Marktleider in betaaloplossingen

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Ontzorgen
 • Service gericht

Waarom hebben wij de beste oplossing voor jouw stadion?

In een stadion is er vaak sprake van piekmomenten. Tijdens deze momenten wil je graag inzicht krijgen in de omzet. Ook wil je graag betaalgemak bieden aan de bezoeker, maar je wilt geen lange rijen bij de bar.

Met de gebruiksvriendelijke betaaloplossingen van Twelve wordt dit gerealiseerd. Wij bieden ten eerste een snelle, veilige en eenvoudige kassasystemen op maat. Daarnaast kan iedere medewerker direct met ons systeem aan de slag. Bovendien zorgt ons managementsysteem ervoor dat alle belanghebbenden de juiste instellingen en rapportages te zien krijgen. Voor ieder stadion bieden wij de juiste betaalwijze.

Kassa's bij PSV - Twelve

De voordelen

Operational lease

Twelve biedt naast de optie tot kopen ook een operational leasemodel aan. Dat betekent dat je betaalt per wedstrijd.

Open Loop en Closed Loop

Wij bieden een “open loop” systeem aan waarbij je met PIN en creditcard direct aan de bar kan betalen. Maar ook een “closed loop” systeem waarbij je tegoed op een (seizoens)pas/polsbandje zet om hiermee aan de bar te betalen. Daarnaast is het mogelijk om beide systemen te combineren (hybride loop).

Real-time inzicht

Met ons betaalsysteem heb je op ieder moment inzicht in je omzet, derving en voorraad. Zo kun je ervoor zorgen dat je altijd genoeg hebt op piekmomenten.

 

Uitstekende service

Door onze ervaring en expertise kunnen wij je helemaal ontzorgen. Wij zorgen dat je bezoekers optimaal betaalgemak ervaren en dat de barmedewerkers snel en eenvoudig kunnen afrekenen.

We zijn steeds in ontwikkeling om het betaalgemak te optimaliseren en een nog betere beleving neer te zetten. In samenwerking met NAC hebben we de mogelijkheid gecreëerd om sneller en eenvoudiger seizoen-/ betaalkaarten op te waarderen. Door met je mobiel de QR-code te scannen die op de betaalkaart staat kom je direct in de opwaardeeromgeving. Vervolgens kan je hier de betaalkaart volledig anoniem en zonder eerst te hoeven registreren opwaarderen.

Twelve zoekt een stadion medewerker
Brochure 250

Vraag gratis de Stadion brochure aan

Vraag gratis de brochure aan en ontdek hoe wij jouw Stadion kunnen ontzorgen en aanvullen.

 • Naam
 • Organisatie
 • E-mailadres

 

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Onze betaaloplossingen live in actie zien?

Benieuwd welke betaaloplossingen passen bij jouw stadion? We komen graag bij je langs om een live demo te geven. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve aan het werk tijdens sportwedstrijd

Meest gestelde vragen

 • Hoeveel kassa’s en opwaardeerpunten hebben wij nodig?

  Dit hangt van veel factoren af; aantal bezoekers, aantal horecapunten, gemiddelde doorloop per horecapunt, etc. We stemmen dit daarom altijd graag in overleg met jullie af wat de gewenste opsteling moet zijn. Bij onze bestaande klanten zien we dat je gemiddeld genomen één kassa per 200 bezoekers nodig hebt.

 • Hoe werkt het cashless systeem?

  Dit is afhankelijk van de wensen, we bieden namelijk meerdere opties om cashless te gaan. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat de bezoekers optimaal betaalgemak ervaren en dat er aan de bar niet meer met cash betaald kan worden. Wij bepalen graag samen jullie wat de beste cashless optie voor jullie stadion is.

 • Kan iedereen hiermee werken?

  Zeker! Ons systeem is gebouwd voor vrijwilligers en oproepkrachten. Door een eenvoudige indeling en het weglaten van overbodige functies kan iedereen er binnen 1 minuut mee aan de slag.

 • Wat zijn de kosten?

  Op basis van de wensen en de benodigde hardware zullen we een scherpe offerte opstellen. Wij komen graag bij jullie langs voor een demonstratie op locatie.

Staat je vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

FAQ Stadions