Het meest gebruikte kassasysteem

 • Gebruiksgemak voorop

  Door de simpele indeling kan iedereen moeiteloos met ons kassasysteem werken. Overbodige functies zijn weggelaten, waardoor de kassa uiterst overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betaalbaar is.

 • Snelle transacties

  Snel en eenvoudig afrekenen. Minder wachttijd voor jouw klanten.

Kassa Twelve
 • Alle denkbare betaalmogelijkheden

  Cash, PIN, munten, mobiel, stickers, passen, clubcards en zelfs seizoenskaarten.

 • Real time inzicht

  Met een knop vanaf overal realtime inzicht in de totale omzet, derving en voorraad.

Tablet en PIN voor vast & mobiel gebruik

Ben jij op zoek naar een betaaloplossing die je makkelijk kan verplaatsen? Dit kassasysteem heeft een compacte design en is speciaal ontwikkeld om eenvoudig te verplaatsen. Door middel van één kabel is deze tablet aan te sluiten op zowel stroom als internet.

Dit kassasysteem is ideaal voor locaties met een vast afrekenpunt op verschillende plekken. De tablet is eenvoudig los te koppelen om mee rond te lopen. Hierdoor ben je erg flexibel.

Deze variant is ook zonder pinautomaat leverbaar.

Tablet en pin van Twelve
Twelve all-in-one budget kassa

All-in-one budget kassa

Heb je weinig ruimte? Maar ben je wel op zoek naar een trendy betaaloplossing?

Deze all-in-one kassa heeft ook een compact design en is geschikt voor een professionele werkomgeving. Naast onze eigen kassasoftware heeft de all-in-one kassa een ingebouwde bonnenprinter. Hierdoor heb je alles in één bij elkaar.

Ook heeft dit model een zelf instelbare klantendisplay. Zo kunnen klanten meekijken met hun bestelling. Via de zelfinstelbare klantendisplay kan je ook afbeeldingen, acties en sponsoren tonen.