De voordelen van een pinautomaat met kassasoftware

Sinds 2015 is pinnen de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Vorig jaar, 2019, zijn er alleen al 4,5 miljard pinbetalingen in totaal gedaan. Het is dan ook essentieel dat gasten met pin kunnen betalen in jouw onderneming. De nieuwste ontwikkelingen in kassasystemen en pinautomaten zorgen voor steeds meer gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Door een pinautomaat met jouw kassa te koppelen verhoog je de transactiesnelheid, waardoor je meer mensen helpt in een korte tijd. Alles draait tegenwoordig steeds meer om snelheid en eenvoud. Daar hebben wij op ingespeeld door de voordelen van een pinautomaat en onze kassasoftware te combineren in een 2-in-1 oplossing: De Pinkassa.

De mobiele pinautomaat en het kassasysteem

De Pinkassa is een mobiele pinautomaat die werkt op een eigen wifi-kanaal en/of via een simkaart met daarop GPRS, 3G of 4G. Hierdoor is deze pinautomaat mobiel, licht en compact waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. De gebruiksvriendelijke kassasoftware van Twelve dat in de Pinkassa is verwerkt, heeft een overzichtelijke indeling waardoor iedereen er moeiteloos mee kan werken. Voor optimaal gebruik hebben we alleen de belangrijkste functies in de Pinkassa verwerkt en zo producten aanslaan en afrekenen met snelheid en overzicht gecombineerd.

Onze unieke Pinkassa

Doordat de Pinkassa draadloos en licht in gewicht is kan je hem overal mee naartoe nemen. De bediening kan zowel aan tafel als op het terras bestellingen aanslaan, de bestelling direct tonen aan je gast en (contactloos) laten betalen. Doordat alles vanaf de tafel geregeld kan worden, is er minder drukte bij de vaste kassa. Zo verspreid je eenvoudig de drukte binnen jouw onderneming. Onze 2-in-1 oplossing is hiermee ideaal inzetbaar en helpt jou goed te functioneren binnen de 1,5 meter regel. Naast het eenvoudige mobiele gebruik geeft de Pinkassa je realtime inzicht in je omzet, derving en eigen gebruik. Dit zorgt ervoor dat je jouw marges kan verbeteren en het optimale uit je onderneming kan halen.

Dit zijn de voordelen van de Pinkassa:

  • Gebruiksvriendelijk;
  • Hogere transactiesnelheid;
  • Geen wachtrijen bij de kassa;
  • Minder hardware dus lagere kosten.

Ontwikkelingen van de Pinkassa

Door de Pinkassa te blijven ontwikkelen en verbeteren is deze betaalmogelijkheid erg gebruiksvriendelijk. Het touchscreen is de laatste jaren groter en lichter gemaakt, waardoor deze steeds meer op een smartphone lijkt. Met de nieuwste ontwikkelingen in de software is de Pinkassa nog eenvoudiger in het gebruik geworden.

Iets voor jou?

Wil je voorkomen dat jouw gasten tijdens piekmomenten lang moeten wachten en ben je op zoek naar een flexibele betaaloplossing die je eenvoudig mee kan nemen? Dan is de Pinkassa iets voor jou. Bespaar je geld met een pinautomaat en kassasysteem in één. De Pinkassa is ook ideaal inzetbaar als extra verkooppunt tijdens piekmomenten.

Vraag meer informatie aan

Interesse in de Pinkassa? Neem contact op via 030 2307811 of laat je gegevens achter.

 

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht