Pinapparaat voor snel en draadloos betalen

Ben je op zoek naar een draadloos pinapparaat? Bij Twelve bieden we verschillende draadloze pinapparaten aan. Met onze pinapparaten, gericht op jouw branche, kunnen jouw gasten eenvoudig en veilig betalen.

Onze draadloze pinapparaten zijn overal mee naartoe te nemen doordat ze niet bekabeld zijn en op een mobiele internetverbinding werken (4G of wifi). Zo kan je overal en altijd bestellingen afrekenen!

A920 pinnen
betaalterminal

Hoe werkt een mobiel pinapparaat?

Een mobiel pinapparaat kan je inzetten om overal en altijd op jouw locatie af te rekenen. Ze zijn flexibel in gebruik en ideaal tijdens piekmomenten achter de bar of bijvoorbeeld op externe locaties. Jouw gasten kunnen via een mobiel pinapparaat eenvoudig en snel afrekenen met een telefoon, bankpas of smartwatch. Daarnaast zijn ze compact en dus eenvoudig mee te nemen voor jouw personeel.

Waarom een mobiel pinapparaat kopen?

Niet meer vastzitten aan een vast afrekenpunt, maar overal op jouw locatie de mogelijkheid om af te rekenen doordat je altijd verbinding hebt. Zo bied jij je gasten een eenvoudige en snelle manier van betalen. Doordat het mobiele pinapparaat naar jouw wensen en locatie is ingesteld, kan je deze eenvoudig inzetten en kan iedereen er direct mee aan de slag.

Pinautomaat A77 van Twelve

Waarom Twelve?

Al 15 jaar dé specialist

Gratis transactierapportages

certificering logo

24/7 bereikbaar voor vragen

service-icon

Kosten mobiel pinapparaat

Wanneer je een nieuw pinapparaat aanschaft komen hier ook verschillende kosten bij kijken. In het overzicht hieronder zie je de prijsopbouw:

 • Een transactieovereenkomst
  Deze kan je zelf regelen of via ons. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij een leverancier waarvan je de documentatie toegestuurd krijgt. Wij helpen jou bij het invullen van deze gegevens.
 • Aanschaffen pinapparaat
  Wanneer je het pinapparaat hebt gevonden die het best bij jou past en je hebt de transactieovereenkomst gekozen kan je overgaan tot het aanschaffen van het apparaat.
 • Maandelijkse servicekosten
  Om gebruik te maken van onze dienstverlening bij bijvoorbeeld updates of storingen, betaal je een bedrag van €15,- servicekosten per maand.
 • Optioneel: simkaart kosten (afhankelijk van je apparaat)
  Wanneer je kiest voor een pinapparaat die via 4G werkt, betaal je €5,- simkaart kosten per maand.

Afhankelijk van welk pinapparaat jij hebt gekozen verschilt de prijs. Je kan deze ook in onze webshop terugvinden.

Pinnen op festival met de PIO

Mobiele pinapparaten voor diverse branches

Met een mobiel pinapparaat kan je overal waar je wilt direct bestellingen afrekenen. Mobiele pinapparaten zijn eenvoudig te verplaatsen en hebben altijd verbinding doordat ze werken via 4G of wifi. Binnen ons aanbod bieden wij verschillende apparaten aan. Bijvoorbeeld met een ingebouwde bonnenprinter, ideaal om meteen het bonnetje mee te kunnen geven en de bestelling af te ronden. Wij leveren deze mobiele pinapparaten voor verschillende branches, zoals Sport, Horeca, Venues en Events.

Meest gestelde vragen over het kopen van een pinapparaat

 • Welk pinapparaat moet ik aanschaffen?

  Dat is afhankelijk van jouw wensen. Bekijk hier ons aanbod pinapparaten voor meer informatie.

 • Wat zijn de kosten van een pinapparaat?

  De kosten zijn afhankelijk van het type apparaat. Naast de aanschaf van een pinapparaat is het ook slim om te kijken naar de transactiekosten en maandelijkse servicekosten. Zo kan een eenmalige aanschaf prijzig lijken, maar op termijn voordeliger zijn door de lage transactie- en servicekosten.

 • Kan ik mijn mobiele pinapparaat online kopen?

  Zeker! Bij ons is het mogelijk om jouw pinapparaat online te bestellen. Kies jouw pinapparaat, voeg het toe aan je winkelmand en reken af!
  Heb je al een transactieovereenkomst, dan kunnen we binnen 3-5 werkdagen leveren.

 • Ik heb nog geen transactieovereenkomst, wat nu?

  Een transactieovereenkomst kan je zelf regelen of via ons. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij een leverancier waarvan je de documentatie toegestuurd krijgt. Wij helpen jou bij het invullen van deze gegevens. Hoe sneller jouw gegevens zijn ingevuld hoe sneller je kan beginnen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Al meer dan 10.000 locaties aangesloten bij Twelve!

  Wij helpen je om een passende oplossing te vinden

  Ben je geïnteresseerd in één van onze pinapparaten, maar weet je niet goed welke bij jouw locatie past? Vul het formulier hieronder in en één van onze specialisten neemt contact met je op. Wij adviseren je graag, geheel vrijblijvend!

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

  *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.