zorg heeft voor ons een sterke focus. Deze branche ondersteunen wij met een reeks uitgekiende en op maat gemaakte betaaloplossingen en onze NEN-7510 certificering. Door onze ervaring in de zorg weten we waar uw kassasysteem aan moet voldoen, daarnaast richt u onze kassa volledig in naar eigen smaak door extra Modules toe te voegen. Onze kassa’s zijn beschikbaar voor elke zorginstelling, zowel voor groot als klein, bieden wij de passende betaaloplossing.

De voordelen van Twelve

  • Twelve Q, onderdeel van Twelve, is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd*
  • Betalen en bestellen aan bed of op kamer (met gepersonaliseerde pas)
  • Bestellingen opnemen en eten als groep, maar apart per gast betalen

*Lees hier meer over de ISO 27001 en NEN 7510 certificering. 

Onze Zorg kassa is gecertificeerd

Het kassasysteem van Twelve is gecertificeerd als Geregistreerd KassaSysteem (GKS). Met onze gecertificeerde software in combinatie met een FDM (Black-Box) worden voor uw organisatie transacties op de juiste manier geregistreerd en kan de fiscus deze gegevens eenvoudig controleren, waardoor btw-fraude wordt voorkomen. Een GKS is verplicht voor alle restaurant- en cateringorganisaties die meer dan €25.000,- omzet hebben met voeding.

Kijk hier voor meer informatie over ons GKS-certificaat.

Oplossingen speciaal voor Zorg

Restaurantmodule

Laat uw gasten apart bestellen en afrekenen, stuur de bon als één bestelling en serveer de gerechten samen uit.

Cashlessmodule

Cashlessmodule - twelve icon - betaaloplossingen
Maak gebruik van bijvoorbeeld cliëntpassen, betaalpassen. Bied groepen of individuen (prijs)voordelen en laat hen zowel voor- als achteraf betalen.

Besteloplossing

Online maaltijden en andere producten bestellen en direct afrekenen vanuit bed, kamer of de zaal.

Elektronische Schaplabels

Beschikt uw zorginstelling over een horecagelegenheid? Maak dan gebruik van onze Elektronische Schaplabels. Voorzie gasten en cliënten van informatie zoals de voedingswaarden, allergenen en prijs van het product. De prijzen zijn realtime aan te passen via onze beheeromgeving. De Elektronische Schaplabels zijn ook te koppelen aan onze besteloplossing, 12Order.

Vraag de brochure aan voor Zorg

Wilt u weten welke betaaloplossingen en extra opties we hebben voor uw zorginstelling? Vraag onze brochure aan en bekijk ons aanbod.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Brochure

Bekijk de mogelijkheden

We komen graag een keer langs

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons systeem? We komen graag een keer langs bij uw zorginstelling om de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Vraag

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.