Onze transferhistorie

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt en implementeert Twelve betaaloplossingen gericht op ultiem betaalgemak voor je bezoeker.

Twelve is op 1 mei 2018 als nieuw merk geïntroduceerd. Voorheen bestond Twelve uit Le Credit Sportif, Counterpay, KNIP cashless events en Credit Sportif XL. Met Le Credit Sportif zijn wij in 2008 begonnen met de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke kassasystemen voor sportverenigingen. Hiermee wonnen wij in 2009 de KPMG innovatieprijs. Het concept sloeg aan en werd erg succesvol, inmiddels ook op andere markten. Je vindt onze betaalsystemen in ruim 2000 sportkantines, 500 horeca locaties, 13 stadions en op meer dan 200 evenementen.

Pieter Paul van Heeswijk

Pieter Paul van Heeswijk

CFO

Vanaf het eerste moment geniet ik van de interactie met onze klanten en de markt waarin wij werken. Als oprichter en directeur heb ik alles bij Twelve gezien en gedaan, maar nu houd ik mij vooral bezig met financiën.

Pieter de Jong

Pieter de Jong

CEO

Als eindverantwoordelijke houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van ons groeiende bedrijf, dit zorgt voor diversiteit en veel uitdagingen. Met ons groeiende team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring. Innovatie en ontzorgen zijn daarbij key

Judith Witteveen

Judith Witteveen

Medewerker Service

Binnen Twelve houd ik mij dagelijks bezig met het onderhouden van contacten met onze bestaande klanten en nieuwe klanten. Als medewerker Customer Care help ik je graag verder.

Flip van Rooijen

Flip van Rooijen

Manager Stadions

Als Operationeel Manager bij Twelve denk ik graag mee over hoe wij ons systeem kunnen inzetten bij jouw stadion. Van voorbereiding tot afhandeling en alles daar tussenin, sta ik met mijn team voor je klaar.

Lisa Arnoldus

Lisa Arnoldus

HR Manager

Als HR Manager ben ik verantwoordelijk voor het gehele HR beleid binnen onze organisatie. Wil jij ook een plekje in ons gezellige en ambitieuze team? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Bas Brocken

Bas Brocken

Product Consultant

Als product consultant ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe software. Als schakel tussen productontwikkeling en de rest van de organisatie ben ik bezig met het proces van de lancering van nieuwe ontwikkelingen, van testen tot training.

Rodney Pierau

Rodney Pierau

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker Technische Dienst bij Twelve houd ik mij vooral bezig met het plaatsen van onze hardware. Daarnaast los ik voornamelijk storingen en problemen op voor klanten.

Frenk Gerritsen

Frenk Gerritsen

Account Manager

De sportwereld trekt mij enorm aan en Twelve is een uitdagende en groeiende organisatie waar ik veel kan leren. Ik ben onderdeel van het salesteam en kom graag persoonlijk bij jou langs op de vereniging!

Babette Noverraz

Babette Noverraz

Marketing Manager

Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor ons marketingbeleid. Daarnaast zorg ik ervoor dat wij met de juiste campagnes kunnen voldoen aan de wensen en behoefte van onze bestaande en potentiële klanten.

Koen van den Brand

Koen van den Brand

Medewerker Events

Bij Twelve ben ik verantwoordelijk voor de voorbereiding, operatie en afhandeling van evenementen. Ik zorg ervoor dat klanten de perfecte ervaring krijgen die zij nodig hebben.

Dave Verhagen

Dave Verhagen

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Ik kom graag bij je langs om onze betaaloplossingen op maat te presenteren.

Sander van Eeuwen

Sander van Eeuwen

Finance Manager

Als Finance Manager zorg ik voor een kloppende administratie en voorzie ik mijn collega’s van de juiste informatie zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

Denise Pinas

Denise Pinas

Stagiaire Service

Als stagiaire bij Twelve ondersteun ik mijn collega’s van de afdeling Customer Care. Ik houdt mij bezig met het inplannen van plaatsingen en het verwerken van verhuuraanvragen.

Rob Vermeer

Rob Vermeer

Account Manager

Als Intern Account Manager zal ik samen met jou kijken naar het product dat het beste bij jou past. Neem gerust contact met mij op en dan help ik jouw vereniging met een mooie aanbieding!

Lex van Dommelen

Lex van Dommelen

UX Designer

Samen met Twelve en haar klanten, probeer ik het gebruiksgemak van alle platformen te verbeteren. Door gesprekken te voeren met de gebruikers weet je wat er speelt om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Iris Kuijpers

Iris Kuijpers

Stagiaire Human Resources

Tijdens de zomermaanden versterk ik het HR-team en houd ik me bezig met verschillende interne projecten om werken bij Twelve nóg leuker te maken dan het nu al is.

Ruben Zorge

Ruben Zorge

Stagiair Sales

ik houd mij voornamelijk bezig met het adviseren van klanten. Dit betekent dat ik op zoek ben naar nieuwe mogelijkheden voor zowel de bestaande als nieuwe klanten om hun betaalmogelijkheden te optimaliseren.

