Koffie-cashless-betalen

Haal omzet uit je koffieautomaat terwijl de bar gesloten is

Vaak wordt er achter de bar gewerkt met vrijwilligers. Het lukt in sommige gevallen niet om de bar te openen. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om alsnog een lekkere kop koffie aan te bieden als de bar gesloten is. Plaats het koffieautomaat op een plek waar iedereen kan komen. Op ons koffieautomaat kan iedereen zelf de koffie afrekenen met pinpas of met de clubcard/KNIP app. Verder moet er wel een payter lezer aanwezig zijn op het koffiezetapparaat om de pinpas te kunnen lezen. De koffie wordt bereid en jouw leden hebben verse bonenkoffie terwijl de bar gesloten is.

Haal nog meer inzichten uit je koffieautomaat

Koffie is vaak moeilijk te registreren in sportkantines, vaak worden er wel honderden kopjes koffie verkocht op een dag. Naast de inzichten in de beheeromgeving is het ook mogelijk om een koppeling te maken tussen onze koffieautomaat en onze kassa. Deze beheeromgeving registreert het aantal uitgaande kopjes koffie en geeft jouw als vereniging meer inzicht. Door dit inzicht weet jij als sportvereniging precies wat het rendement is van het koffiezetapparaat. Zo versterk je jouw sportvereniging!

Voordelen van contactloos betalen

Geen wachtrij

Cashlessmodule icon groot
Doordat er snel en gemakkelijk contactloos betaalt kan worden is de kans op een wachtrij veel kleiner

Altijd inzicht

Met het koffieapparaat dat gekoppeld kan worden aan het kassasysteem heb je altijd inzicht in alle verkochte kopjes koffie.

Meer omzet

Boekhoudkoppeling icon
Verkoop ook kopjes koffie terwijl de bar gesloten is. Dit zorgt voor meer inkomsten voor jouw vereniging.
Koffie-cashless-betalen

Hoe werkt contactloos betalen op ons koffieautomaat

Contactloos betalen op ons koffieautomaat werkt heel simpel! Wij maken gebruik van een eigen kassassoftware. Jij als vereniging hoeft hier niet naar om te kijken. Met het kassasoftware sla jij direct de bestelling aan en de klant kan eenvoudig (contactloos) pinnen. Afrekenen is nog nooit zo makkelijk geweest. Heb je toch nog vragen, onze accountmanagers helpen jou graag verder!

Contactloos betalen is de toekomst

De kans is heel groot dat jij als vereniging te maken hebt met contactloos betalen. Vaak zit jij als vereniging met veel klein geld die klanten betalen voor de kop koffie. Aan de andere kant zien veel meer mensen het gemak van contactloos betalen in. Jaarlijks stijgt het aantal contactloze betalingen. Wil jij als vereniging ook het optimale uit jouw pinautomaat halen die gekoppeld kan worden aan het kassasysteem van Twelve. Lees dan onze blog over contactloos betalen is de toekomst!

Cashless Betalen Pinautomaat
Twelve Koffie klant

Proef de koffie zelf

Zin in een lekkere kop koffie? Bij ons staat de koffie voor je klaar! Woon je niet in de buurt? Dan komen we graag een keer langs met ons automaat.
Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

<em>*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het <a class=”form__link” href=”https://twelve.eu/privacy-statement” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”><strong>privacy- en cookie