Doe mee met de #helpjeclub actie

Op dit moment staat het dagelijks bestuur, maar ook de baromzet, van alle verenigingen tijdelijk stil. Om in deze moeilijke tijd toch geld in de clubkas te krijgen hebben we #helpjeclub in het leven geroepen. Met deze actie is het voor leden mogelijk om bartegoed te kopen, wat later in de kantine kan worden besteed. Zo krijgen clubs die nu gesloten zijn alsnog geld binnen om hun doorlopende rekeningen te betalen of alvast een buffer op te bouwen! Doe mee en schrijf je club in.

Informatie voor sportclubs

Voor iedere sportclub is het momenteel een moeilijke tijd en wordt er veel omzet misgelopen. Om ervoor te zorgen dat er ook in deze situatie geld binnenkomt hebben wij de #helpjeclub actie opgezet. Doe mee met de actie en schrijf nu je club in via onderstaand formulier!

#helpjeclub in het kort

Met deze actie is het voor leden, supporters en iedereen die op de club komt mogelijk om bartegoed te kopen, wat later in de kantine kan worden besteed. Om deel te nemen aan de actie heb je de Cashlessmodule (KNIP app) nodig, hierop kan bartegoed opgewaardeerd worden. Beschik je nog niet over deze module? Dan ontvang je deze gedurende de actie kosteloos van ons. Zo kun je alsnog eenvoudig meedoen met de actie. Vragen? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact op om al jouw vragen te beantwoorden.

Helaas, de actie is verlopen

Wil je alsnog advies over bepaalde onderwerpen hebben of wil je even met ons sparren? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

 • Naam
 • Sportvereniging
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

helpjeclubactie - Twelve

Informatie voor leden

Wil jij jouw club een hart onder de riem steken en zorgen dat ze de rekeningen kunnen betalen? Koop dan nu bartegoed via de KNIP app voor jouw club!

Hoe werkt de #helpjeclub actie?

Je hebt nu het opgewaardeerde bartegoed op jouw KNIP rekening staan voor jouw sportclub. Als de kantine weer open gaat kun je via de knop “Mobiel betalen” in de app betalen.

Doe je mee met de actie en wil je dit graag delen, zodat ook anderen hun club helpen? Graag! Deel jouw favoriete persoonlijke sportfoto en gebruik de hashtag #helpjeclub om zoveel mogelijk mensen in Nederland te bereiken hetzelfde te doen voor hun club!

De meest gestelde vragen over #helpjeclub

 • Mijn club heeft nog geen Cashlessmodule, wat nu?

  Ook als je club geen Cashlessmodule heeft, kunnen ze meedoen met de actie. Schrijf je club in via bovenstaand formulier en ontvang de module gedurende de actie kosteloos van ons.

 • Wat is de KNIP app?

  De KNIP app is de gratis betaalapp van Twelve. Leden kunnen via onze eigen KNIP app hun clubcard opwaarderen en betalen. Zo hoeven zij geen contant geld mee te nemen en ontvangt jouw sportvereniging vooruitbetaalde omzet. Cashless betalen zorgt voor meer veiligheid, meer inzicht en controle. Om mee te doen aan deze actie heb je de KNIP app nodig.

 • Hoe lang loopt de actie?

  De looptijd van de actie #helpjeclub is afhankelijk van de Coronacrisis. We zullen je ruim op tijd op de hoogte stellen als we de actie gaan sluiten.

 • Hoe weet ik of mijn club deelneemt?

  Beschikt jouw club al over de KNIP app, dan kun je direct meedoen met de actie! Heeft jouw club nog geen KNIP app, dan moeten ze zich eerst via bovenstaand formulier inschrijven. Wij zorgen dat er een unieke KNIP-code wordt opgestuurd naar de club die jij kan gebruiken.

 • Tot wanneer kan ik mijn bartegoed verzilveren?

  Het bartegoed kan je gedurende het hele seizoen van 2020/2021 verzilveren.

 • Zijn er kosten verbonden aan de actie?

  Nee, wij stellen alles kosteloos beschikbaar. De club of de donateur betaalt alleen transactiekosten voor het opwaarderen van het bartegoed. Dit komt neer op 0,38 cent per online opwaardering via iDEAL. Dat betekent dat je geen transactiekosten meer betaalt tijdens het afrekenen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met help@twelve.eu