Direct aan de slag met onze kassasoftware

Wil jij jouw gasten zo snel mogelijk helpen en voorzien van de beste service? Onze systemen zijn gericht op gebruiksgemak, transactiesnelheid en realtime data inzicht, zodat jij hier op in kan spelen. Binnen één minuut kan iedereen met ons systeem aan de slag! Wil je zien hoe jouw organisatie ervoor staat? Dankzij onze overzichtelijke rapportages weet jij ieder moment van de dag de stand van zaken. Wil je nog meer uit je onderneming halen? Breid de kassa uit met één van onze Softwaremodules. Koppel de kassa eenvoudig aan je boekhoudprogramma, personeelsplanner of loyaltyprogamma, zo werk je nog efficiënter!

De voordelen van Twelve

 • Werkt online en offline
 • Direct aan de slag
 • Realtime inzicht

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de video of klik door onze software heen tijdens de online kassatour!

Twelve Kassasysteem Online Demo
Bekijk de video!

  Een greep uit onze klanten

  Swipe om meer te zien

  PIO15'' KassaZelfservice KassaHandheld KassaRestaurantkassaPIO Plus
  Vaste touchscreen kassa - TwelveVaste touchscreen kassa - TwelveZelfservice kassaHandheld kassa van TwelveRestaurantkassa met tafelplattegrondPIO Plus betaaloplossing
  Bekijk specificatiesBekijk specificatiesBekijk specificatiesBekijk specificatiesBekijk specificatiesBekijk specificaties
  5.5" touchscreen
  Mobiel
  Pin en kassa in één
  15" touchscreen
  Bekabeld
  Overzichtelijke indeling
  15" touchscreen
  Bekabeld
  Gekoppelde pin & scanner
  6" touchscreen
  Mobiel
  Communicatie met bar en keuken
  15" touchscreen
  Bekabeld
  Overzichtelijke indeling
  5.5" touchscreen
  Mobiel
  Geïntegreerde bonnenprinter
  Meer informatie aanvragenMeer informatie aanvragen Meer informatie aanvragen Meer informatie aanvragen Meer informatie aanvragen Meer informatie aanvragen
  Vraag offerte aanVraag offerte aanVraag offerte aanVraag offerte aanVraag offerte aanVraag offerte aan

  PIO

  Met de krachtige, snelle en geoptimaliseerde kassasoftware van Twelve kan je snel bestellingen opnemen en direct (contactloos) afrekenen met een betaalmethode naar keuze. Dat is de PIO!

  De voordelen van de PIO:

  • Pinautomaat en kassa in één
  • Eenvoudig mee te nemen
  • Direct inzicht

  Ben je benieuwd hoe de PIO werkt en wat deze voor jouw locatie kan betekenen? Plan direct een afspraak in of vraag een offerte aan. Onze specialisten staan voor je klaar om alles te bespreken.

  Vraag hier de online kassatour aan!

  15'' Kassa

  De 15″ Kassa beschikt over een eenvoudige indeling waardoor iedereen er direct mee aan de slag kan. Om het systeem helemaal naar wens in te richten kun je ook kiezen voor verschillende modules of koppelen met een van onze partners. Kies voor de Cashlessmodule en zorg voor meer veiligheid of de Supplementenmodule om eenvoudig extra supplementen aan te slaan bij een bestelling. Koppel jouw boekhoudpakket aan de 15″ Kassa voor optimaal inzicht. Wij garanderen optimaal gebruiksgemak.

  De voordelen van de 15″ Kassa:

  • 15″ touchscreen
  • Bekabeld
  • Overzichtelijke indeling

  Ben je benieuwd hoe de 15″ Kassa werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We hebben een online kassatour die jou stapsgewijs de werkwijze van ons systeem laat zien. Vraag hier de online kassatour aan!

  De Zelfservice Kassa

  Op onze Zelfservice Kassa kunnen gasten zelfstandig producten aanslaan en afrekenen zonder dat er personeel nodig is. Het systeem beschikt over een scanner voor barcodes en een gekoppelde pinautomaat. Door het overzichtelijke scherm en duidelijke knoppen kan jong en oud er direct mee overweg.

  De voordelen van de Zelfservice Kassa:

  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Geen personeel nodig
  • 15″ touchscreen

  Ben je benieuwd hoe de Zelfservice Kassa werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om een live demonstratie te geven en de mogelijkheden te bespreken.

