Cashless betalen in Stadion Galgenwaard met Twelve

Het was wennen: je biertje en broodje worst betalen met de nieuwe betaalkaart van FC Utrecht, maar de eerste reacties van de fans waren positief.

Vanaf nu is het overal in Stadion Galgenwaard mogelijk om cashless te betalen. Nadat een pilot tijdens de thuiswedstrijd succesvol is verlopen, wordt nu het systeem van Twelve in het hele stadion geïnstalleerd. Het bestuur en de supporters waren erg enthousiast over het betaalsysteem. “Handig,” zegt Edwin Blom. “Zo te zien gaat het afrekenen best snel.” Alle bezoekers konden bij binnenkomst een pas krijgen en die opwaarderen bij een speciale balie. Ook liepen er medewerkers rond met mobiele opwaardeerapparaten.

Willem van Kralingen, mede-eigenaar van Twelve, zag dat het goed ging. In het AD zegt hij:

“De mensen moeten er misschien even aan wennen, maar je ziet dat de wachttijden aanzienlijk korter worden. Utrecht is bepaald niet de eerste club waar het systeem wordt ingevoerd.”

Het cashless betalen houdt in dat de consumptiemunten voor de hapjes en drankjes worden vervangen door een betaalpas. Dit zorgt voor een snellere en eenvoudigere manier van betalen. Alle seizoenkaarthouders van FC Utrecht ontvangen de betaalkaart per post. Bij het pasje is een informatiebrief geleverd, waarin wordt uitgelegd hoe het cashless betalen precies werkt. Het systeem is al ingevoerd bij FC Dordrecht, NAC en Excelsior. Nu zijn Heracles en FC Utrecht aan de beurt.

Wil je meer weten over Cashless betalen? Bekijk onze pagina over Cashless betalen.
Interesse in ons kassasysteem? Neem contact op!