Van Le Credit Sportif naar Twelve

Ruim tien jaar geleden zijn wij gestart met Le Credit Sportif, het kassasysteem voor sportverenigingen. Inmiddels profiteren al ruim 2500 verenigingen van onze gebruiksvriendelijke betaaloplossingen. Barmedewerkers en vrijwilligers kunnen zonder ervaring direct aan de slag. Naast kassasystemen is er voortdurend door ontwikkelt om zo het perfecte product voor de markt te creëren. Zo zijn onder meer aanvullende producten zoals de prijslijsten, bonnenprinters, klantendisplays, digitale prijslijsten en betaalapps geïntroduceerd. Daarnaast zijn de producten van Le Credit Sportif uit te breiden met diverse modules zoals facturatie-, voorraad- en bonmodules.

Betaaloplossingen voor sportverenigingen - Twelve | Kassa | Pinautomaten | Cashless

Twelve

De successen leidden tot toenemende ambities binnen de organisatie. We hebben geconcludeerd dat deze ambities het beste waargemaakt konden worden door de krachten van elk merk te bundelen tot één nieuw merk. Daarom is er besloten om over te gaan naar een nieuw merk. Le Credit Sportif en haar submerken gaan verder onder de naam Twelve!

Voor onze klanten creëert dit een duidelijk beeld van wie wij zijn en wat onze ambities zijn. Uiteindelijk profiteren zij natuurlijk ook van de voordelen van één merk.

Count on us

Twelve verwijst naar de twaalfde man en dat is precies wat Twelve wil zijn: de onzichtbare kracht op de achtergrond. Klik hier onder voor meer informatie over Twelve.

Twelve is gemotiveerd om ook in de toekomst te helpen om van de initiatieven en uitdagingen van haar (potentiële) klanten een succes te maken.  Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de medewerkers van Twelve.

Le Credit Sportif heet vanaf nu Twelve