Twelve nodigt jou uit!

Van maandag 7 t/m donderdag 10 januari staan wij op de Horecava in Amsterdam. Kom jij langs om ons te ontmoeten of om meer informatie te verkrijgen? Onder het genot van een lekker kopje koffie kunnen wij al je vragen beantwoorden. Twelve nodigt jou graag uit om een bezoekje te brengen aan stand 01.314. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je wel graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar horeca@twelve.eu of vul het contactformulier hieronder in.

Beursaanbieding

Heb je weinig ruimte achter de bar, maar ben je wel op zoek naar een trendy betaaloplossing. Dan is onze all-in-one kassa iets voor jou! Deze kassa heeft een compact design en een ingebouwde bonnenprinter. Tijdens de Horecava bieden we deze kassa aan voor maar € 1250,-. Wil je gebruik maken van onze aanbieding? Kom langs of vul het formulier in.

De voordelen van de all-in-one kassa

  • Gebruiksvriendelijk;
  • Koppeling met voorraadbeheer;
  • Zelfinstelbare klantendisplay.
Beursaanbieding Horeca
Tetra met hand in rondje_V2

Ontmoet onze Pinkassa

Afgelopen november hebben wij de innovatie Pinkassa geïntroduceerd. De Pinkassa is een kassa en PIN in één voor mobiel gebruik. Hierdoor kun je direct producten afslaan en betalen. Ideaal voor op het terras. Daarnaast geeft de 2-in-1 oplossing direct inzicht in de voorraad en geldstromen, wat zorgt voor betere marges.

Nieuwsgierig? Tijdens de Horecava geven we je graag een demo over de Pinkassa. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

We zien je graag

Heb je nog geen kaarten? Geen probleem, wij hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wij staan klaar om je te adviseren over onze betaaloplossingen voor jouw horeca locatie. Op deze manier heb jij straks de beste betaaloplossing die bij jou past!

Wij verwelkomen je graag op maandag 7 t/m donderdag 10 januari op stand 01.314. Bekijk hier de plattegrond.

Neem contact op

Wil je gebruik maken van de beursaanbieding of wil je alvast een demo in plannen? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Horeca eigenaar is blij met zijn Twelve kassa