Snel en eenvoudig afrekenen

Kassa voor cultuurhuis - Twelve

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Service gericht
 • Ontzorgen

Waarom hebben wij de beste oplossing voor jouw buurthuis?

Een buurthuis wordt voornamelijk gerund door vrijwilligers. Wij vinden het essentieel om het deze vrijwilligers zo eenvoudig mogelijk te maken. Twelve heeft een gebruiksvriendelijk kassasysteem ontwikkeld, waarmee iedereen foutloos en snel aan de slag kan gaan. Inmiddels bewijst de kassa zich bij meer dan 500 locaties. Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid is een voordeel van het kassasysteem, ook krijgen beheerders op een eenvoudige manier online inzicht in de barzaken van het buurthuis. Via de online beheeromgeving kan het gehele systeem beheerd worden en kunnen rapportages eenvoudig worden ingezien!

Een zeer gebruiksvriendelijk kassa met een praktisch ingerichte backoffice die betrouwbare informatie oplevert.

Leon Boom - Bedrijfsleider Stichting Dorpshuis de Schouw

Logo Dorpshuis de Schouw

Wij zijn een ontzettend tevreden gebruiker van het kassa systeem. Met name de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, flexibiliteit en de managementinformatie geven ons veel inzicht in de historie. Het binnenhalen van gegevens en koppelen bespaart ons een hoop tijd. Ons personeel kon binnen 10 minuten aan de slag.

Multifunctionele Accommodatie de Ynset Holwerd - Harm Kamstra, voorzitter

Multifunctionele organisatie de Ynset

”Wij werken nu enige tijd samen met Twelve met als doel om op al onze 105 schoollocaties een pinkassa neer te zetten. Voor mij is het fijn om vaste contactpersonen te hebben binnen Twelve, daardoor kunnen we sneller en oplossingsgericht werken. Is er niet direct een oplossing voor handen dan gaat Twelve voor ons opzoek.”

Gert Scholtes - Rayonmanager Van Leeuwen Catering

van leeuwen catering logo

“Een overzichtelijk en duidelijk systeem dat met gemak zelf aan te passen is! Binnen de Koekfabriek werken wij met verschillende doelgroepen. Erg fijn om te zien dat elke medewerker binnen een mum van tijd het systeem onder de knie heeft.”

Marleen van Kessel - Bedrijfsleidster De Koekfabriek

logo de koekfabriek
Twelve kassa koekfabriek

De voordelen voor jouw buurthuis

Gebruiksvriendelijk
Snel en eenvoudig afrekenen aan de bar staan centraal.

Pinnen
Twelve koppelt de pinautomaten direct aan het kassasysteem, waardoor het afrekenen niet alleen sneller verloop, makkelijker, nauwkeuriger en veiliger verloopt.

Cashless betalen
Het is mogelijk om je gasten te voorzien van een betaalpas, waarmee kan worden afgerekend in jouw buurthuis.

Minder contant geld
Doordat de gasten cashless kunnen afrekenen, verdwijnt het contant geld uit de kassalade. Hierdoor verloopt alles niet alleen sneller, het is ook nog veiliger.

Direct inzicht
Met ons betaalsysteem heb je op ieder moment inzicht in je totale omzet, derving en voorraad.

Meest gestelde vragen

 • Kost het veel tijd om over te stappen op jullie systeem?

  De kassa wordt volledig door ons ingericht op basis van jullie wensen. In het korte implementatieproces gaan we samen op zoek naar jullie ideale werkwijze, waarna jullie snel aan de slag kunnen.

 • Wat als we vragen of problemen hebben?

  Onze serviceafdeling staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor jullie klaar om jullie te helpen met jullie vragen. Ook staat onze serviceafdeling altijd voor jullie paraat om, door wat voor reden dan ook, een vervangende kassa te installeren. Hierdoor kom je nooit zonder kassa te staan!

 • Is het systeem niet te moeilijk?

  Ons systeem is zo ingericht dat iedereen binnen 1 minuut met het kassasysteem aan de slag kan. Onze kassa wordt bediend door uiteenlopende doelgroepen, van jong tot oud, van vrijwilligers tot professionele medewerkers.

Staat je vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Buurthuis kassa - Twelve

We komen graag een keer langs!