Vacature overzicht

Junior Communicatie Medewerker

Is schrijven naast spreken jouw tweede natuur? En vind jij het leuk om altijd bezig te zijn met de vragen: “Wat kan er beter?” en “Hoe kan het beter?”. Ben jij degene die het belang van onze klanten altijd vooropstelt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager ben je onderdeel van de motor van onze organisatie. Je bent gedreven om ons verhaal op de markt te brengen, om zo veel mogelijk nieuwe klanten aan te sluiten en om bestaande producten te cross- en upsellen.

Medewerker servicedesk ICT

Ben jij veelzijdig, sociaal en klantgericht? Weet jij jouw technische kennis te combineren met deze vaardigheden en breng je graag een glimlach op het gezicht van onze klanten? Dan ben jij de nieuwe aanwinst voor ons Service team!

Medewerker Customer Care

Ben jij multifunctioneel, sociaal en klantgericht? Breng jij graag een glimlach op het gezicht van mensen? Dan ben jij de geschikte aanvulling voor ons Service team!

Stagiair(e) ICT

Als stagiair(e) ICT ben jij degene die met uiteenlopende werkzaamheden de Service Afdeling ondersteunt. Daarnaast ben je altijd in voor gezelligheid. Nieuwsgierig? Lees meer over de vacature!

Stage Eventmanagement

Wil jij meewerken aan de vetste evenementen en mooiste voetbalwedstrijden in de grootste stadions van Nederland? Ben je een echte teamplayer en heb je een flexibele instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair(e) ICT – Netwerkbeheerder

Heb je sterke affiniteit met ICT en zet je de geleerde theorie in praktijk? Als stagiair(e) Netwerkbeheer zorg jij ervoor dat er op onze locaties stabiel en betrouwbaar internet draait. Interesse? Lees verder!

Festivalmedewerker

Zoek jij nog een geweldige bijbaan en wil jij graag werken op de leukste en grootste festivals (Open Air, Awakenings, Best Kept Secret, DGTL, ADE)? Grijp dan nu je kans en ga met ons mee op pad!

Word een Twelver!

Bij Twelve werken enthousiaste, gedreven en ambitieuze mensen, die net dat stapje extra zetten voor onze klanten en voor elkaar. Naast al het harde werken, is er bij ons natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid. Wij dagen je alvast uit voor een bootcamp, potje tafeltennis of tafelvoetbal. De derde helft vindt plaats in onze eigen kantine in het FCU stadion met uitzicht op het veld!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinst voor ons team. Staat er geen vacature tussen die bij jouw profiel aansluit? Geen zorgen! Wij drinken graag een kop koffie met je om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Stuur je cv en korte motivatie naar vacatures@twelve.eu of neem contact op met Lisa Arnoldus via 030 – 276 7770.

Solliciteer direct!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.