Online Marketing Stagiaire

Voor de nieuwe stageperiode vanaf september zijn we weer op zoek naar een Online Marketing stagiair(e)!

Wil je graag meer weten over hoe alles online werkt en houd je van een divers takenpakket? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage help je mee met het bedenken, uitvoeren en analyseren van A/B-testen om zo elke keer de beste leadfunnel te creëren. Daarnaast zorg je voor het vergroten en verbeteren van de online zichtbaarheid van het merk Twelve. Dit doe je door online marketingcampagnes uit te zetten via Google Ads en Facebook Ads en het creëren van content voor social media kanalen en nieuwe blogs. Persoonlijk ben je altijd op zoek naar uitdaging, en wil je het beste uit jezelf en je werk halen. Je bent tijdens deze stage onderdeel van ons enthousiaste Marketing- en Communicatieteam.

Wat bied jij ons?

 • Je bent sociaal en proactief;
 • Je werkt nauwkeurig en bent zelfstandig;
 • Jij weet wanneer je je verantwoordelijkheden moet nemen en pakt nieuwe kansen met beide handen aan;
 • Je bent derde- of vierdejaars HBO/WO student in de richting Marketing en/of Communicatie met een sterke interesse in Online Marketing;
 • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek binnen een gedreven, informele en ambitieuze organisatie;
 • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
 • De mogelijkheid om een (afstudeer)onderzoek uit te voeren;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • De mogelijkheid tot deelname aan onze eigen interne bootcamp;
 • Een heerlijk verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

 Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze eigen kantine met uitzicht op het veld van FC Utrecht!

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van ‘Vacature Online Marketing Stagiair(e)’ naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik of maak gebruik van de onderstaande velden.

Alle stagiair(e)s worden enorm betrokken bij onze interne activiteiten! Zo kan je meedoen met de wekelijkse bootcamp, ben je uiteraard uitgenodigd voor elk uitje én organiseer je een keer samen met de andere stagiairs één van onze gezellige borrels!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.