Sales stagiair

Voor de periode vanaf september zijn we weer op zoek naar nieuwe sales stagiairs!

Ben jij commercieel ingesteld, beschik jij over lef en doorzettingsvermogen en heb jij een passie om techniek in begrijpelijke klantvoordelen te vertalen? Dan ben jij de ideale aanvulling van ons Salesteam in Moordrecht!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) binnen ons Salesteam ben je onderdeel van de motor van onze organisatie. Je leert contact leggen met potentiële klanten, helpt mee met de organisatie van sales events en werkt mee binnen alle onderdelen van het salestraject. Je krijgt een gerichte salestraining in onze Sales Academy waarbij je kennis en ervaring opdoet en jezelf verder kan ontwikkelen op dit gebied. We bieden jou verder voldoende tijd en begeleiding voor je eigen onderzoek. Jouw standplaats kan zowel in Moordrecht of Utrecht zijn! Ben jij in staat om je gestelde targets binnen te koppen? Bevalt je stage en is er een klik met Twelve, dan is er een mogelijkheid om in dienst te treden!

Wat bied jij ons?

Een sales topper heeft volgens ons de volgende skills en tricks in huis:

 • Ambitie;
 • Structuur;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Flexibiliteit;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek binnen een gedreven, gezellige en ambitieuze organisatie;
 • Een werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Aandacht en ruimte voor eigen initiatieven;
 • Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
 • Een heerlijk verzorgde lunch;
 • Een marktconform stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze kantine!

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding ‘’Vacature Stagiair(e) Sales Twelve’’ naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik .

Misschien leuk om te weten: de afgelopen jaren hebben we maar liefst 10 werknemers aangenomen die voorafgaand stage hebben gelopen bij ons. Genoeg doorgroeimogelijkheden toch?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.