Work Hard, Play Hard

Bij Twelve werken enthousiaste, gedreven en ambitieuze mensen, die net dat stapje extra zetten voor onze klanten en voor elkaar. Naast al het harde werken, is er bij ons natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid. Wij dagen je alvast uit voor een bootcamp, potje tafeltennis of tafelvoetbal. De derde helft vindt plaats in onze eigen kantine in het FCU stadion met uitzicht op het veld!

Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team. Staat er geen vacature tussen die bij jouw profiel aansluit? Geen zorgen! Wij drinken graag een kop koffie met je om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Stuur dan je cv en korte motivatie naar vacatures@twelve.eu, neem contact op met Lisa Arnoldus via 030 – 276 7770 of laat je eigen persoonlijke videoboodschap achter.

Vacature overzicht

Accountmanager Events

Heb jij een commerciële instelling en barst je van de overtuigingskracht? Wil je altijd de beste zijn en weet je de dingen om je heen ook in goede banen te leiden. Deze kwaliteiten benut je in de functie van Accountmanager Events bij Twelve!

Business Analist

Ben jij in staat de wensen en behoeften van klanten en stakeholders te vertalen naar technische oplossingen? Lukt het jou om nieuwe softwareoplossingen succesvol te implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior Content Creator

Is schrijven naast spreken jouw tweede natuur? Rollen de creatieve teksten zo uit jouw pen? En weet jij altijd de juiste snaar te raken? Solliciteer dan voor de functie Content Creator.

Stagiair(e) Projectmedewerker Events

Wil jij meewerken aan de vetste evenementen en mooiste voetbalwedstrijden in de grootste stadions van Nederland? Ben je…

Stagiair(e) Magazijnmedewerker

Wij zijn per februari en april weer op zoek naar twee nieuwe stagiair(e)s die ons komen versterken in…

Medewerker Klantenservice

Ben jij multifunctioneel, sociaal en klantgericht? Breng jij graag een glimlach op het gezicht van mensen? Dan ben jij de geschikte aanvulling voor ons Service team!

Stagiair(e) Sales Horeca/Sport

Voor de periode van februari t/m juni 2019 zijn we weer op zoek naar nieuwe sales stagiaires! Ben…

Operationeel Medewerker Stadions

Wil jij werken in de grootste stadions van Nederland tijdens de mooiste voetbalwedstrijden? Lees dan snel verder om…

Accountmanager

Heb jij commercieel inzicht en wil je altijd de beste zijn? Zet jij graag je tanden ergens in…

Festivalmedewerker

Zoek jij nog een geweldige bijbaan en wil jij graag werken op de leukste en grootste festivals (Open Air,…

Het nieuwe solliciteren

Snel en origineel reageren op een vacature? Neem nu je eigen video op en vertel ons waarom jij bij ons zou willen werken. Op deze manier zien we gelijk wie je bent en kun je jezelf in de kijker spelen. Geen zorgen je cv kun je gewoon via de upload knop bijvoegen.

Ben je geïnteresseerd maar neem je liever geen filmpje op? Stuur dan je cv en korte motivatie naar vacatures@twelve.eu

Word jij onze nieuwe Twaalfde man?

Onze HR Manager Lisa is erg benieuwd wie jij bent!

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, .