Welke pinautomaat past bij mij?

Op zoek naar een pinautomaat? Maar weet je niet goed welke pinautomaat bij jouw locatie past? Geen zorgen! Neem dan contact met ons op en één van onze specialisten bespreekt met jouw je wensen. Wij adviseren je graag!

Nieuwsgierig naar ons aanbod pinautomaten? Bekijk ze hier.

PIO plus pinautomaat
Betalen A77 pin

Mobiele pinautomaat

Ben je op zoek naar een pinautomaat die je overal mee naar toe kan nemen, zodat je waar je ook bent eenvoudig kan verkopen? Dan is de mobiele pinautomaat de beste keuze voor jou.

Twelve biedt verschillende mobiele pinautomaten aan. Doordat onze mobiele pinautomaten werken via een mobiele internetverbinding (4G of wifi) gebruik je deze eenvoudig op externe locaties of als extra afrekenpunt tijdens piekmomenten. De mobiele pinautomaten zijn flexibel in gebruik, daardoor kan je overal waar je wilt ermee aan de slag.

De mobiele pinautomaten zijn geschikt voor verschillende branches, zoals voor Horeca, Sport, Venues en Events. Ben je benieuwd hoe jij een mobiele pinautomaat in kan zetten op jouw locatie? Neem contact met ons op!

 

Hoe werkt een pinautomaat kopen?

Een pinautomaat aanschaffen bij Twelve is heel eenvoudig! Lees hieronder welke verschillende stappen je doorloopt voor het aanschaffen van een pinautomaat.

Stap 1.

Jij zoekt jouw gewenste pinautomaat uit, weet je niet precies welke je moet kiezen? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Stap 2.

Een transactieovereenkomst regelen. Dit kan je zelf doen of via ons. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij een leverancier waarvan je de documentatie toegestuurd krijgt. Wij helpen jou bij het invullen van deze gegevens. Hoe sneller jouw gegevens zijn ingevuld hoe sneller je kan beginnen.

Stap 3.

De documenten zijn goedgekeurd en het contract is actief! De pinautomaat wordt naar je opgestuurd.

Stap 4.

Je ontvangt de pinautomaat en je kan er direct mee aan de slag!

Overzicht pinautomaten

Swipe om meer te zien

A920A77
Mobiele A920 - TwelveMobiele Move - Twelve
Pin- en creditcardbetalingen
Pin- en creditcardbetalingen
Bekabeld internet
Bekabeld internet
Wifi
Wifi
GPRS
GPRS
Contactloos betalen
Contactloos betalen
Retourpinnen
Retourpinnen
Ingebouwde thermische bonprinter
Ingebouwde thermische bonprinter
Kassakoppeling
Kassakoppeling
Twelve kassasoftware
Twelve kassasoftware
€650,-
€475,-
Bestel directBestel direct
Meer informatie aanvragen Meer informatie aanvragen

Waarom Twelve?

Advies op maat

Gratis transactierapportages

certificering logo

24/7 bereikbaar voor vragen

service-icon

Pinnen op festival met de PIO

Tarieven nieuwe pinautomaat

Wanneer je een nieuwe pinautomaat aanschaft komen hier ook verschillende kosten bij kijken. In het overzicht hieronder zie je de prijsopbouw:

 • Een transactieovereenkomst
  Deze kan je zelf regelen of via ons. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij een leverancier waarvan je de documentatie toegestuurd krijgt. Wij helpen jou bij het invullen van deze gegevens.
 • Aanschaffen pinautomaat
  Wanneer je de pinautomaat hebt gevonden die het best bij jou past en je hebt de transactieovereenkomst gekozen kan je overgaan tot het aanschaffen van de automaat.
 • Maandelijkse servicekosten
  Om gebruik te maken van onze dienstverlening bij bijvoorbeeld updates of storingen, betaal je een bedrag van €15,- servicekosten per maand.
 • Optioneel: simkaart kosten (afhankelijk van je automaat)
  Wanneer je kiest voor een pinautomaat die via 4G werkt, betaal je €5,- simkaart kosten per maand.

Afhankelijk van welke pinautomaat jij hebt gekozen verschilt de prijs. Je kan deze ook in onze webshop terugvinden.

Meest gestelde vragen over het kopen van een pinautomaat

 • Welke pinautomaat moet ik aanschaffen?

  Dat is afhankelijk van jouw wensen. Bekijk hier ons aanbod pinautomaten voor meer informatie.

 • Wat zijn de kosten van een pinautomaat?

  De kosten zijn afhankelijk van het type automaat. Naast de aanschaf van een pinautomaat is het ook slim om te kijken naar de transactiekosten en maandelijkse servicekosten. Zo kan een eenmalige aanschaf prijzig lijken, maar op termijn voordeliger zijn door de lage transactie- en servicekosten.

 • Kan ik mijn pinautomaat online kopen?

  Zeker! Bij ons is het mogelijk om jouw pinautomaat online te bestellen. Kies jouw pinautomaat, voeg het toe aan je winkelmand en reken af!
  Heb je al een transactieovereenkomst, dan kunnen we binnen 3-5 werkdagen leveren.

 • Ik heb nog geen transactieovereenkomst, wat nu?

  Een transactieovereenkomst kan je zelf regelen of via ons. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij een leverancier waarvan je de documentatie toegestuurd krijgt. Wij helpen jou bij het invullen van deze gegevens. Hoe sneller jouw gegevens zijn ingevuld hoe sneller je kan beginnen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

PIO Plus pinnen

Ontdek de best passende pinautomaat voor jouw locatie!

  Neem contact met ons op

  Ben je geïnteresseerd in één van onze pinautomaten, maar weet je niet goed welke bij jouw locatie past? Vul het formulier hieronder in en één van onze specialisten neemt contact met je op. Wij adviseren je graag, geheel vrijblijvend!

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

  *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.