Susanne Zaalberg

Susanne Zaalberg

Medewerker Events

Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden en (in)plannen van de betaalsystemen op de afdelingen Events en Stadions. Daarnaast ondersteun ik de backoffice activiteiten van evenementen en voetbalwedstrijden.

Toan Mai

Toan Mai

Medewerker Technische Dienst

Als Technische Dienst en Product Development medewerker binnen Twelve houd ik mij bezig met het bedenken, creëren en realiseren van nieuwe ontwikkelingen.

Danique Almering

Danique Almering

Medewerker Communicatie

Als Medewerker Communicatie bij Twelve houd ik mij bezig met alle interne en externe communicatie-uitingen voor het bedrijf. Daarnaast verzorg ik de updates op alle social media kanalen.

Nancy Hage

Nancy Hage

Medewerker Finance

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het Finance team en verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Heb je financiële vragen? Ik help je graag!

Sander Klomp

Sander Klomp

Account Manager

Als Accountmanager bij Twelve kijk ik graag samen met jou welk betaalsysteem het beste bij jouw organisatie past. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.

Koen van Boxtel

Koen van Boxtel

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Als Account Manager kom ik graag bij je langs voor een betaaloplossing op maat.

Ramone Vianen

Ramone Vianen

Medewerker Communicatie

Als Medewerker Communicatie bij Twelve ben ik verantwoordelijk voor de clubcards en KNIP app. Ik help verenigingen graag met de implementatie van onze cashless module.

Nordin Frericks

Nordin Frericks

Medewerker Technische Dienst

Als medewerker Technische Dienst bij Twelve houd ik mij vooral bezig met het voorbereiden van de kassasystemen. Daarnaast plaats ik onze hardware op locatie bij klanten en los ik mogelijke problemen op.

Jasmine Nicolai

Jasmine Nicolai

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Ik help je graag bij het vinden van een passende oplossing. Neem gerust contact met mij op, dan drinken we een kop koffie.

Jelle Koch

Jelle Koch

Marketing Medewerker

Als Marketing Medewerker ben ik creatief bezig met het bedenken, opzetten en visualiseren van diverse campagnes om de externe communicatie naar potentiële en bestaande klanten te verbeteren.

Wouter de Haas

Wouter de Haas

Account Manager

Als enthousiast sportfanaat ben ik onderdeel van Twelve haar salesteam. Met veel passie en energie sta ik voor iedereen klaar die kennis wil maken met onze betaalsystemen!

Tjeerd Esser

Tjeerd Esser

Technische Dienst Manager

Na 4 jaar ervaring met het kassasysteem van Twelve als Horeca Manager bij Leonidas, ben ik nu Technische Dienst Manager bij Twelve.

Jasper Knegtmans

Jasper Knegtmans

Manager Events

Ik tref alle voorbereidingen voor evenementen, zodat ik deze op locatie in optima forma kan uitvoeren. Daarnaast houd ik mij bezig met het aansluiten van nieuwe organisaties en het onderhouden van klantrelaties.

Pam Nagtegaal

Pam Nagtegaal

Medewerker Service

Ik houd mij dagelijks bezig met het klantencontact, het inplannen van plaatsingen en het voorbereidend werk van de back-office.

Brian Boelens

Brian Boelens

Software Tester

Samen met mijn team van DevOps ben ik verantwoordelijk om het systeem continu te optimaliseren. Mocht er iets niet werken zoals het hoort, dan los ik dat voor onze klanten op.

Timo Saämena

Timo Saämena

Medewerker Events

Als Medewerker Events van Twelve houd ik mij vooral bezig met het optimaliseren van het logistieke proces en de personeelsplanning bij evenementen.

Joep Wagemakers

Joep Wagemakers

Medewerker Events

Het voorbereiden en afhandelen van evenementen en voetbalwedstrijden behoren tot een groot gedeelte van mijn werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met de verhuurvoorraad waardoor het juiste materiaal op de juiste plek komt!

Per Wagemakers

Per Wagemakers

Sales Manager

Als sporter en als secretaris verbonden aan SV Odijk heb ik mijn plek gevonden bij Twelve. Vanuit mijn vereniging weet ik hoe gemakkelijk onze kassa werkt. Ik kom graag eens bij je langs op de vereniging om dit aan je te tonen!

Amber Daalmeijer

Amber Daalmeijer

Medewerker Service & Communicatie Stadions

Binnen Twelve ben ik verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom de voorbereiding en afhandeling van evenementen en voetbalwedstrijden. Daarnaast onderhoud ik het klantencontact met de BVO’s.

Dinzey Scheelings

Dinzey Scheelings

Medewerker Technische Dienst

Bij Twelve werk ik op de Technische Dienst en zorg er voor dat kassa’s getest en werkend geleverd worden. Verder ondersteun ik Service als aanspreek punt bij problemen met de kassasystemen.

Youp van Ameide

Youp van Ameide

Medewerker Events

Als Operationeel Medewerker bij Twelve houd ik mij vooral bezig met de productie en de coördinatie van evenementen. Ik ben dan ook met name op locatie aanwezig.

