Onze transferhistorie

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt en implementeert Twelve betaaloplossingen gericht op ultiem betaalgemak voor je bezoeker.

Twelve is op 1 mei 2018 als nieuw merk geïntroduceerd. Voorheen bestond Twelve uit Le Credit Sportif, Counterpay, KNIP cashless events en Credit Sportif XL. Met Le Credit Sportif zijn wij in 2008 begonnen met de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke kassasystemen voor sportverenigingen. Hiermee wonnen wij in 2009 de KPMG innovatieprijs. Het concept sloeg aan en werd erg succesvol, inmiddels ook op andere markten. Je vindt onze betaalsystemen in ruim 2500 sportkantines, 500 horeca locaties, 15 stadions en op meer dan 200 evenementen.

Willem van Kralingen

Willem van Kralingen

CIO

Sinds de oprichting van Twelve ben ik constant bezig geweest met mijn passie: innovatie. Operationeel ben ik binnen Twelve niet meer actief, maar houd ik mij bezig met nieuwe producten, diensten en partnerships.

Pieter Paul van Heeswijk

Pieter Paul van Heeswijk

CFO

Vanaf het eerste moment geniet ik van de interactie met onze klanten en de markt waarin wij werken. Als oprichter en directeur heb ik alles bij Twelve gezien en gedaan, maar nu houd ik mij vooral bezig met financiën.

Pieter de Jong

Pieter de Jong

CEO

Als eindverantwoordelijke houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van ons groeiende bedrijf, dit zorgt voor diversiteit en veel uitdagingen. Met ons groeiende team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring. Innovatie en ontzorgen zijn daarbij key

Robert Jan Burger

Robert Jan Burger

Directeur

Als directeur van de sport -en horeca tak houd ik me bezig met alle ins en outs van ons groeiende bedrijf. Met veel plezier en trots ben ik dagelijks bezig om onze klanten een nog betere (betaal)ervaring te bezorgen

Bram Spliet

Bram Spliet

CTO

Samen met mijn collega’s ontwerp ik de functionaliteiten van onze software. Daarnaast begeleid ik het ontwikkelen, testen en implementeren van onze oplossingen.

Judith Witteveen

Judith Witteveen

Medewerker Service

Binnen Twelve houd ik mij dagelijks bezig met het onderhouden van contacten met onze bestaande klanten en nieuwe klanten. Als medewerker Customer Care help ik je graag verder.

Flip van Rooijen

Flip van Rooijen

Manager Stadions

Als Operationeel Manager bij Twelve denk ik graag mee over hoe wij ons systeem kunnen inzetten bij jouw stadion. Van voorbereiding tot afhandeling en alles daar tussenin, sta ik met mijn team voor je klaar.

Pam Nagtegaal

Pam Nagtegaal

Medewerker Service

Ik houd mij dagelijks bezig met het klantencontact, het inplannen van plaatsingen en het voorbereidend werk van de back-office.

Bas Brocken

Bas Brocken

Product Consultant

Als product consultant ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe software. Als schakel tussen productontwikkeling en de rest van de organisatie ben ik bezig met het proces van de lancering van nieuwe ontwikkelingen, van testen tot training.

Ramone Vianen

Ramone Vianen

Medewerker Communicatie

Als Medewerker Communicatie bij Twelve ben ik verantwoordelijk voor de clubcards en KNIP app. Ik help verenigingen graag met de implementatie van onze cashless module.

Amber Daalmeijer

Amber Daalmeijer

Medewerker Service & Communicatie Stadions

Binnen Twelve ben ik verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom de voorbereiding en afhandeling van evenementen en voetbalwedstrijden. Daarnaast onderhoud ik het klantencontact met de BVO’s.

Tom Nieuwenhuizen

Tom Nieuwenhuizen

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Als Account Manager kom ik graag bij je langs voor een betaaloplossing op maat

Frenk Gerritsen

Frenk Gerritsen

Account Manager

De sportwereld trekt mij enorm aan en Twelve is een uitdagende en groeiende organisatie waar ik veel kan leren. Ik ben onderdeel van het salesteam en kom graag persoonlijk bij jou langs op de vereniging!

