Al meer dan 2.500 locaties tot een groot succes gemaakt met onze betaaloplossingen.

Waarom huren bij ons?

Ben je op zoek naar een kassasysteem voor een tijdelijk evenement? Voor zowel eendagsevenementen als langere periode kun je bij ons huren. Met onze jarenlange ervaring hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Naast kassasystemen en pinautomaten bieden we ook cashless betaalmogelijkheden aan. Zo kun je bezoekers laten betalen met muntjes en (eigen ontworpen) bandjes. Interesse in onze betaaloplossingen? Neem contact met ons op.

kassa verhuur

Verhuur kassa's en tablets

Bij ons kun je al een kassasysteem en tablet huren vanaf 1 dag. De focus ligt op eenvoud en gebruiksgemak, hierdoor kunnen tijdelijke krachten direct aan de slag. En betaal je nooit meer dan nodig is. Ervaar het zelf tijdens een demonstratie.

Wat onze klanten vertellen over ons

Jacky Colin - Project Manager ID&T

''Samenwerken met Twelve voor Valhalla Festival verliep erg soepel. Ze voorzagen ons constant van up-to-date communicatie en hadden een enorm probleemoplossende mindset zowel in het voortraject als gedurende het festival. Fijne partij om mee te werken!''

Eelco van Es - Introductie TOP Week Tilburg

''Een zeer goed systeem, aangevuld met zeer fijne service. Door de hoge mate van flexibiliteit is het systeem op alle individuele evenementen af te stemmen en te optimaliseren! De on- en offside support maken het zeer makkelijk om te implementeren en op te schalen.''

Hans van der Linden - Catering Club (Johan Cruijff ArenA)

''Het systeem en bedrijf onderscheiden zich door stabiliteit en flexibiliteit. Twelve heeft goed geluisterd naar onze wensen en is met exact de juiste oplossingen gekomen.''

Verhuur van pinautomaten

Wil je snel en eenvoudig afrekenen tijdens jouw evenement of tijdelijke locatie? Onze pinautomaten kun je al huren vanaf 1 dag.

Wij beschikken over diverse pinautomaten: GPRS, WiFi en vast. Graag adviseren we welke pinautomaat het beste bij jou past. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek op maat.

 

VX-820-ITS van Twelve
De Cashless betaalmogelijkheden van Twelve

Passen, bandjes en munten

Naast pinautomaten en kassasystemen kun je ook passen, bandjes en munten huren bij ons. Het is zelfs mogelijk om je eigen ontwerp op de door jouw gekozen betalingsmiddel te zetten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Verhuur internetverbinding (WiFi)

Een stabiele internetverbinding is belangrijk voor de verwerking van transacties. Bij ons kun je onze eigen wifi-netwerk huren. Hierdoor zullen alle betalingen vlekkeloos verlopen en de transacties goed worden verwerkt.  Meer zekerheid voor jou, meer betaalgemak voor de bezoeker.

mifi router - twelve v2

Neem contact op

We maken graag vrijblijvend kennis met jou. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw locatie. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.