Partnership stagiair

Zoek jij een commerciële stage, waarin jij onze Partnership Manager ondersteunt in de samenwerking met partijen zoals Coca-Cola, Payconiq en andere grotere partijen? Lees dan snel verder en kijk of deze stage iets voor jou is!

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage bij Twelve leer jij over alles op het gebied van partnerships. Jij ondersteunt het team door saleswerkzaamheden uit te voeren rondom de projecten die lopen met onze partners. Met jouw klantgerichte instelling help jij langdurige relaties op te bouwen en daarmee successen te behalen! Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit: contact onderhouden met onze klanten, het opmaken en nabellen van offertes en meedenken over evenementen gerelateerd aan onze partnerships. Kortom, een divers takenpakket!

Ook vinden wij het belangrijk dat je voldoende ruimte en tijd krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling, dus eigen initiatieven en creatieve ideeën worden altijd gestimuleerd en op prijs gesteld.

Wat bied jij ons?

 • Je bent commercieel ingesteld en volgt een studie in deze richting;
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig;
 • Je bent zelfstandig en neemt graag zelf initiatief;
 • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau;
 • Je bent vanaf september beschikbaar om minimaal 4-5 dagen per week mee te werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek binnen een gedreven, informele en ambitieuze organisatie;
 • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Veel mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en eigen initiatieven uit te voeren;
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze eigen interne bootcamp;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Een heerlijk verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze eigen kantine met uitzicht op het veld van FC Utrecht!

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van ‘Vacature Partnerships stagiair(e)’ naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik of maak gebruik van de onderstaande velden.

Alle stagiair(e)s worden enorm betrokken bij onze interne activiteiten! Zo kan je meedoen met de wekelijkse bootcamp, ben je uiteraard uitgenodigd voor elk uitje én organiseer je een keer samen met de andere stagiairs één van onze gezellige borrels!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.