Meer inzicht voor jou, meer betaalgemak voor de bezoeker

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Oplossingen op maat

Waarom hebben wij de beste oplossing voor jouw museum?

Onze ervaring, expertise en servicegerichtheid maakt dat jij je kan focussen op je bezoekers. Wij zorgen dat er snel en veilig betaald kan worden, zowel cash, PIN als met museumkaart. Ook is het mogelijk om inzicht te krijgen in werktijden van personeel, omzet en voorraadbeheer. Hierdoor kun je efficiënter te werk gaan. Ook kunnen wij een koppeling maken met alle ticket leveranciers.

 • GEBRUIKSGEMAK VOOROP

  Door de simpele indeling kan iedereen moeiteloos met ons kassasysteem werken. Overbodige functies zijn weggelaten, waardoor de kassa uiterst overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betaalbaar is.

 • SNELLE TRANSACTIES

  Met onze kassa kun je snel en eenvoudig afrekenen. Hierdoor kunnen bezoekers eerder het museum in.

Kassa van Twelve - Kassasystemen
 • ALLE DENKBARE BETAALMOGELIJKHEDEN

  Cash, pin en diverse kaarten als stadspassen en de Museumkaart kunnen gebruikt worden om te betalen.

 • OFFLINE MODUS

  Geen internet? Ook offline werkt ons kassasysteem.

Museum ticket & shop kassasysteem

De voordelen voor jouw museum

Gebruiksgemak voorop

Overbodige functies zijn weggelaten op de kassa waardoor je die gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is voor jouw medewerkers. Hierdoor worden minder rekenfouten gemaakt en neemt de omzet en brutowinstmarge toe.

Minder contant geld

Doordat de bezoekers kunnen afrekenen met de Museumkaarten en andere betaalpassen, verdwijnt het contant geld uit de kassalade. Hierdoor verloopt alles niet alleen sneller, het is ook nog veiliger.

Personeelsregistratie

Manage het personeel en krijg inzicht in de handelingen, omzetten en werktijden. Hierdoor kun je efficiënter te werk gaan.

Ticket leveranciers

Wij kunnen op aanvraag een koppeling maken met alle ticket leveranciers.

We komen graag een keer langs!

Nieuwsgierig naar ons systeem? We komen graag een keer langs bij jouw museum om een demonstratie te geven. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

  2Twelve-Count-On-Us