Onze transferhistorie

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt en implementeert Twelve betaaloplossingen gericht op ultiem betaalgemak voor jouw bezoekers.

Twelve is op 1 mei 2018 als nieuw merk geïntroduceerd. Voorheen bestond Twelve uit Le Credit Sportif, Counterpay, KNIP cashless events en Credit Sportif XL. Met Le Credit Sportif zijn wij in 2007 begonnen met de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke kassasystemen voor sportverenigingen. Hiermee wonnen wij in 2009 de KPMG innovatieprijs. Al snel werd ons concept erg succesvol, en bleek dat de betaalsystemen niet alleen geschikt waren voor de sportbranche, maar ook voor andere branches. Je vindt onze betaalsystemen in ruim 2.500 sportkantines, 500 horeca locaties, 15 stadions en op meer dan 200 evenementen. Benieuwd of onze kassa’s bij jou in de buurt staan? Bekijk hier alle locaties.

Wij zijn ambitieus en altijd op zoek naar mogelijkheden om te groeien. Zo hebben we in 2018 Quarto overgenomen. Ook Quarto richt zich op betaaloplossingen, maar dan op het gebied van catering, zorg en musea. Deze overname zorgt ervoor dat wij ook binnen deze branches onze naam kunnen vestigen en dit draagt uiteraard bij aan de groei van Twelve. Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze ambitie en groei? Bekijk ons vacature overzicht.

Willem van Kralingen

Willem van Kralingen

CIO

Sinds de oprichting van Twelve ben ik constant bezig geweest met mijn passie: innovatie. Operationeel ben ik binnen Twelve niet meer actief, maar houd ik mij bezig met nieuwe producten, diensten en partnerships.

Pieter Paul van Heeswijk

Pieter Paul van Heeswijk

CFO

Vanaf het eerste moment geniet ik van de interactie met onze klanten en de markt waarin wij werken. Als oprichter en directeur heb ik alles bij Twelve gezien en gedaan, maar nu houd ik mij vooral bezig met financiën.

Pieter de Jong

Pieter de Jong

CEO

Als eindverantwoordelijke houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van ons groeiende bedrijf, dit zorgt voor diversiteit en veel uitdagingen. Met ons groeiende team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring. Innovatie en ontzorgen zijn daarbij key

Robert Jan Burger

Robert Jan Burger

Directeur Sports & hospitality

Als directeur van de sport -en horeca tak houd ik me bezig met alle ins en outs van ons groeiende bedrijf. Met veel plezier en trots ben ik dagelijks bezig om onze klanten een nog betere (betaal)ervaring te bezorgen

Bram Spliet

Bram Spliet

CTO

Samen met mijn collega’s ontwerp ik de functionaliteiten van onze software. Daarnaast begeleid ik het ontwikkelen, testen en implementeren van onze oplossingen.

Judith Witteveen

Judith Witteveen

Medewerker Service

Binnen Twelve houd ik mij dagelijks bezig met het onderhouden van contacten met onze bestaande klanten en nieuwe klanten. Als medewerker Customer Care help ik je graag verder.

Flip van Rooijen

Flip van Rooijen

Manager Stadions

Als Operationeel Manager bij Twelve denk ik graag mee over hoe wij ons systeem kunnen inzetten bij jouw stadion. Van voorbereiding tot afhandeling en alles daar tussenin, sta ik met mijn team voor je klaar.

Pam Nagtegaal

Pam Nagtegaal

Medewerker Service

Ik houd mij dagelijks bezig met het klantencontact, het inplannen van plaatsingen en het voorbereidend werk van de backoffice. Dit alles om het jou als klant zo eenvoudig mogelijk te maken!

Bas Brocken

Bas Brocken

Manager DevOps

Als Manager DevOps ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het ontwikkelingsproces en de implementatie van software. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten en zakelijke partners met de beste betaaloplossingen verbonden worden.

Kelvin Kaarsgaren

Kelvin Kaarsgaren

Projectmedewerker EMS

Samen met het EMS team zorg ik als Junior Projectmedewerker EMS ervoor dat onze klanten op de gewenste manier de pinterminals ontvangen en dat het project vlekkeloos verloopt.

