Work Hard, Play Hard

Bij Twelve werken enthousiaste, gedreven en ambitieuze mensen, die net dat stapje extra zetten voor onze klanten en voor elkaar. Naast al het harde werken, is er bij ons natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid. Wij dagen je alvast uit voor een bootcamp, potje tafeltennis of tafelvoetbal. De derde helft vindt plaats in onze eigen kantine in het FCU stadion met uitzicht op het veld!

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Stuur dan je cv en korte motivatie naar vacatures@twelve.eu, neem contact op met Lisa Arnoldus via 030 – 276 7770 of laat je eigen persoonlijke videoboodschap achter.

Vacature overzicht

Product Specialist

Als Product Specialist focus jij je op één van onze producten binnen Twelve. We leiden je op totdat jij de Product Specialist bent die over alle kennis beschikt. Jij wordt het aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s!

Administratief Medewerker Onboarding

Word jij blij van het ontzorgen van klanten? Werk je oplossingsgericht en staat klantvriendelijkheid altijd voorop in jouw werk? Dan ben jij de nieuwe aanwinst voor ons onboarding service team!

Medewerker servicedesk ICT

Ben jij veelzijdig, sociaal en klantgericht? Weet jij jouw technische kennis te combineren met deze vaardigheden en breng je graag een glimlach op het gezicht van onze klanten? Dan ben jij de nieuwe aanwinst voor ons Service team!

Medewerker Klantenservice

Ben jij multifunctioneel, sociaal en klantgericht? Breng jij graag een glimlach op het gezicht van mensen? Dan ben jij de geschikte aanvulling voor ons Service team!

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager ben je onderdeel van de motor van onze organisatie. Je bent gedreven om ons verhaal op de markt te brengen, om zo veel mogelijk nieuwe klanten aan te sluiten en om bestaande producten te cross- en upsellen.

Stagiair(e) HR

Ben jij op zoek naar een HR stage? Denk je mee aan onze recruitmentstrategie en Employer Branding? Dan is onze HR afdeling op zoek naar jou!

Stagiair Business IT & Management

Heb jij een grote affiniteit met ICT en wil jij graag hetgeen wat jij geleerd hebt, in de praktijk brengen? Vind je het daarnaast leuk om in een team van gedreven ontwikkelaars te werken? Lees dan snel verder!

Stagiair(e) ICT

Als stagiair(e) ICT ben jij degene die met uiteenlopende werkzaamheden de Service Afdeling ondersteunt. Daarnaast ben je altijd in voor gezelligheid. Nieuwsgierig? Lees meer over de vacature!

Stage Eventmanagement

Vanaf september 2019 zijn wij weer op zoek naar een stagiair(e) die onze Evenementenafdeling komt ondersteunen. Wil jij…

Stagiair(e) Finance

Werk jij nauwkeurig en wil jij alles leren op het gebied van financiële administratie? Lees dan snel verder…

Stagiair(e) Sales Evenementen

Ontwikkel je commerciële talent en werk op de leukste evenementen en feesten! Nieuwsgierig? Lees snel verder over de…

Stagiair(e) Sales Horeca/Sport

Voor de periode vanaf september zijn we weer op zoek naar nieuwe sales stagiaires! Ben jij commercieel ingesteld,…

Festivalmedewerker

Zoek jij nog een geweldige bijbaan en wil jij graag werken op de leukste en grootste festivals (Open Air,…

We zijn altijd op zoek naar toppers

Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team. Staat er geen vacature tussen die bij jouw profiel aansluit? Geen zorgen! Wij drinken graag een kop koffie met je om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Stuur dan je cv en korte motivatie naar vacatures@twelve.eu, neem contact op met Lisa Arnoldus via 030 – 276 7770.

Sta jij hier binnenkort tussen?

Terugblik 2018

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, .