Cashlessmodule bij VV Gilze

Reden om voor de Cashlessmodule te kiezen

Er waren voor ons meerdere redenen om voor de Cashlessmodule te kiezen. We wilden vooral een nog veiligere kantine. Geen barmedewerkers meer die met grote bedragen over straat moeten. Cashless werken vermindert daarnaast de kans op fouten en het is een stuk minder fraudegevoelig. Onze leden wilden we met de clubcard ook een stukje betalingsgemak bieden. We hebben toen gekozen voor Twelve, omdat zij de enige zijn die een clubcard uitgeven op de manier zoals wij dat wilden. We zijn erg blij met de Cashlessmodule van Twelve. Het is een goed systeem, het werkt eenvoudig en naar behoren.

Voordelen

Voor de barmedewerkers is de Cashlessmodule erg prettig. Zij kunnen leden veel sneller helpen, omdat het betalen een stuk sneller gaat. Zeker tijdens thuiswedstrijden kan het erg druk zijn aan de bar. Het is fijn dat ze op deze piekmomenten veel meer bestellingen kunnen afhandelen. Naast het barspersoneel zien ook de leden de voordelen van de Cashlessmodule. Onze leden krijgen namelijk 10% korting als ze betalen met de clubcard. In het begin moesten sommige oudere leden wel even wennen aan het nieuwe cashlesssysteem, maar nu zien ook zij er de voordelen van in.

Aanrader

We raden elke vereniging de Cashlessmodule aan. Er komen regelmatig clubs bij VV Gilze kijken hoe het cashlesssysteem werkt en hoe wij het een en ander hebben ingericht en geïmplementeerd.

Aimé Cruijsbergs – Voorzitter VV Gilze