Waarom hebben wij de beste oplossing voor jouw venue?

Bij een poppodium, theater, of andere evenementlocatie heb je vaak te maken met verschillende piekmomenten. Deze momenten wil je uiteraard zo goed mogelijk opvangen. Onze gebruiksvriendelijke betaaloplossingen zijn volledig gericht op snelheid, veiligheid en inzicht, waardoor jij de optimale gastbeleving creëert. Door ons overzichtelijke kassasysteem kan iedere medewerker of vrijwilliger er direct mee aan de slag. Daarnaast draait op de achtergrond onze beheeromgeving, waardoor jij en alle belanghebbenden realtime alle gewenste informatie kunnen inzien. Voor iedere venue hebben wij een betaaloplossing op maat!

Voorraadmodule

Voorraadbeheer Twelve
Altijd controle en inzicht in je voorraad, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Cashlessmodule

Cashlessmodule - twelve icon - betaaloplossingen
Maak cashless betalen heel eenvoudig bij jou locatie via verschillende cashless betaalmethoden.

Personeelsmanagement Module

Personeelsmanagement icon
Met onze Personeelsmanagement Module haal jij het optimale uit het personeel van jouw venue.

Mobiliteit

Onze betaaloplossingen zijn eenvoudig aan te sluiten en kunnen op iedere eventlocatie worden ingezet. Wijzigen last-minute de plannen en wil je toch ergens anders je kassa’s plaatsen, door de mobiliteit van onze kassa’s is dit geen enkel probleem. Zo bied je overal betaalgemak aan de bezoekers van jouw evenementlocatie, poppodium of theater, voorkom je lange rijen en vang je eenvoudig piekmomenten op.

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid! Daarom kijken wij continu waar wij onze producten kunnen verduurzamen, om op deze manier bij te dragen aan het milieu. Wij kunnen tegenwoordig zelfs met houten en kartonnen pasjes werken in plaats van plastic pasjes! Daarnaast streven wij ernaar om samen met onze klanten alleen nog maar herbruikbare hardcups te gebruiken die we kunnen voorzien van jouw logo of andere opdruk.

12Order - Banqueting web app

De bestelapp: 12Order

Onze 12Order bestel webapp maakt het mogelijk om online producten te bestellen en direct af te rekenen. Op deze manier hou je duidelijk het overzicht van de bestellingen en geef je bezoekers de optie zelf te bepalen wanneer zij hun bestelling ophalen. Hierdoor voorkom je rijen en maakt het plannen eenvoudiger tijdens piekmomenten.

Vraag een adviesgesprek aan

Interesse in een betaaloplossing van ons? Stel je vraag en we nemen contact met je op.

  • Naam
  • Organisatienaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

FAQ Events
Brochure 250

Vraag gratis de Venues brochure aan

Op je eigen tijd rustig lezen welke mogelijkheden er zijn voor jouw Venues?
Vraag de gratis Venues brochure aan en ontdek onze mogelijkheden.