Kom ons team versterken als Customer Succes Medewerker!

Vind je het leuk om klantreizen te optimaliseren en wil jij continue alle klantprocessen verbeteren? Ben jij daarnaast op zoek naar een afwisselende en coördinerende rol waarbij de klant centraal staat? Bij Twelve in Utrecht ligt er een mooie kans om de rol van Customer Succes Medewerker te vervullen en hier je eigen draai aan te geven.

Wat ga je doen?

Als Customer Succes Medewerker heb je een belangrijke rol binnen onze Customer Care afdeling. Jouw functie is tweeledig; jij bent dé persoon die klantbehoeften in kaart brengt en zorgt voor concrete oplossingen om hierin te voorzien. Daarnaast zorg je voor heldere informatievoorziening over onze (nieuwe) producten. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de interne en externe kennisbank up-to-date is met de laatste informatie over onze betaaloplossingen. Denk aan het uitzetten en aansturen van instructievideo’s, schrijven van handleidingen en communiceren van productupdates.

Jouw collega’s van Customer Care beschikken door jouw inzichten en oplossingen over de juiste informatie om klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Ook is het schrijven van heldere handleidingen van onze producten een belangrijk onderdeel van je werk. Je kijkt kritisch naar de Customer Journey en optimaliseert/automatiseert het klantproces waar mogelijk. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Naast je eigen team heb je een nauwe samenwerking met je collega’s van Customer Care, Marketing & Communicatie en Product Development. Samen zorg je voor de juiste informatie en houd je de Customer Experience binnen Twelve zo hoog mogelijk. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat bied jij ons?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Communicatie, Marketing of Journalistiek;
 • Je hebt relevante werkervaring in onderwerpen als onderzoek doen, CJ/CX/CSAT, communicatie en/of customer care;
 • Je schakelt makkelijk met andere (technische) afdelingen;
 • Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en stelt kwaliteit altijd voorop;
 • Je bent organisatorisch sterk en goed in het managen van verschillende stakeholders en projecten;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • Ervaring met CRM-systeem Zendesk is een pre.

 Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime functie, per direct beschikbaar! (In overleg is 32-36 uur ook mogelijk)
 • Werken bij een snelgroeiende organisatie waar je veel ruimte krijgt om de functie van Customer Succes Medewerker verder te vormen;
 • Een afwisselende rol waarbij je een belangrijke schakel/coördinatiepunt vormt tussen verschillende afdelingen zoals Customer Care, Marketing & Communicatie en Product Development;
 • Een flexibele organisatie met korte lijnen waar je kan doorgroeien;
 • Jouw creativiteit en nieuwe ideeën/initiatieven worden gewaardeerd en aangemoedigd;
 • Een fijne werkomgeving met gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en ondersteunende faciliteiten zoals laptop en een telefoonvergoeding;
 • Gezellige collega’s, fitnessmogelijkheden, borrels en andere leuke activiteiten (als het weer kan);
 • De standplaats is Utrecht, maar je werkt af en toe ook vanuit Moordrecht; met onze poolauto’s reis je eenvoudig tussen de locaties;
 • In overleg met je manager werk je voor de helft van de tijd vanuit huis.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve, partner in innovatieve betaal- en besteloplossingen! Opgericht in 2007 door drie jonge ondernemers en uitgegroeid tot ruim 130 medewerkers in 2022. Inmiddels zijn we met onze betaaloplossingen marktleider in de Sport bij sportverenigingen en stadions, en een grote speler in de branches Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar duurzame klantrelaties met een totaalpakket om iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden. Wij geloven in geïntegreerde softwareoplossingen en ultiem gebruikersgemak voor onze klanten.

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, groeien wij hard. Naast het harde werken vinden wij gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen erg belangrijk. Wanneer de overheidsmaatregelen en onze kantoorpolicy het weer toelaten, kan je bijvoorbeeld genieten van de heerlijk verzorgde lunch op kantoor, een potje tafeltennis spelen met je collega’s of meegaan op ons legendarische jaarlijkse wintersportweekend! En natuurlijk wordt er op vrijdags een lekker drankje gedronken.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van ‘Vacature Customer Succes Medewerker’ naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Eline van de Kreeke of vul het formulier hieronder in.