Waarom een betaaloplossing huren bij Twelve?

Ben je op zoek naar een kassasysteem voor een tijdelijk evenement? Denk aan een toernooi op jouw sportvereniging of een feestweek bij jou in het dorp. Voor zowel korte evenementen als voor een langere periode kan je betaaloplossingen bij ons huren. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Naast kassasystemen en pinautomaten bieden we ook de optie cashless te betalen en tijdelijke internetoplossingen aan. Interesse om een oplossing van ons te huren? Neem contact met ons op.

Producten Overzicht Twelve
Pinautomaat A77 van Twelve

Verhuur van pinautomaten

Wil je gasten snel en eenvoudig laten afrekenen op jouw locatie? Dit kan perfect met onze pinautomaten. Je heb keus uit een mobiele of vaste pinautomaat.

Huur nu al een pinautomaat voor € 95,- voor een weekend. 

Vraag een offerte aan voor één of meerdere pinautomaten. Neem contact met ons op.

Verhuur kassa's en tablets

De focus van onze kassasystemen en tablets ligt op eenvoud en gebruiksgemak. Zo kan iedereen direct aan de slag, dit is ideaal wanneer je met tijdelijke krachten werkt. Door een kassa of tablet bij ons te huren kan je gebruik maken van onze betaaloplossing zonder dat je een kassa aan hoeft te schaffen.

Huur nu al een kassa voor € 120,- voor een weekend. 

Interesse? We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw locatie en maken een offerte op maat aan.

kassa verhuur
mifi router - twelve connect internetoplossingen

Verhuur netwerkverbinding

Op een tijdelijke locatie zoals een festival of beurs is een stabiele internetverbinding belangrijk. Voor het verwerken van transacties, maar ook voor communicatie en beveiliging. Met Twelve Connect bieden wij verschillende netwerkoplossingen aan. Het huren van een netwerkverbinding kan in combinatie met ons kassasysteem of apart.

Huur nu al een 4G Router vanaf € 50,- voor een weekend. 

Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Passen, bandjes en munten

Liever geen contant geld op jouw evenement? Bij ons kun je ook passen, bandjes en munten huren die als betaalmiddel gelden. Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp hier op te zetten.

Meer weten over het huren van onze cashless mogelijkheden? Neem contact met ons op!

De Cashless betaalmogelijkheden van Twelve