Snel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Heb je een eigen slagerij, kaaswinkel, vishandel of verkoop je andere versproducten, dan is het belangrijk dat je jouw klanten zo snel en zo goed mogelijk kunt helpen. Onze gecertificeerde gebruiksvriendelijke kassa met een gekoppelde weegschaal sluit volledig op deze behoefte aan. Werk je met meerdere mensen achter de toonbank, dan parkeer je eenvoudig een bestelling zodat er meerdere klanten tegelijkertijd geholpen kunnen worden. Zo verkort je de wachttijd en verbeter je de service in jouw winkel. Daarnaast heb je dankzij de overzichtelijke backoffice overal inzicht in je realtime omzet, derving en voorraad. Zo ben je altijd op de hoogte.

De voordelen van de Twelve kassa:

  • Bestellingen parkeren voor extra snelheid
  • 24/7 service, dus ook op zaterdag en zondag
  • Koppeling tussen loyaltyprogramma’s en/of bestelsite

Nieuwsgierig hoe eenvoudig ons kassasysteem werkt? Klik op de playbutton aan de rechterkant!

Twelve Weegschaal kassa

Start heel voordelig met Twelve

Bij Twelve zijn we altijd bezig met innovatie. Wij blijven in gesprek met onze klanten om exact te weten waar behoefte aan is, zodat we daar op in kunnen spelen. Doordat onze betaaloplossingen modulair zijn opgebouwd bepaal jij zelf welke modules wel en niet belangrijk zijn voor jouw manier van werken. Hierdoor gebruik jij alleen de opties die jouw winkel nodig heeft en maak je heel voordelig gebruik van de beste betaaloplossing.

Koppelingen met onze partners

Naast de modules werken we ook met verschillende partners om koppelingen te maken met systemen. De meest gemaakte koppelingen van onze klanten binnen de vershandel zijn

Loyaltyprogramma ‘s

Loyaltymodule icon
Koppel de kassa met loyaltyprogramma’s zoals Piggy en verbind eenvoudig je klanten aan jouw winkel.

Bestelsite

Krijg direct een melding op de kassa binnen van de online gekochte bestelling via jouw bestelsite.

Boekhoudkoppelingen

Boekhoudkoppeling icon
Wij koppelen met vrijwel alle boekhoudpakketten, dankzij deze koppeling automatiseer je dit proces en heb je volledig inzicht in je boekhouding.

Interesse? Neem contact op!

Heb je interesse in een Twelve kassa. Vul je gegevens hieronder in en één van onze specialisten neemt contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht