Direct aan de slag met jouw Horeca kassasysteem

Het Twelve Horeca kassasysteem is gericht op eenvoud, zodat jij snel producten kan aanslaan en meer tijd over hebt om je te focussen op de gastbeleving op jouw locatie.

Ervaar zelf de eenvoud van ons systeem door onze online kassatour te doen!

Horeca Kassa Twelve Snackbar Gekoppelde pinautomaat

Welk type Horeca heb je?

Gebruiksvriendelijke kassa voor jouw Horecazaak

Dankzij de eenvoudige kassasoftware kan iedereen er snel mee aan de slag.

 • Hoge transactiesnelheid
 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
 • Realtime inzicht in je rapportages
 • Uit te breiden met tafelplattegrond en meer
Horeca kassasysteem kopen - Twelve
12Waiter, selfservice

In 3 stappen een complete bestelling zonder personeel

De all-in besteloplossing 12Waiter zet je in voor QR-bestellen, als Bestelwebsite en als OrderPoint.

 • Verhoog je omzet tot 30%;
 • Verlaag je personeelskosten;
 • Meer tijd voor je gastbeleving.

Klik op onderstaande button en ontdek meer over 12Waiter of vraag een adviesgesprek aan!

Bestellen en afrekenen in één

Pinautomaat, handheld, kassasysteem; de PIO is alles in één! Bestellen, aanslaan en afrekenen is zo gedaan. Hierdoor hoef jij niet heen en weer te lopen, kan je eenvoudig piekmomenten ondersteunen en heb je meer tijd voor jouw gasten.

Waarom Twelve?

Oplossing voor elke branche

Eenvoudig in gebruik

Advies op locatie of online

PIO Plus Invoeren

Haal meer inzicht uit jouw Horeca kassasysteem

Wij zijn altijd op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden om onze klanten te helpen. Daarom werken we met verschillende partijen samen, zodat jij alles uit je Twelve betaaloplossing kan halen. De software op onze mobiele en vaste betaaloplossingen is volledig naar eigen wens uit te breiden met
deze koppelingen.

‘’Twelve went snel, is voor iedereen gemakkelijk in gebruik en zonder onnodige poes-pas. Een aanrader om meer tijd over te houden voor gasten!’’

Désirée – Croquetten Boutique

‘’Het kassasysteem van Twelve werkt handig. De kassa kunnen we zelf helemaal naar wens inrichten. Daarnaast zijn wij ook erg tevreden over de samenwerking met Twelve. Ze helpen ons snel, zijn flexibel en daarnaast zijn ze ook altijd goed te bereiken.’’

Orange5 Catering - Reitze ten Cate

‘’Twelve is erg servicegericht. In de tijd dat ik klant ben heb ik slechts één keer een storing gehad en deze werd direct opgelost. Verder heb ik na het afnemen van de kassa weinig contact met Twelve, maar dat is wat mij betreft een goed teken. Wanneer ik ze nodig hebt, weet ik ze te vinden. Verder is de kassa overzichtelijk en werkt het systeem fijn.’’

‘t Beumertje - Jan Gerit Beumer

“Een overzichtelijk en duidelijk systeem dat met gemak zelf aan te passen is! Binnen de Koekfabriek werken wij met verschillende doelgroepen. Erg fijn om te zien dat elke medewerker binnen een mum van tijd het systeem onder de knie heeft.”

Marleen van Kessel - Bedrijfsleidster De Koekfabriek

logo de koekfabriek

Meest gestelde vragen over Horeca kassasystemen

 • Wat kost een kassasysteem voor de Horeca?

  Dit is geheel afhankelijk van jou wensen en behoeften. Wil je de kassa koppelen aan andere systemen? Wil je een plattegrond op de kassa hebben? Neem je bestellingen op aan tafel? Dit en meer vragen stellen we tijdens een adviesgesprek.

  Op welke manier het systeem wordt gebruikt of welke inzichten gewenst zijn spelen hier in mee. Wij doen altijd een aanbod op maat, dus dit verschilt per situatie.

 • Hoe snel kan ik aan de slag met mijn Horeca kassasysteem?

  Ons systeem staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Binnen één minuut kan jong en oud ermee aan de slag.

 • Hoe werkt de QR-code op het terras?

  We kunnen een unieke QR-code maken per tafel. Als een gast een bestelling doet via de QR-code, ontvang je een melding op de kassa en zie jij direct waar je de bestelling mag uitserveren.

Café kassa Horeca

Wij helpen je de passende oplossing te vinden

Elke Horecazaak is anders en daarom bespreken we graag samen jouw wensen om zo tot de passende oplossing voor jouw locatie te komen. Laat je gegevens hieronder achter en één van onze specialisten neemt contact met je op!

 • Naam
 • Naam horecagelegenheid
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Je bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

betaalterminal kopen

Horeca kassasysteem kopen

Een Horeca kassasysteem of besteloplossing aanschaffen bij Twelve is heel eenvoudig! Lees hieronder welke stappen je doorloopt tijdens het proces van kennismaking tot installatie.

Stap 1.

Tijdens een telefoongesprek bespreken we samen jouw wensen en behoeften. Wanneer deze aansluiten op onze oplossingen, plannen we een demo in! Je kan ook al meteen een vrijblijvende demo bij ons inplannen, dat doe je hier.

Stap 2.

De demo kan zowel bij jou op locatie als online, dat is aan jou! Tijdens de demo gaan we dieper in op jouw wensen en laten we zien hoe onze betaaloplossing bij jouw locatie past.

Stap 3.

Ben je enthousiast na de demo, dan stellen wij een offerte voor je op! Bij akkoord van de offerte ontvangen we graag nog een aantal aanvullende gegevens om de kassa in te richten en vervolgens van start te gaan!

Stap 4.

Jouw Twelve kassasysteem is onderweg! Afhankelijk van jouw keuze wordt de kassa door één van onze monteurs geïnstalleerd of doe je dit zelf. Wanneer je ervoor kiest om dit zelf te doen, ontvang je van ons een online training en alle benodigdheden waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Stap 5.

Je kan aan de slag!

Kassasystemen op maat voor jouw horecaonderneming

Twelve biedt bestel- en betaaloplossingen voor alle verschillende soorten horecaondernemingen. Wil jij Selfservice bieden op jouw locatie? Dan hebben wij de perfecte all-in Selfservice oplossing, 12Waiter.

Of jouw locatie nu valt onder Tafelbediening of Fast-service Horeca, wij hebben de passende oplossingen die naar jouw wens zijn in te richten en met jouw locatie meegroeien.

Weet je niet goed welke oplossing(en) je moet kiezen? Of wat er bij jouw horecalocatie past? Neem contact met ons op en één van onze horecaspecialisten bespreekt samen jouw wensen.