Joey Kamping

Joey Kamping

Operationeel medewerker Stadions

Als Operationeel Medewerker Stadions zorg ik ervoor dat personeel en bezoekers zonder problemen kunnen afrekenen tijdens de wedstrijden en evenementen.

Pien Derksen

Pien Derksen

Stagiair Marketing

Met veel enthousiasme mag ik mij de komende maanden ‘’twaalfde man van Twelve’’ noemen. Als stagiaire marketing ondersteun ik mijn team in alle marketing en communicatie facetten. Samen gaan wij recht op ons doel af.

Daan Dagevos

Daan Dagevos

Manager Event Operations

Evenementen organiseren is een teamsport. Als twaalfde man zorg ik met mijn team dat je – in de voorbereiding, én tijdens het event – nergens naar hoeft om te kijken en op ons kunt bouwen!

Edwin Westdorp

Edwin Westdorp

Operationeel medewerker Stadions

Als Operationeel Medewerker Stadions zorg ik ervoor dat voor en tijdens de wedstrijden de kassa’s goed werken zodat mensen zonder problemen kunnen genieten van de wedstrijd.

Babette Noverraz

Babette Noverraz

Marketing Manager

Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor ons marketingbeleid. Daarnaast zorg ik ervoor dat wij met de juiste campagnes kunnen voldoen aan de wensen en behoefte van onze bestaande en potentiële klanten.

Naomi Meester

Naomi Meester

Human Resource Medewerker

Als Junior HR Medewerker houd ik mij bezig met het faciliteren van personeelsprocessen en voorzie ik onze medewerkers van informatie. Daarnaast bied ik ondersteuning aan de HR Manager

Bertho van Lith

Bertho van Lith

Account Manager

Na mijn studie Sportmanagent heb ik mijn plek gevonden bij Twelve. Een groeiend bedrijf met een fantastisch product voor de sportmarkt. Om die reden kom ik graag een keer langs om ons product te demonstreren!

Rein van Vredendaal

Rein van Vredendaal

Operationeel Medewerker Stadions

Bij Twelve ben ik operationeel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen tijdens de thuis wedstrijden van NAC Breda en PSV.

Rob Rientjes

Rob Rientjes

Projectmanager

Als Junior Projectmanager houd ik mij bezig met het operationeel opzetten, implementeren en begeleiden van de betaalsystemen en de hieraan verwante diensten bij kleine tot middelgrote evenementen.

Stijn van der Waal

Stijn van der Waal

Account Manager

Als Accountmanager ben ik onderdeel van het sales team van Twelve. Voor advies op maat kom ik graag bij jou op de vereniging langs om de mogelijkheden samen te bespreken. Neem gerust contact met mij op voor al je vragen.

Kevin de Smidt

Kevin de Smidt

Manager Technische Dienst

Als Manager Technische Dienst zorg ik ervoor dat onze klanten de beste kwaliteit, support en dienstverlening krijgen. Daarnaast ben ik continu bezig met het verbeteren van de kassa’s en het interne proces.

Fabian Slabbers

Fabian Slabbers

Medewerker Events

Binnen Twelve zorg ik ervoor dat alle kassa’s voorbereid worden zodat ze gebruikt kunnen worden op de evenementen.

Romy van Merriënboer

Romy van Merriënboer

Stagiair Human Resources

Als afstudeerstagiaire Human Resource Management ondersteun ik de komende maanden de HR-afdeling in alledaagse werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met een intern onderzoek en zal ik uiteindelijk op basis hiervan een advies uitbrengen.

Boudewijn ten Have

Boudewijn ten Have

Medewerker Events

Binnen het Events team ben ik onder andere verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe organisaties. Naast het opzetten en onderhouden van klantrelaties ben ik ook vaak aanwezig op onze producties als twaalfde man.

Camilia Zagnouni

Camilia Zagnouni

Medewerker Service

Als service medewerker ben ik het aanspreekpunt voor klanten met vragen en problemen. Ik houd mij voornamelijk bezig met de online trainingen en de verhuuraanvragen. Als je vragen hebt, help ik je graag verder.

