Finance Stagiair

Werk jij nauwkeurig, wil jij alles leren op het gebied van financiële administratie én meedenken over processen? Lees dan snel verder en wie weet kom jij vanaf september ons Finance team versterken!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een vierdejaars HBO stagiair(e) in de richting van Bedrijfseconomie of Finance & Control. Als stagiair(e) draai je mee op onze afdeling Finance. Je biedt ondersteuning bij diverse administratieve werkzaamheden, waaronder debiteurenbeheer en facturering. Je helpt onze Financial Controller met het opstellen van financiële analyses en krijgt daarnaast alle ruimte om aan je (afstudeer)onderzoek te werken. In zowel het team als in de organisatie zijn de lijntjes kort en wordt er veel samengewerkt. Als stagiair(e) krijg je genoeg vrijheid en bieden we je de kans om je zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.

Wat bied jij ons?

 • Je bent proactief en een enthousiaste teamplayer;
 • Je bent zelfstandig en hebt een nauwkeurige manier van werken;
 • Je kan goed overweg met Excel;
 • Je bent vanaf september voor minimaal 5 maanden beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek binnen een jonge, informele en ambitieuze organisatie;
 • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
 • Een marktconform stagevergoeding;
 • De mogelijkheid tot deelname aan onze eigen interne bootcamp;
 • Een heerlijk verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze eigen kantine met uitzicht op het veld van FC Utrecht!

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die net als alle andere collega’s er vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van ‘Stagiair(e) Finance Utrecht’ naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik.

Wist je dat wij elke stageperiode wel zo’n 15 stagiair(e)s aannemen bij Twelve? Genoeg aandacht en ruimte voor ontwikkeling dus!

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.