Swipe om meer te zien

Cashlessmodule Supplementenmodule Facturatiemodule Voorraadmodule
Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module

Cashlessmodule

De Cashlessmodule is volledig gericht op snelheid. In een stadion zijn er een aantal piekmomenten waarop er maximaal gepresteerd moet worden. Door middel van de Cashlessmodule laat je de supporters bij jouw club afrekenen met hun clubcard of betaalkaart. Deze zijn altijd en overal online op te laden via onze bijbehorende KNIP app of via de oplaadpunten in jouw stadion. Je hoeft op deze manier niet met contant geld of munten in de weer en kan zo zo veel mogelijk supporters voorzien in een korte tijd.

Klinkt de Cashlessmodule interessant?

Supplementenmodule

Met onze Supplementenmodule voeg je eenvoudig extra ingrediënten toe aan producten op je kassa. Denk aan extra saus bij de friet of op een broodje. De Supplementenmodule zorgt voor een duidelijke communicatie. Een supplement kost niet altijd geld, maar kan  bijvoorbeeld ook een opmerking op de bon zijn dat er geen ijs in de cola hoeft.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de Supplementenmodule?

Supplementenmodule icon
Facturatiemodule icon

Facturatiemodule

Met de Facturatiemodule sla je bestellingen aan op rekening en maak je later via de beheeromgeving eenvoudig een factuur op. Zo bied je jouw gasten die dit wensen, de mogelijkheid achteraf via een factuur te betalen. Denk hierbij aan je leden van de businessclub of in de skyboxen, zo bied je hen een mooie extra service.

Is de Facturatiemodule interessant voor jouw stadion?

Voorraadmodule

Het voorraadbeheer voor een stadion is een uitgebreide organisatie. Met de Voorraadmodule heb je overal een prefect realtime inzicht van je voorraad. Om altijd voldoende producten op voorraad te hebben stel je een minimum voorraad in. Hierdoor krijg je een waarschuwing wanneer dit minimum is bereikt. De Voorraadmodule sluit perfect aan op je leveranciers waardoor het bestelproces minimale tijd in beslag neemt.

Wil jij een beter inzicht in je voorraad?

Voorraadmodule icon

Wil jij onze Softwaremodules van dichtbij bekijken?

We plannen graag een afspraak in om onze Modules te demonstreren. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.