Sales stagiair

Voor de periode vanaf september zijn we weer op zoek naar nieuwe sales stagiairs!

Ben jij commercieel ingesteld, beschik jij over lef en doorzettingsvermogen en heb jij een passie voor sport of horeca? Dan ben jij de ideale aanvulling van ons Salesteam!

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons Salesteam ben jij de motor van onze organisatie. Je leert contact leggen met potentiële klanten, helpt mee met de organisatie van sales events en werkt mee binnen alle onderdelen van het salestraject. Je focust je op een van onze drie sales takken: sport, horeca of koffie. We bieden jou als stagiair(e) voldoende tijd en begeleiding voor je eigen onderzoek. Daarnaast draai je mee binnen onze Sales Academy waar je een gerichte salestraining krijgt en jezelf verder kan ontwikkelen op dit gebied. Ben jij in staat om je gestelde targets binnen te koppen? Bevalt je stage en is er een klik met Twelve, dan is er een mogelijkheid om in dienst te treden!

Wat bied jij ons?

Als sales topper heb je de volgende skills en tricks in huis:

 • Ambitie;
 • Structuur;
 • Winnaarsmentaliteit;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Flexibiliteit;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek binnen een gedreven, informele en ambitieuze organisatie;
 • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • De mogelijkheid tot deelname aan onze eigen interne bootcamp;
 • Een heerlijk verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze eigen kantine met uitzicht op het veld van FC Utrecht!

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s er vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding Vacature Stagiair(e) Sales naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik of maak gebruik van onderstaande velden.

Onze sales stagiair(e) werken ook met targets en kunnen bonussen verdienen. Successen worden goed gevierd. Bij een mooie prestatie mag er hard op de gong worden geslagen!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.