  Handheld Kassa

  De Handheld Kassa beschikt over een 6″ touchscreen, is compact, mobiel, snel, en te gebruiken als volwaardig kassasysteem. De Handheld Kassa is perfect voor het opnemen van bestellingen.

  Daarnaast is de Handheld Kassa ook te verkrijgen met ingebouwde scanner, waardoor deze naast mobiele kassa ook e-tickets, toegangskaarten, kortingspassen en andere producten kan scannen.

  De voordelen van de Handheld Kassa: 

  • Perfect om bestellingen op te nemen of tickets te scannen
  • Eenvoudig om in de hand mee te nemen
  • 6″ touchscreen

  Ben je benieuwd hoe de Handheld Kassa werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We hebben een online kassatour die jou stapsgewijs de werkwijze van ons systeem laat zien. Vraag hier de online kassatour aan!

  Tafelplattegrond op Kassasysteem van Twelve

  Restaurantkassa

  De Restaurantkassa beschikt over 15″ scherm. Door het grote scherm houd je eenvoudig overzicht welke tafels bezet zijn. De bestelling wordt rechtstreeks doorgegeven aan de bar en de keuken, zodat zij de drankjes kunnen klaarzetten en de gerechten kunnen worden bereid.

  De voordelen van de 15″ Kassa:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Koppeling keuken en bar
  • Overzichtelijke en aanpasbare indeling

  Ben je benieuwd hoe de Restaurantkassa werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We hebben een online kassatour die jou stapsgewijs de werkwijze van ons systeem laat zien. Vraag hier de online kassatour aan!

  PIO Plus

  Met de krachtige, snelle en geoptimaliseerde kassasoftware op de PIO Plus neem je snel bestellingen op, reken je direct af en kan je op één device een bon printen. Start nu met de PIO Plus speciaal voor jouw Fast-service horecalocatie!

  De voordelen van de PIO Plus

  • Geïntegreerde bonnenprinter
  • Lange batterijduur
  • Direct inzicht

  Ben je benieuwd hoe de PIO Plus werkt en wat deze voor jouw locatie kan betekenen? Plan direct een afspraak in of vraag een offerte aan. Onze specialisten staan voor je klaar om alles te bespreken. Vraag hier de online kassatour aan!

  Pio Plus

  Al meer dan 10.000 locaties aangesloten bij Twelve

  De voordelen van Twelve

  • Advies op maat
  • Vrijblijvende demonstratie
  • Ook in weekenden bereikbaar

  Vraag meer informatie aan

  Ben je geïnteresseerd in één van onze kassasystemen? Vul het formulier hieronder in en één van onze specialisten neemt contact met je op. We bespreken jouw wensen en behoeften en kijken welke betaaloplossing daar het beste bij past, geheel vrijblijvend! Ook is het mogelijk om onze betaaloplossing te zien tijdens een demonstratie online of op locatie.

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel hier je vraag

  *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

  De meest gestelde vragen

  • Hoe eenvoudig is het kassasysteem?

   Ons systeem is zo ingericht dat iedereen binnen 1 minuut met het kassasysteem aan de slag kan. Onze kassa wordt bediend door uiteenlopende doelgroepen, van jong tot oud, van vrijwilligers tot medewerkers die er dagelijks mee werken. Wil je de gebruiksvriendelijkheid zelf ervaren? Vraag een demonstratie aan en wij leggen (online of op locatie) uit hoe het systeem werkt.

  • Kost het veel tijd om over te stappen op jullie systeem?

   Nee, het overstappen kost weinig tijd. Na aanschaf neemt ons Onboarding team contact met je op om jouw wensen en ideale werkwijze verder te bespreken. Wij zorgen ervoor dat jouw kassa optimaal is ingericht om snel aan de slag te gaan.

  • Wat zijn de kosten van een kassasysteem?

   Wij doen altijd een aanbod op maat afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Wij hebben hiervoor eerst meer informatie van je nodig. Bijvoorbeeld, hoe ga je het systeem gebruiken? Welke inzichten wil je eruit halen? Wil je ons systeem koppelen aan andere systemen?

   Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te zorgen voor een offerte op maat!  Staat je vraag er niet tussen? Laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op!

  Twelve Customer Care - service team