Jamy Martinusse

Jamy Martinusse

Account Manager

Als accountmanager Horeca kom ik graag bij jou langs op locatie voor een betaaloplossing op maat. Hiermee wil ik een bijdrage leveren aan jouw succes. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem gerust contact met mij op!

Victor Rieff

Victor Rieff

Medewerker Operations & Sales

Als medewerker Operations en Sales op de afdeling Events doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw wensen met betrekking tot betaalmogelijkheden tot in detail worden waargemaakt. Hierdoor kun jij je als organisatie richten op andere zaken zodat jouw event een groot succes wordt. Daarnaast sta ik voor je klaar om je kennis te laten maken met ons systeem!

Kristof Philippus

Kristof Philippus

Account Manager

Als Account Manager voor de afdeling Sport probeer ik voor jouw sportvereniging een goede en passende betaaloplossing te vinden. Persoonlijk advies nodig? Stuur mij een mailtje!

Farhad Eghtedardoust

Farhad Eghtedardoust

Junior Service Medewerker

Sinds ik bij Twelve ben begonnen heb ik het ontzettend naar mijn zin. Iedere dag is een uitdaging om meer te leren en meer “out of the box” denken. Als Service medewerker leer ik iedere dag meer en heb leuke gesprekken met de klanten en collega’s. Dit doe ik met veel plezier en trots om onze klanten een toffe ervaring te geven!

Maurits van Voorthuizen

Maurits van Voorthuizen

Stagiair Sales

Als afstudeerstagiair op de afdeling sales sport sta ik altijd klaar om je te zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste betaaloplossing

Dennis van Dongen

Dennis van Dongen

Account Manager

Als Account Manager ben ik onderdeel van het sales team Sport. Graag kom ik met je in contact om de juiste betaaloplossing te vinden voor jullie sportvereniging. Ik zie graag je mail tegemoet!

Luuk Vos

Luuk Vos

Business Analyst

Als business analyst begeleid ik het DevOps team bij de ontwikkeling en optimalisatie van de software.
Hiervoor vertaal ik de behoeftes van de klant naar bruikbare oplossingen.

Jantijn Augustin

Jantijn Augustin

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het sales team sport. Door mijn affiniteit met sportverenigingen en eigen ervaring met het systeem wil ik verenigingen helpen met betaaloplossingen wat het beste bij hun past.

Tristan Bax

Tristan Bax

Marketing & Sales Medewerker

In mijn sales rol ga ik mij bezig houden met het verwerven en behouden van klanten in de zorg. Daarnaast zal ik mij binnen marketing bezig houden met onze uitingen naar onze klanten van de zorg, musea en catering.

Younes El Faqih

Younes El Faqih

Service Medewerker

Als medewerker service ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle bestaande klanten met problemen en vragen. Ook help ik om de tickets zo snel en zo goed mogelijk te behandelen. Dus mocht je last hebben van problemen of vragen hebben neem gerust contact met mij op.

Jimmy Baartmans

Jimmy Baartmans

Magazijnbeheerder

Als magazijnbeheerder bij Twelve ben ik dagelijks met mijn team bezig met het schoonmaken, onderhouden en voorbereiden van onze kassasystemen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze systemen worden voorzien met het juiste software en de juiste hulpmiddelen, op deze manier maken wij alle systemen klaar voor ieder event.

Ramone Vianen

Ramone Vianen

Project Manager Cashless

Als Project Manager Cashless bij Twelve ben ik verantwoordelijk voor de clubcards, de KNIP app en mobiel betalen. Ik help onze klanten graag met de implementatie van onze Cashless module.

Linda van Kasteel

Linda van Kasteel

Medewerker Service

Binnen Twelve houd ik mij bezig met het inplannen van online en fysieke plaatsingen en het voorbereiden van de back-office. Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Mark van Kersen

Mark van Kersen

Medewerker Service

Bij Twelve ben ik onderdeel van de service afdeling. Hierbij help ik de nieuwe en bestaande klanten bij vragen en storingen. Tevens geef ik online de trainingen aan nieuwe klanten. Als je vragen hebt, help ik je graag verder!

