Zo is Twelve Order

  • Beschikbaar op elk apparaat;
  • Eenvoudig online bestellen en afrekenen;
  • Volledig zelf in te richten naar eigen wens;
  • Afrekenen met verschillende online betaalmethoden.

Snel, eenvoudig en online bestellen

Met Twelve Order kunnen  maaltijden, consumpties en andere producten online worden besteld en afgerekend. Vervolgens kan er een gewenste tijd en locatie worden gekozen voor het afhalen of de levering van de bestelling. Zo verminder je de wachttijd en bied je extra service voor jouw locatie. 

Twelve Order is een banqueting web app. Een web app is simpelweg een website die functioneert als mobiele applicatie alleen dan zonder de nadelen. De web app is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoons en tablets, neemt geen ruimte in op je mobiele device en hoeft niet geüpdatet te worden.

Ben je benieuwd hoe Twelve Order werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden van Twelve Order

Communicatie

Wil je een speciale aanbieding promoten, klanten informeren over het menu van de dag of wil je andere informatie delen? Met Twelve Order communiceer je op elk moment jouw communicatie uitingen. Wil je om 16.00 uur nog een tijdelijke actie promoten? Ook dit kun je snel aanpassen in Twelve Order.

Gebruiksgemak

Doordat het bestellen en betalen online gebeurt hoeven klanten hiervoor niet meer in de rij te staan. Om het bestelproces nog verder te versnellen kunnen eerdere bestellingen worden herhaald.

Voorraad

Twelve Order beschikt over een voorraadsoftware. Hierdoor krijg je inzichtelijk welke bestellingen er zijn gedaan en kun je jouw inkoop hierop afstemmen. Dit resulteert in betere inkoop en minder verspilling.

Hoe werkt Twelve Order?

  1. Creëer een eigen Twelve Order omgeving; 
  2. Bepaal een tijdslot wanneer klanten hun bestelling kunnen ophalen;
  3. Er wordt online besteld en direct afgerekend;
  4. Ontvang een melding van de bestelling en maakt deze in orde;
  5. Lever de bestelling op de afgesproken tijd en locatie.

Wil je weten hoe dit er voor jou uit komt te zien? Neem gerust contact met ons op!

We komen graag in contact

Wil jij meer weten over Twelve Order? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.