Restaurantkassa

Met de Restaurantmodule kan je de tafelindeling van jouw locatie exact op de kassa inrichten. Selecteer een tafel en sla je de bestelling hier op aan. De drankjes worden rechtstreeks doorgegeven aan de bar en de keuken ontvangt de te bereiden gerechten.
Verandert er iets aan de tafelindeling? De plattegrond pas je eenvoudig aan, waardoor de tafelindeling van jouw locatie altijd overeen komt met de plattegrond op je kassa.

Nieuwsgierig naar de werking van de Restaurantkassa? Doe de online demo

Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen!

Bekijk de video
Horeca kassasysteem kopen - Twelve

De kassa waar iedereen direct mee aan de slag kan

Zoek je een snel, gebruiksvriendelijk kassasysteem voor jouw locatie? Onze kassa is volledig gericht op overzicht, inzicht en gebruiksgemak. Hierdoor kan iedereen eenvoudig met onze kassa aan de slag. De kassa heeft een eenvoudig in te stellen indeling en kan met toe te voegen modules geheel naar eigen wens worden ingericht.

Nieuwsgierig naar de werking van het kassasysteem? Doe de online demo

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Vraag de Horeca Tafelbediening brochure aan en ontdek hoe wij jouw horeca locatie kunnen ontzorgen!

 • Naam
 • Organisatie
 • E-mailadres

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Brochure 250
Hoe werkt QR-scannen voor horeca

QR-scannen aan tafel

Dankzij onze nieuwste ontwikkeling kan jij volledig coronaproof aan de slag. De gast scant een QR-code op de tafel waarna ze automatisch worden doorgestuurd naar de bestelpagina van jouw locatie. Zo bestelt de gast eenvoudig zelf aan tafel en ontvang jij een melding om de bestelling in orde te maken. Wanneer de bestelling gereed is haalt je gast de bestelling zelf af of serveer jij dit aan tafel. Ook de betaling gaat eenvoudig via de QR-code en de bestelsite, zo hoef je niet met contant geld in de weer.

Interesse in QR-scannen? Vraag meer informatie aan.

Efficiënt werken met de Handheld

De Handheld beschikt over een 6”-touchscreen, is compact, mobiel, snel, en te gebruiken als volwaardige kassasysteem. De Handheld is perfect voor het opnemen van bestellingen. Ook is het mogelijk om op de Handheld de Restaurantmodule te zetten.

Handheld Twelve

“De kassa van Twelve is snel en vriendelijk in gebruik. ‘Een kind kan de was doen.’ Alles wat nodig is zit in het systeem wat het een erg fijn product maakt. De technische service is aardig en biedt goede en snelle hulp.”
Yana Cheung – Brasserie Zuiderbad

Vragen? Bel direct naar 030 2307811 voor een persoonlijk advies met een van onze consultants.

  Wij geven advies op maat

  Benieuwd wat wij voor jouw horecalocatie kunnen betekenen of heb je een vraag over één van onze kassasystemen of modules? Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor een advies op maat. We bespreken de mogelijkheden en welke betaaloplossing het beste past bij jouw locatie.

  • Naam
  • Naam horecagelegenheid
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je bericht