Swipe om meer te zien

Restaurantmodule Cashlessmodule Bonmodule Supplementenmodule Facturatiemodule Voorraadmodule
Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module
Restaurantmodule icon

Restaurantmodule

De Restaurantmodule is ideaal voor iedere horecaonderneming waar je gasten aan tafels ontvangt. Met deze module maak je eenvoudig één of meerdere plattegronden op je kassa en hou je altijd het overzicht welke tafels beschikbaar zijn. Bij het opnemen van de bestelling selecteer je de tafel en sla je de bestelling aan. Ook kan je een losse tekst toevoegen aan de bon, wanneer er bijvoorbeeld speciale wensen zijn. Dit wordt direct doorgestuurd naar de keuken of bar zodat de bestelling bereid kan worden.

Wil jij ook een plattegrond op je kassa?

Cashlessmodule

Steeds vaker wordt er cashless betaald. Fijn voor jou als ondernemer, cashless betalen zorgt voor meer veiligheid, betere controle en meer inzicht op jouw locatie. Laat je gasten eenvoudig aan de bar afrekenen door een QR-code te scannen met hun mobiele telefoon, of werk met passen of bandjes. Het grote voordeel van de Cashlessmodule voor jouw onderneming is dat je vooruitbetaalde omzet ontvangt en dat je geen transactiekosten betaalt!

Wil jij ook cashless gaan? Vraag de module aan!

Bonmodule

Bonmodule

Via onze Bonmodule zijn de handgeschreven bonnetjes verleden tijd. Met deze module maak je op je kassa een digitale bon aan, waarop je alle transacties aanslaat. Vooral wanneer je vaak groepen ontvangt is deze module ideaal! De Bonmodule draagt bij aan een hogere transactiesnelheid en is omzetverhogend, doordat je gasten pas achteraf hoeven te betalen. Je openstaande bonnen staan vanaf nu veilig op je kassa waardoor je administratie op orde blijft!

Klinkt de Bonmodule interessant voor jou?

Supplementenmodule

Met onze Supplementenmodule is het mogelijk om via de kassa een product aan te vullen met extra ingrediënten. Hebben je gasten bepaalde wensen, dan is dit geen probleem. Denk hierbij aan een product toevoegen aan een salade of extra saus bij de friet. Een supplement heeft niet altijd een prijs, dit kan bijvoorbeeld ook gewoon de garing van een de biefstuk zijn. De Supplementenmodule zorgt dat dit overzichtelijk op de bon wordt gezet waardoor alles duidelijk is

Klinkt dit interessant voor jouw horecalocatie?

Supplementenmodule icon
Facturatiemodule icon

Facturatiemodule

Wil jij je gasten de mogelijkheid bieden dat zij door middel van een factuur kunnen betalen? Met de Facturatiemodule hou je de bestelling van je gasten bij en maak je vervolgens heel eenvoudig een factuur in de beheeromgeving. Een ideale optie wanneer betalen door middel van een factuur een veel voorkomende betaalmethode is op jouw locatie.

De mogelijkheden van de Facturatiemodule bespreken?

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heb je altijd controle over je voorraad. Dankzij de Voorraadmodule heb je nooit een te kort, omdat je een minimum aantal producten kan instellen. Wanneer dit minimum is bereikt, krijg jij een seintje waardoor je weet dat je moet bestellen. Je krijgt inzicht in welke producten goed en welke minder goed verkopen, hier kan je je assortiment op aanpassen en gerichter inkopen doen. Doordat je voorraad exact bijgehouden wordt is de tijd die je kwijt bent aan het inkoopproces minimaal!

Wil jij ook altijd realtime inzicht in je voorraad?

Voorraadmodule icon

Wil jij onze Softwaremodules van dichtbij bekijken?

We plannen graag een afspraak bij jou in om onze Modules te demonstreren. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct antwoord op jouw vraag? Bel ons op 030-2307811

  • Naam
  • Naam horecagelegenheid
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.