Vacature overzicht

Medewerker Customer Care

Ben jij multifunctioneel, sociaal en klantgericht? Breng jij graag een glimlach op het gezicht van mensen? Dan ben jij de geschikte aanvulling voor ons Service team!

Projectmanager Cashless

Word jij blij van het ontzorgen van klanten? Werk je oplossingsgericht en staat nauwkeurigheid altijd voorop in jouw werk? Dan ben jij misschien wel de nieuwe aanwinst voor ons Cashless & Onboarding team!

Operationeel Medewerker Stadions

Ben jij flexibel ingesteld, verantwoordelijk en weet je tijdens piekmomenten goed het overzicht te bewaren? Lees dan snel verder om te zien of deze functie bij jou past!

Bijbaan – Medewerker Technische Dienst

Affiniteit met techniek en op zoek naar een bijbaan voor op de zaterdagen? Lees dan snel de vacature…

Finance Medewerker

Werk jij nauwkeurig, zelfstandig en schakel jij eenvoudig tussen alle afdelingen en onze klanten? Als financieel en administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van de facturatie van Twelve en Quarto. Interesse? Solliciteer direct!

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager ben je onderdeel van de motor van onze organisatie. Je bent gedreven om ons verhaal op de markt te brengen, om zo veel mogelijk nieuwe klanten aan te sluiten en om bestaande producten te cross- en upsellen.

Festivalmedewerker

Zoek jij nog een geweldige bijbaan en wil jij graag werken op de leukste en grootste festivals (Open Air, Awakenings, Best Kept Secret, DGTL, ADE)? Grijp dan nu je kans en ga met ons mee op pad!

Word een Twelver!

Bij Twelve werken enthousiaste, gedreven en ambitieuze mensen, die net dat stapje extra zetten voor onze klanten en voor elkaar. Naast al het harde werken, is er bij ons natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid. Wij dagen je alvast uit voor een bootcamp, potje tafeltennis of tafelvoetbal. De derde helft vindt plaats in onze eigen kantine in het FCU stadion met uitzicht op het veld!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinst voor ons team. Staat er geen vacature tussen die bij jouw profiel aansluit? Geen zorgen! Wij drinken graag een kop koffie met je om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Stuur je cv en korte motivatie naar vacatures@twelve.eu of neem contact op met Lisa Arnoldus via 030 – 276 7770.

Solliciteer direct!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.