Goede koffie zorgt voor hogere omzet, mensen nemen sneller een tweede kopje

Koffieautomaat van Twelve

 • Aanschaf zonder investering
 • Direct inzicht
 • Meer marge per kopje

Goede koffie zorgt voor tevredenheid

Wist je dat je door goede koffie te schenken, meer opbrengsten binnenhaalt? Koffie is het tweede meest verkochte product in sportkantines en cafés. Vaak wordt de waarde van een goede kop koffie onderschat! Wanneer de kwaliteit goed is willen klanten vaak nog een tweede kopje.

Onze koffieautomaat maakt gebruik van verse bonenkoffie van hoge kwaliteit. De koffie in onze koffieautomaten beschikt over het Max Havelaars keurmerk. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat de verse bonenkoffie in onze koffieautomaat van de kwaliteit is die van ons wordt verwacht. Een ander voordeel van de koffieautomaat is dat er geen dure investering gedaan hoeft te worden om de automaat aan te schaffen. Je betaalt bij ons namelijk per kopje en niet voor de aanschaf van de automaat.

Onze verse bonen koffieautomaat

 • DIRECT INZICHT

  Ons systeem registreert het aantal uitgaande kopjes. Om de kwaliteit en rendement te vergroten.

 • KOFFIEKAN FUNCTIE

  Door de koffiekan functie zet je direct 10 kopjes koffie met één druk op de knop.

 • VERSCHILLENDE VARIATIES

  In totaal zitten er zeven verschillende smaken op onze koffieautomaat. Al onze bonenkoffie beschikken over het Max Havelaars keurmerk

Koffie-cashless-betalen

Koffie serveren met een gesloten bar

Vaak wordt er achter de bar gewerkt met vrijwilligers. Het lukt in sommige gevallen niet om de bar te openen. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om alsnog een lekkere kop koffie te kunnen krijgen als de bar gesloten is. Op onze koffieautomaat kan iedereen zelf de koffie afrekenen met pinpas of met de clubcard/KNIP app.

De voordelen van Twelve Koffie

Registratie

Direct inzicht
Onze koffieautomaat is gekoppeld aan een beveiligde beheeromgeving. Ook kun je het koppelen aan ons kassasysteem. Zo krijg je direct inzicht in je rendement.

Hoge kwaliteit koffie

Bij aanschaf van de koffieautomaat leveren wij standaard de Mezza Forte bonen met het Max Havelaar keurmerk. Door goede kwaliteit koffie te schenken zullen gasten sneller een tweede kop koffie drinken.

Aanschaf zonder investering

Investering Twelve Lighting
Er hoeft geen dure investering gedaan te worden om de verse bonen automaat aan te schaffen. Je betaalt namelijk per kopje en niet voor de aanschaf van de automaat.

Wij komen graag op de koffie!

Wij komen graag bij jou langs voor een bakje koffie. Uiteraard nemen wij onze koffieautomaat mee, zodat je weet hoe het smaakt en wat de mogelijkheden zijn. Samen bespreken we de mogelijkheden.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Koffie klant