Geertje Lensen

Geertje Lensen

Medewerker Onboarding & Cashless

Als Junior medewerker Cashless & Onboarding ben ik de contactpersoon voor verschillende klanten en begeleid ik het implementatieproces.

Amber Daalmeijer

Amber Daalmeijer

Manager Customer Care

Binnen Twelve ben ik verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom de voorbereiding en afhandeling van evenementen en voetbalwedstrijden. Daarnaast onderhoud ik het klantencontact met de BVO’s.

Jenne Dijkstra

Jenne Dijkstra

Stagiair Events

Als afstudeer-stagiair zal ik de komende maanden de projectmanagers ondersteunen om jouw evenement vlekkeloos te laten verlopen! Daarnaast ga ik onderzoeken hoe wij extra waarde aan ons product kunnen toevoegen.

Tom Nieuwenhuizen

Tom Nieuwenhuizen

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Als Account Manager kom ik graag bij je langs voor een betaaloplossing op maat

Jochem Smeets

Jochem Smeets

Content creator

Binnen Twelve ben ik verantwoordelijk voor de schriftelijke uitingen richting potentiële en bestaande klanten. Daarnaast houd ik mij bezig met de social media strategie en denk ik mee met het opzetten en uitwerken van diverse campagnes.

Joey Kamping

Joey Kamping

Operationeel medewerker Stadions

Als Operationeel Medewerker Stadions zorg ik ervoor dat personeel en bezoekers zonder problemen kunnen afrekenen tijdens de wedstrijden en evenementen.

Luke van der Ent

Luke van der Ent

Stagiair Marketing

Als stagiair bij Twelve ondersteun ik het Marketingteam als Dtp-er. Het is mijn taak om de digitale bestanden op een creatieve manier uit te werken, waardoor ze er goed en verzorgd uitzien.

Daan Dagevos

Daan Dagevos

Manager Event Operations

Evenementen organiseren is een teamsport. Als twaalfde man zorg ik met mijn team dat je – in de voorbereiding, én tijdens het event – nergens naar hoeft om te kijken en op ons kunt bouwen!

Edwin Westdorp

Edwin Westdorp

Operationeel medewerker Stadions

Als Operationeel Medewerker Stadions zorg ik ervoor dat voor en tijdens de wedstrijden de kassa’s goed werken zodat mensen zonder problemen kunnen genieten van de wedstrijd.

Babette Noverraz

Babette Noverraz

Marketing Manager

Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor ons marketingbeleid. Daarnaast zorg ik ervoor dat wij met de juiste campagnes kunnen voldoen aan de wensen en behoefte van onze bestaande en potentiële klanten.

Naomi Meester

Naomi Meester

Medewerker Human Resource

Als Junior HR Medewerker houd ik mij bezig met het faciliteren van personeelsprocessen en voorzie ik onze medewerkers van informatie. Daarnaast bied ik ondersteuning aan de HR Manager

Rein van Vredendaal

Rein van Vredendaal

Operationeel Medewerker Stadions

Bij Twelve ben ik operationeel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen tijdens de thuis wedstrijden van NAC Breda en PSV.

Rob Rientjes

Rob Rientjes

Project Manager Events

Als Junior Projectmanager houd ik mij bezig met het operationeel opzetten, implementeren en begeleiden van de betaalsystemen en de hieraan verwante diensten bij kleine tot middelgrote evenementen.

Fabian Slabbers

Fabian Slabbers

Medewerker Events

Binnen Twelve zorg ik ervoor dat alle kassa’s worden, voorbereid zodat ze gebruikt kunnen, worden op de evenementen. Op deze manier zorgen wij voor gemak voor onze bestaande en potentiële klanten.

Kevin de Smidt

Kevin de Smidt

Manager Technische Dienst

Als Manager Technische Dienst zorg ik ervoor dat onze klanten de beste kwaliteit, support en dienstverlening krijgen. Daarnaast ben ik continu bezig met het verbeteren van de kassa’s en het interne proces.

Rodney Pierau

Rodney Pierau

Product Consultant

Binnen het team van DevOps ben ik vooral bezig met het testen van nieuwe hardware en software. Op deze manier houden wij het systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk!