Rodney Pierau

Rodney Pierau

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker Technische Dienst bij Twelve houd ik mij vooral bezig met het plaatsen van onze hardware. Daarnaast los ik voornamelijk storingen en problemen op voor klanten.

Dave Verhagen

Dave Verhagen

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Ik kom graag bij je langs om onze betaaloplossingen op maat te presenteren.

Koen Hoetmer

Koen Hoetmer

Account Manager

Als echte sportman werk ik binnen Twelve op de afdeling Sales. Ik zie het als een uitdaging om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de beste betaaloplossing!

Sander van Eeuwen

Sander van Eeuwen

Finance Manager

Als Finance Manager zorg ik voor een kloppende administratie en voorzie ik mijn collega’s van de juiste informatie zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

Rob Vermeer

Rob Vermeer

Account Manager

Als Intern Account Manager zal ik samen met jou kijken naar het product dat het beste bij jou past. Neem gerust contact met mij op en dan help ik jouw vereniging met een mooie aanbieding!

Lex van Dommelen

Lex van Dommelen

UX Designer

Samen met Twelve en haar klanten, probeer ik het gebruiksgemak van alle platformen te verbeteren. Door gesprekken te voeren met de gebruikers weet je wat er speelt om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Susanne Zaalberg

Susanne Zaalberg

Medewerker Events

Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden en (in)plannen van de betaalsystemen op de afdelingen Events en Stadions. Daarnaast ondersteun ik de backoffice activiteiten van evenementen en voetbalwedstrijden.

Mários Kaklis

Mários Kaklis

Account Manager

Als accountmanager Sport kom ik graag langs bij jullie op de vereniging voor een kennismaking met onze betaaloplossingen voor de sportkantine. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Toan Mai

Toan Mai

Medewerker Technische Dienst

Als Technische Dienst en Product Development medewerker binnen Twelve houd ik mij bezig met het bedenken, creëren en realiseren van nieuwe ontwikkelingen.

Danique Almering

Danique Almering

Medewerker Communicatie

Als Medewerker Communicatie bij Twelve houd ik mij bezig met alle interne en externe communicatie-uitingen voor het bedrijf. Daarnaast verzorg ik de updates op alle social media kanalen.

Nancy Hage

Nancy Hage

Medewerker Finance

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het Finance team en verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Heb je financiële vragen? Ik help je graag!

Sander Klomp

Sander Klomp

Account Manager

Als Accountmanager bij Twelve kijk ik graag samen met jou welk betaalsysteem het beste bij jouw organisatie past. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.

Koen van Boxtel

Koen van Boxtel

Sales Manager

Binnen Twelve begeleid ik het Sales team. Ik kom graag bij je langs voor een betaaloplossing op maat.

Nordin Frericks

Nordin Frericks

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker Technische Dienst bij Twelve houd ik mij vooral bezig met het voorbereiden van de kassasystemen. Daarnaast plaats ik onze hardware op locatie bij klanten en los ik mogelijke problemen op.

Jasmine Nicolai

Jasmine Nicolai

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Ik help je graag bij het vinden van een passende oplossing. Neem gerust contact met mij op, dan drinken we een kop koffie.

Jelle Koch

Jelle Koch

Medewerker Marketing

Als Marketing Medewerker ben ik creatief bezig met het bedenken, opzetten en visualiseren van diverse campagnes om de externe communicatie naar potentiële en bestaande klanten te verbeteren.

Wouter de Haas

Wouter de Haas

Account Manager

Als enthousiast sportfanaat ben ik onderdeel van Twelve haar salesteam. Met veel passie en energie sta ik voor iedereen klaar die kennis wil maken met onze betaalsystemen!

Jasper Knegtmans

Jasper Knegtmans

Manager Events

Ik tref alle voorbereidingen voor evenementen, zodat ik deze op locatie in optima forma kan uitvoeren. Daarnaast houd ik mij bezig met het aansluiten van nieuwe organisaties en het onderhouden van klantrelaties.