Tim Roskam

Tim Roskam

Medewerker Service

Als medewerker Customer Care ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Verder ben ik bezig met contracten en tickets van klanten. Het is een baan met veel variatie en een topsfeer!

Robin Nussy

Robin Nussy

Medewerker Finance

Binnen Twelve houd ik mij bezig met crediteurenbeheer en richt ik mij op het beheersen en automatiseren van processen binnen het bedrijf.

Romy Hoogeboom

Romy Hoogeboom

Medewerker Service

Sinds kort ben ik werkzaam op de service afdeling bij Twelve. Mocht je dus vragen, problemen, klachten of opmerkingen hebben, dan help ik je graag verder!

Mike de Groot

Mike de Groot

Medewerker Events

Als Medewerker Events bij Twelve houd ik mij bezig met het ondersteunen bij evenementen. Daarnaast heb ik contact met klanten omtrent de plaatsing van het kassasysteem.

Joost de Jong

Joost de Jong

Commercieel Manager Stadions

Ik zorg ervoor dat bij de stadions een optimaal betaalsysteem staat dat voldoet aan de specifieke wensen en behoeften van het stadion en resulteert in het unieke betaalgemak voor de stadionbezoeker.

Mark Amerkamp

Mark Amerkamp

Medewerker Technische Dienst

Als Medewerker Technische Dienst bij Twelve heb ik veelal contact met tevreden klanten. Daarnaast verzorg ik plaatsingen en handel ik issues af. Voor vragen over het gebruik van de kassa kun je dus bij mij terecht!

Lloyd Pizarro

Lloyd Pizarro

Medewerker Events

Als Operationeel Medewerker voor Twelve lever ik vooral de support op de evenementen. Ik kom dus op de leukste plekken terecht met Twelve!

Leidy Bolhuis

Leidy Bolhuis

Manager Customer Care en Communicatie

Als Service en Communicatie Manager zorg ik ervoor dat onze klanten goed en efficiënt geholpen worden. Constant speelt bij mij de vraag: hoe kunnen we klanten nóg beter van dienst zijn?

Julian Coersen

Julian Coersen

Stagiair Marketing en Communicatie

Als stagiair marketing en communicatie draag ik bij aan het vergroten van de online vindbaarheid. Daarnaast bied ik ondersteuning in het bedenken en uitwerken van promotionele acties en campagnes.

Frank Nellissen

Frank Nellissen

Marketing specialist

Als Marketing Specialist houd ik mij bezig met de ontwikkeling en implementatie van het marketingbeleid. Daarnaast zorg ik voor het bedenken, opzetten en uitwerken van campagnes.

Jeffrey Rijdes

Jeffrey Rijdes

Medewerker Stadions

Binnen het team van Twelve ben ik verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden in de stadions. Wij zorgen ervoor dat personeel en bezoekers van het stadion zonder problemen kunnen afrekenen.

Ivo Nijenhuis

Ivo Nijenhuis

Account Manager

Als sportliefhebber en barvrijwilliger weet ik hoe het verenigingsleven werkt. Ik kom dan ook graag op de vereniging langs om te kijken wat wij als Twelve voor jou kunnen betekenen!

Jamal van Kallen

Jamal van Kallen

Stagiair Technische Dienst

Als stagiair Technische Dienst bij Twelve help ik mee met het klaarmaken en voorbereiden van de hardware voor klanten.

Janneke Buitenhuis

Janneke Buitenhuis

Medewerker Service

Binnen Twelve ben ik werkzaam als medewerker Customer Care. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Het is een baan met veel variatie en een leuke sfeer!

Riaan van Kralingen

Riaan van Kralingen

Medewerker Events

Als medewerker van het Twelve events team ben ik bezig met het optimaliseren van de verhuurvoorraad.
Daarnaast werk ik sinds kort mee op de sales afdeling en probeer ik zoveel mogelijk productie mee te draaien als twaalfde man

Robert Jan Burger

Robert Jan Burger

Directeur

Als directeur van de sport -en horeca tak houd ik me bezig met alle ins en outs van ons groeiende bedrijf. Met veel plezier en trots ben ik dagelijks bezig om onze klanten een nog betere (betaal)ervaring te bezorgen

Bram Spliet

Bram Spliet

CTO

Samen met mijn collega’s ontwerp ik de functionaliteiten van onze software. Daarnaast begeleid ik het ontwikkelen, testen en implementeren van onze oplossingen.

Willem van Kralingen

Willem van Kralingen

CIO

Sinds de oprichting van Twelve ben ik constant bezig geweest met mijn passie: innovatie. Operationeel ben ik binnen Twelve niet meer actief, maar houd ik mij bezig met nieuwe producten, diensten en partnerships.

Onze missie

Wij zijn Twelve en wij zijn jouw Twaalfde man. Een praktische betaaloplossing voor iedere gelegenheid. Samen met jullie zorgen wij voor optimaal betaalgemak voor je bezoekers.

Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, wij ontzorgen organisaties, stellen ons flexibel op en zijn 24/7 service gericht!