Koen Hoetmer

Koen Hoetmer

Account Manager

Als echte sportman werk ik binnen Twelve op de afdeling Sales. Ik zie het als een uitdaging om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de beste betaaloplossing!

Sander van Eeuwen

Sander van Eeuwen

Projectmanager Finance

Als projectmanager Finance hou ik mij bezig met het optimaliseren van de interne processen. Momenteel werk ik aan ons online dashboard en de workflowautomatisering binnen Twelve.

Rob Vermeer

Rob Vermeer

Medewerker Service

Als Intern Account Manager zal ik samen met jou kijken naar het product dat het beste bij jou past. Neem gerust contact met mij op en dan help ik jouw vereniging met een mooie aanbieding!

Lex van Dommelen

Lex van Dommelen

UX Designer

Samen met Twelve en haar klanten, probeer ik het gebruiksgemak van alle platformen te verbeteren. Door gesprekken te voeren met de gebruikers weet je wat er speelt om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Susanne Zaalberg

Susanne Zaalberg

Manager Onboard & Cashless

Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden en (in)plannen van de betaalsystemen op de afdelingen Events en Stadions. Daarnaast ondersteun ik de backoffice activiteiten van evenementen en voetbalwedstrijden.

Mários Kaklis

Mários Kaklis

Medewerker Service

Als Medewerker Service help ik jou graag om nog meer uit jouw kassa te halen. Heb je storing of loop je tegen iets vast? Ik help je graag verder!

Tim Roskam

Tim Roskam

Medewerker Service

Als medewerker Customer Care ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Verder ben ik bezig met contracten en tickets van klanten. Het is een baan met veel variatie en een topsfeer!

Toan Mai

Toan Mai

R&D Engineer

Als R&D Engineer medewerker binnen Twelve houd ik mij bezig met het bedenken, creëren en realiseren van nieuwe ontwikkelingen.

Nancy Hage

Nancy Hage

Medewerker Finance

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het Finance team en verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Heb je financiële vragen? Ik help je graag!

Sander Klomp

Sander Klomp

Account Manager

Als Account Manager bij Twelve kijk ik graag samen met jou welk betaalsysteem het beste bij jouw organisatie past. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.

Koen van Boxtel

Koen van Boxtel

Sales Manager

Binnen Twelve begeleid ik het Sales team. Ik kom graag bij je langs voor een betaaloplossing op maat.

Nordin Frericks

Nordin Frericks

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker Technische Dienst bij Twelve houd ik mij vooral bezig met het voorbereiden van de kassasystemen. Daarnaast plaats ik onze hardware op locatie bij klanten en los ik mogelijke problemen op.

Jasmine Nicolai

Jasmine Nicolai

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Ik help je graag bij het vinden van een passende oplossing. Neem gerust contact met mij op, dan drinken we een kop koffie.

Jelle Koch

Jelle Koch

Visual Designer

Als Marketing Medewerker ben ik creatief bezig met het bedenken, opzetten en visualiseren van diverse campagnes om de externe communicatie naar potentiële en bestaande klanten te verbeteren.

Wouter de Haas

Wouter de Haas

Account Manager

Als enthousiast sportfanaat ben ik onderdeel van Twelve haar salesteam. Met veel passie en energie sta ik voor iedereen klaar die kennis wil maken met onze betaalsystemen!

Brian Boelens

Brian Boelens

Product Consultant

Samen met mijn team van DevOps ben ik verantwoordelijk om het systeem continu te optimaliseren. Mocht er iets niet werken zoals het hoort, of moet er een nieuwe feature geïmplementeerd worden, dan ben ik je man.

Joep Wagemakers

Joep Wagemakers

Project Manager Events

Als Project Manager Events zorg ik ervoor dat jij je als organisatie kan focussen op je evenement. Een goede voorbereiding, sterke show en een duidelijke afhandeling maken dat jij volledig ontzorgd wordt op het gebied van betalen!

Per Wagemakers

Per Wagemakers

Sales Manager

Als sporter en als secretaris verbonden aan SV Odijk heb ik mijn plek gevonden bij Twelve. Vanuit mijn vereniging weet ik hoe gemakkelijk onze kassa werkt. Ik kom graag eens bij je langs op de vereniging om dit aan je te tonen!