Brian Boelens

Brian Boelens

Software Tester

Samen met mijn team van DevOps ben ik verantwoordelijk om het systeem continu te optimaliseren. Mocht er iets niet werken zoals het hoort, dan los ik dat voor onze klanten op.

Joep Wagemakers

Joep Wagemakers

Medewerker Events

Het voorbereiden en afhandelen van evenementen en voetbalwedstrijden behoren tot een groot gedeelte van mijn werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met de verhuurvoorraad waardoor het juiste materiaal op de juiste plek komt!

Per Wagemakers

Per Wagemakers

Sales Manager

Als sporter en als secretaris verbonden aan SV Odijk heb ik mijn plek gevonden bij Twelve. Vanuit mijn vereniging weet ik hoe gemakkelijk onze kassa werkt. Ik kom graag eens bij je langs op de vereniging om dit aan je te tonen!

Janneke Buitenhuis

Janneke Buitenhuis

Medewerker Service

Binnen Twelve ben ik werkzaam als medewerker Customer Care. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Het is een baan met veel variatie en een leuke sfeer!

Dinzey Scheelings

Dinzey Scheelings

Medewerker Technische Dienst

Bij Twelve werk ik op de Technische Dienst en zorg er voor dat kassa’s getest en werkend geleverd worden. Verder ondersteun ik Service als aanspreek punt bij problemen met de kassasystemen.

Robin Nussy

Robin Nussy

Medewerker Finance

Binnen Twelve houd ik mij bezig met crediteurenbeheer en richt ik mij op het beheersen en automatiseren van processen binnen het bedrijf.

Lloyd Pizarro

Lloyd Pizarro

Project Manager Events

Ik zorg ervoor dat er op elk evenement snel en veilig betaald kan worden. Mijn ervaring, expertise en servicegerichtheid maakt dat jij je kan focussen op het evenement. Mijn doel is om te zorgen voor een perfecte voorbereiding die naadloos aansluit op de behoeften van de organisatie.

Julian Coersen

Julian Coersen

Medewerker Marketing en Communicatie

Bij Twelve houd ik mij bezig met het automatiseren van marketing en communicatie gerelateerde processen. Hierdoor ontvang jij nog sneller de juiste informatie.

Eefje van Gorkom

Eefje van Gorkom

Online Marketeer

Als Online Marketeer houd ik mij bezig met de ontwikkeling en implementatie van het marketingbeleid. Daarnaast zorg ik voor het bedenken, opzetten en optimaliseren van online campagnes.

Jeffrey Rijdes

Jeffrey Rijdes

Medewerker Stadions

Binnen het team van Twelve ben ik verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden in de stadions. Wij zorgen ervoor dat personeel en bezoekers van het stadion zonder problemen kunnen afrekenen.

Jamal van Kallen

Jamal van Kallen

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker technische dienst bij Twelve help ik mee met het klaarmaken en voorbereiden van de hardware voor klanten.

Tim Roskam

Tim Roskam

Medewerker Service

Als medewerker Customer Care ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Verder ben ik bezig met contracten en tickets van klanten. Het is een baan met veel variatie en een topsfeer!

Leidy Bolhuis

Leidy Bolhuis

Manager Customer Care & Communicatie

Als Service en Communicatie Manager zorg ik ervoor dat onze klanten goed en efficiënt geholpen worden. Constant speelt bij mij de vraag: hoe kunnen we klanten nóg beter van dienst zijn?

Lisa Arnoldus

Lisa Arnoldus

Human Resources Manager

Als HR Manager ben ik verantwoordelijk voor het gehele HR beleid binnen onze organisatie. Wil jij ook een plekje in ons gezellige en ambitieuze team? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Onze missie

Wij zijn Twelve en wij zijn jouw Twaalfde man. Een praktische betaaloplossing voor iedere gelegenheid. Samen met jullie zorgen wij voor optimaal betaalgemak voor je bezoekers.

Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, wij ontzorgen organisaties, stellen ons flexibel op en zijn 24/7 servicegericht!