Onze betaaloplossingen

  • Kassa & Tablets
  • Pinautomaten
  • Netwerkverbinding

Waarom huren bij ons?

Ben je op zoek naar een kassasysteem voor een tijdelijk evenement? Denk aan een toernooi op jouw sportvereniging of een feestweek bij jou in het dorp. Voor zowel ééndaagse evenementen als voor een langere periode kan je betaaloplossingen bij ons huren. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Naast kassasystemen en pinautomaten bieden we ook de optie om cashless te betalen en tijdelijke internetoplossingen aan. Interesse om een oplossing van ons te huren? Neem contact met ons op.

Twelve Pinkassa

Verhuur Pinkassa

De Pinkassa is een mobiele kassa en pinautomaat in één. Bestellingen kunnen worden aangeslagen en er kan direct worden afgerekend. Door de snelle betalingen maakt de Pinkassa ideaal voor locaties met hoge snelheden.
Hierdoor is deze betaaloplossing ideaal geschikt voor verhuur. Je hebt slechts één hardware nodig.

Huur nu al een Pinkassa voor € 125,- per dag. 

Verhuur kassa's en tablets

De focus van onze kassasystemen en tablets ligt op eenvoud en gebruiksgemak. Zo kan iedereen direct aan de slag, dit is ideaal wanneer je met tijdelijke krachten werkt. Door een kassa of tablet bij ons te huren kan je gebruik maken van onze betaaloplossing zonder dat je een kassa aan hoeft te schaffen.

Interesse? We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw locatie en maken een offerte op maat aan.

kassa verhuur
V400M pinautomaat Mobiel Wifi

Verhuur van pinautomaten

Wil je klanten snel en eenvoudig laten afrekenen op jouw locatie? Dit kan perfect met onze pinautomaten. Al vanaf één dag kun je bij ons zowel een mobiele als vaste pinautomaat huren. Interesse? Vraag een offerte aan voor één of meerdere pinautomaten. Neem contact met ons op.

Passen, bandjes en munten

Liever geen contant geld op jouw evenement? Bij ons kun je ook passen, bandjes en munten huren die als betaalmiddel gelden. Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp hier op te zetten. Meer weten over het huren van onze cashless mogelijkheden? Vraag meer informatie aan.

De Cashless betaalmogelijkheden van Twelve
mifi router - twelve connect internetoplossingen

Verhuur netwerkverbinding

Op een tijdelijke locatie zoals een festival of beurs is een stabiele internetverbinding belangrijk. Voor het verwerken van transacties, maar ook voor communicatie en beveiliging. Met Twelve Connect bieden wij verschillende netwerkoplossingen aan. Het huren van een netwerkverbinding kan in combinatie met ons kassasysteem of apart. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan

Of je nu een klein event voor één dag organiseert of een meerdaagse feest voor een grote groep, we helpen graag om jouw event een geslaagde dag te geven.
Vul hieronder wat voor gelegenheid je de huur nodig hebt, welke betaaloplossingen en hoeveel je nodig hebt. Zo kunnen we je zo goed mogelijk adviseren.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.