Over Twelve

Wij zijn de twaalfde man achter uw organisatie, als specialist op het gebied van slimme betaaloplossingen ondersteunen wij u zodat u recht op uw doel af kan gaan!

locaties
Kassa's verkocht
140 miljoen
Transacties per jaar
Aantal klanten Twelve
Locaties aangesloten

De beste betaaloplossing voor u

Wij hebben voor elke branche de geschikte betaaloplossing. Bij ons gaat het verder dan alleen een kassasysteem. Als twaalfde man achter uw organisatie, vereniging of onderneming kijken wij naar het totaalpakket om u te helpen. Eenvoudig u kassa beheren, uw locatie cashless maken of extra inkomstenbronnen creëren? Het is allemaal mogelijk! Onze slimme betaaloplossing is gebruiksvriendelijk en speciaal ontwikkeld om inzicht te krijgen en snel transacties te verwerken. Zo heeft u meer tijd u te richten op het behalen van successen!

kassasystemen van Twelve

Onze branches

Kies uw branche en bekijk ons aanbod voor u.

Wij zijn uw twaalfde man

Wij zijn ooit begonnen in de sportwereld en willen dit niet zo maar vergeten. Als twaalfde man achter onze klanten zijn wij de onzichtbare kracht die op de achtergrond zorgt voor een zorgeloze betaalwereld. Als ambitieuze organisatie zijn wij altijd op zoek naar groeimogelijkheden, zo hebben we in oktober 2018 Quarto betaalsystemen overgenomen. Hierdoor zijn wij actief in 8 verschillende branches waar wij met onze slimme betaaloplossingen en andere producten een bijdrage leveren aan het behalen van de successen van onze klanten.

COUNT ON US!