De betaaloplossing voor jou

Al meer dan 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in betaaloplossingen op maat. Onze systemen zijn gericht op gebruiksgemak, transactiesnelheid en data inzicht. Wij hebben voor elke locatie een passende oplossing. Wil je een vaste kassa met een overzichtelijk scherm, een compacte en mobiele kassa, of een kassa en pinautomaat in één? Dit en vele andere opties, hebben wij voor jou. Ontdek hieronder welk kassasysteem bij jouw organisatie past.

Direct onze software zien? Vraag een demonstratie aan.

kassasystemen van Twelve

Swipe om meer te zien

De kassa 12Order Pinkassa All-in-one kassa Zelfservice Tablet Handheld
Horeca kassasysteem - Twelve 12Order Twelve Pinkassa Twelve all-in-one budget kassa Tablet kassa van Twelve Handheld kassa van Twelve
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
AKAM kassa

Touchscreen kassasysteem

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor jouw locatie? Onze kassa is volledig gericht op overzicht, inzicht en gebruiksgemak. Hierdoor kan iedereen eenvoudig met onze kassa aan de slag. De kassa beschikt over een zelf in te stellen indeling waardoor je deze geheel naar eigen smaak is in te richten.

12Order

12Order is onze uitgebreide unieke web app. Met 12Order bied je alle denkbare producten die je online kan bestellen aan. 12Order is volledig geoptimaliseerd voor gebruik mobile devices en kan op alle hardware draaien. Door de unieke combinatie van bestellen, banqueting, scanning en kiosk is 12Order een aanwinst voor iedere locatie.

Ben je benieuwd hoe 12Order werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Twelve Pinkassa

Pinkassa

De Pinkassa is onze mobiele 2-in-1 oplossing van een pinautomaat en onze eigen kassasoftware één. Met de Pinkassa ben je flexibel en snel, je slaat de bestelling van je gasten aan en laat hen direct (contactloos) pinnen op hetzelfde apparaat. De gebruiksvriendelijkheid, de hoge transactiesnelheid en de mobiliteit van deze kassa maakt hem ideaal voor iedere locatie.

All-in-one

Onze All-in-one kassa is een kassa met een stijlvol design, die beschikt over alle opties. De All-in-one kassa bestaat uit een 10”-touchscreen, een ingebouwde bonnenprinter en en een gekoppelde Klantendisplay voor het delen van extra informatie. Doordat dit kassasysteem heel compact is, is deze zeer geschikt voor iedere locatie.

Twelve all-in-one budget kassa

Tablet kassa

De Tablet kassa kan als vaste kassa of mobiele kassa worden gebruikt. Je klikt hem eenvoudig op de standaard en kan hem er weer afhalen wanneer je hem als handheld wilt gebruiken. Dit kassasysteem is eenvoudig te verplaatsen, waardoor die ideaal is tijdens drukke momenten of wanneer er behoefte is aan een extra verkooppunt.

Tabletkassa Twelve - Links
Handheld Twelve Horeca

Handheld

De Handheld beschikt over een 6”-touchscreen, is compact, mobiel, snel, en te gebruiken als volwaardige kassasysteem. De Handheld is perfect voor het opnemen van bestellingen. Daarnaast zit er in onze Handheld ook een ingebouwde scanner, waardoor deze naast mobiele kassa ook e-tickets, toegangskaarten, kortingspassen en andere producten kan scannen.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in één van onze kassasystemen? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op. We bespreken wat je nodig hebt en zorgen voor een oplossing past bij jouw behoefte.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.