Work Hard, Play Hard

Bij Twelve werken enthousiaste, gedreven en ambitieuze mensen, die net dat stapje extra zetten voor onze klanten en voor elkaar. Naast al het harde werken, is er bij ons natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid. Wij dagen je alvast uit voor een bootcamp, potje tafeltennis of tafelvoetbal. De derde helft vindt plaats in onze eigen kantine in het FCU stadion met uitzicht op het veld!

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Stuur dan je cv en korte motivatie naar vacatures@twelve.eu, neem contact op met Lisa Arnoldus via 030 – 276 7770 of laat je eigen persoonlijke videoboodschap achter.

Vacature overzicht

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager ben je onderdeel van de motor van onze organisatie. Je bent gedreven om ons verhaal op de markt te brengen, om zo veel mogelijk nieuwe klanten aan te sluiten en om bestaande producten te cross- en upsellen.

Business Analist

Ben jij in staat de wensen en behoeften van klanten en stakeholders te vertalen naar technische oplossingen? Lukt het jou om nieuwe softwareoplossingen succesvol te implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Magazijnbeheerder

Kan jij goed georganiseerd werken en vind je het leuk om leiding te geven? En houd je van gezelligheid? Solliciteer dan voor de functie Magazijnbeheerder.

Stage Administratief Medewerker

Houd je van festivals? Ben jij service gericht en ben je graag in contact met mensen? Ben je accuraat en misschien wel een beetje perfectionistisch? Dan is deze stage wat voor jou!

Stage Eventmanagement

Wil jij meewerken aan de vetste evenementen en mooiste voetbalwedstrijden in de grootste stadions van Nederland? Ben je…

Stagiair(e) Magazijnmedewerker ICT

Wij zijn per april weer op zoek naar nieuwe stagiair(e)s die ons komen versterken in het magazijn, waar…

Medewerker Klantenservice

Ben jij multifunctioneel, sociaal en klantgericht? Breng jij graag een glimlach op het gezicht van mensen? Dan ben jij de geschikte aanvulling voor ons Service team!

Stagiair(e) Sales Horeca/Sport

Voor de periode van februari t/m juni 2019 zijn we weer op zoek naar nieuwe sales stagiaires! Ben…

Festivalmedewerker

Zoek jij nog een geweldige bijbaan en wil jij graag werken op de leukste en grootste festivals (Open Air,…

We zijn altijd op zoek naar toppers

Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team. Staat er geen vacature tussen die bij jouw profiel aansluit? Geen zorgen! Wij drinken graag een kop koffie met je om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Stuur dan je cv en korte motivatie naar vacatures@twelve.eu, neem contact op met Lisa Arnoldus via 030 – 276 7770.

Sta jij hier binnenkort tussen?

Terugblik 2018

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, .