Haal nog meer uit jouw kassa

Tot het eind van november profiteer jij van onze stapelkorting. Hoe completer jij jouw kassa maakt des te meer korting je ontvangt je op het totaal bedrag. Dit kan oplopen tot 20%!

Benieuwd welke module het beste bij jou past? Bekijk hieronder ons aanbod speciaal voor sportvereniging. Vraag voor 30 november een offerte aan en scoor die korting!

Twelve Software Module Keuzes

Ons aanbod voor sportverenigingen

Digitale prijslijst

Met de digitale prijslijst geef je een professionele uitstraling aan je sportkantine. Daarnaast is de Digitale Prijslijst ideaal voor mededelingen en sponsoruitingen. Een mooie extra inkomstenbron voor jouw vereniging.

Cashlessmodule

Een cashless kantine zorgt voor meer veiligheid en een hogere omzet. De Cashlessmodule bestaat uit een clubcard en betaalapp: KNIP. Leden kunnen met hun (gepersonaliseerde) clubcard producten afrekenen op jouw vereniging.

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heb je altijd controle en inzicht in je voorraad. Je stelt een minimum voorraad in en het systeem geeft een waarschuwing wanneer de minimale voorraad is bereikt. Zo heb je altijd volledig inzicht.

Facturatiemodule

Zijn er vaste bezoekers die liever een factuur ontvangen dan direct afrekenen? Met de Facturatiemodule sla je bestellingen aan op rekening en maak je later via de beheeromgeving eenvoudig een factuur op.

Bonmodule

Via onze kassa is het mogelijk om een digitale bon aan te maken. Zo bied je toch de mogelijkheid voor je leden om op een bon te drinken zonder dat je handmatig hoeft te turven. Handig voor groepen die na een training of wedstrijd blijven hangen!

Supplementenmodule

Met onze Supplementenmodule vul je eenvoudig een product aan met extra ingrediënten via de kassa. Denk aan een extra saus bij de friet. Een supplement hoeft niet altijd een prijs te hebben, maar kan ook een specificatie van een product zijn.

Doe mee met de actie

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.