Janneke Buitenhuis

Janneke Buitenhuis

Medewerker Service

Binnen Twelve ben ik werkzaam als medewerker Customer Care. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Het is een baan met veel variatie en een leuke sfeer!

Dinzey Scheelings

Dinzey Scheelings

Medewerker Technische Dienst

Bij Twelve werk ik op de Technische Dienst en zorg er voor dat kassa’s getest en werkend geleverd worden. Verder ondersteun ik Service als aanspreek punt bij problemen met de kassasystemen.

Robin Nussy

Robin Nussy

Medewerker Finance

Binnen Twelve houd ik mij bezig met crediteurenbeheer en richt ik mij op het beheersen en automatiseren van processen binnen het bedrijf.

Lloyd Pizarro

Lloyd Pizarro

Project Manager Events

Ik zorg ervoor dat er op elk evenement snel en veilig betaald kan worden. Mijn ervaring, expertise en servicegerichtheid maakt dat jij je kan focussen op het evenement. Mijn doel is om te zorgen voor een perfecte voorbereiding die naadloos aansluit op de behoeften van de organisatie.

Julian Coersen

Julian Coersen

Medewerker Marketing en Communicatie

Bij Twelve houd ik mij bezig met het automatiseren van marketing en communicatie gerelateerde processen. Hierdoor ontvang jij nog sneller de juiste informatie.

Eefje van Gorkom

Eefje van Gorkom

Online Marketeer

Als Online Marketeer houd ik mij bezig met de ontwikkeling en implementatie van het marketingbeleid. Daarnaast zorg ik voor het bedenken, opzetten en optimaliseren van online campagnes.

Jeffrey Rijdes

Jeffrey Rijdes

Medewerker Stadions

Binnen het team van Twelve ben ik verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden in de stadions. Wij zorgen ervoor dat personeel en bezoekers van het stadion zonder problemen kunnen afrekenen.

Jamal van Kallen

Jamal van Kallen

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker technische dienst bij Twelve help ik mee met het klaarmaken en voorbereiden van de hardware voor klanten.

Leidy Bolhuis

Leidy Bolhuis

Projectmanager

Ik ben verantwoordelijk voor de oplevering en uitvoering van grote projecten. Dit gaat voornamelijk om projecten die meerdere afdelingen raken en nieuwe implementaties. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen binnen Twelve. Alles kan altijd beter!

Lisa Arnoldus

Lisa Arnoldus

Human Resources Manager

Als HR Manager ben ik verantwoordelijk voor het gehele HR beleid binnen onze organisatie. Wil jij ook een plekje in ons gezellige en ambitieuze team? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Onze missie

Wij zijn Twelve en wij zijn jouw Twaalfde man. Een praktische betaaloplossing voor iedere gelegenheid. Samen met jullie zorgen wij voor optimaal betaalgemak voor je bezoekers.

Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, wij ontzorgen organisaties, stellen ons flexibel op en zijn 24/7 servicegericht!

Wat onze klanten over ons zeggen

Lisette Boogaard - Geknipte bonen

Twelve ontwikkelt in hoog tempo nieuwe producten en blijft vooruitgaan. De kassa is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. De snelle serviceafdeling die 24/7 bereikbaar is maakt dat wij een blije klant zijn.

Dennis Kattenberg - Facilitaire zaken VV Kagia

Wij gebruiken al jaren dit kassasysteem en we hebben bijna nooit contact met Twelve, dat is in dit geval een goed teken wat ons betreft! Het systeem is duidelijk en draait gewoon altijd goed. We zijn er erg blij mee, je kan zelf heel veel in het kassasysteem aanpassen. En dit maakt het voor ons zeer gebruiksvriendelijk.

Hans van der Linden - Catering Club (JC ArenA)

''Het systeem en bedrijf onderscheiden zich door stabiliteit en flexibiliteit. Twelve heeft goed geluisterd naar onze wensen en is met exact de juiste oplossingen gekomen.''
Twelve- Count On Us!

Maandelijks het laatste nieuws?

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.