Het meest gebruikte kassasysteem

Kassa van Twelve - Kassasystemen

Ons kassasysteem bevat een overzichtelijk scherm waardoor jong en oud snel en eenvoudig aan de slag kan gaan. Tijdens een demonstratie leggen we graag uit hoe onze kassa werkt.

Gebruiksvriendelijk - Twelve

GEBRUIKSGEMAK VOOROP

Overbodige functies zijn weggelaten, waardoor de kassa uiterst overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betaalbaar is.

Twelve - transactie snelheid

SNELLE TRANSACTIES

Snel en eenvoudig afrekenen. Minder wachttijd voor jouw klanten.

Betaalmethoden Twelve | Cash | Pin | Munten | Passen

BETAALMOGELIJKHEDEN

Cash, PIN, munten, mobiel, passen, clubcards en zelfs seizoenskaarten. Alle betaalmethoden zijn mogelijk

Inzicht - Twelve

REAL TIME INZICHT

Met één knop, overal realtime inzicht in de totale omzet, derving en voorraad.

All-in-one kassasysteem

Heb je weinig ruimte? Maar ben je wel op zoek naar een compact kassasysteem? Deze all-in-one kassa heeft een stijlvol design en is geschikt voor een professionele werkomgeving. Naast onze eigen kassasoftware heeft de all-in-one kassa een ingebouwde bonnenprinter. Hierdoor heb je alles in één kassasysteem bij elkaar. Ook heeft dit model een klantendisplay dat je zelf kan instellen, waardoor klanten kunnen meekijken met hun bestelling. Via de klantendisplay kan je ook afbeeldingen, acties en sponsoren tonen. Zo heb je nog een extra verdienmodel.

Twelve all-in-one budget kassa
Pinkassa van Twelve - Betaaloplossingen - pinautomaat en kassasysteem in één

Pinkassa: kassa en pin in één

De Pinkassa is een mobiele kassa en pinautomaat in één. Je slaat de bestelling aan en laat de klant direct (contactloos) pinnen op hetzelfde apparaat. De snelle betaling maakt de Pinkassa ideaal voor horecagelegenheden met hoge transactie snelheden, zoals sportclubs, festivals en stadions. Je hebt alle voordelen van een klassieke pinautomaat, maar de Pinkassa geeft ondernemers, werknemers en vrijwilligers ook inzicht in welke producten er op de rekening staan. Je hebt alles bij elkaar op één apparaat.

Een tijdelijke betaaloplossing nodig? Huur nu al een Pinkassa voor een weekend vanaf €120,-.

 

Tablet en PIN voor vast & mobiel gebruik

Ben jij op zoek naar een betaaloplossing die je snel kan verplaatsen? Dit kassasysteem heeft een compact design en is speciaal ontwikkeld om eenvoudig te verplaatsen. Door middel van één kabel is deze tablet aan te sluiten op zowel stroom als internet. Dit kassasysteem is ideaal voor locaties met een vast afrekenpunt op verschillende plekken. De tablet is eenvoudig los te koppelen om mee rond te lopen. Hierdoor ben je erg flexibel. Deze variant is ook zonder pinautomaat leverbaar.

Betaaloplossingen Twelve - Pinautomaat met Tabletkassa
Twelve Software Module Keuzes

Extra opties bij de kassa

Om het optimale uit jouw kassasysteem te halen, bieden we ook diverse softwaremodules en koppelingen aan om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

Softwaremodules

Onze softwaremodules zorgen ervoor dat jij nog sneller bestellingen kan opnemen, inzicht hebt in jouw voorraad en facturatie. Enkele uitbreidingen die we hebben:

  1. Bonmodule: Sla direct alles aan op één bon. Ideaal voor grote groepen.
  2. Supplementenmodule: Voeg extra informatie toe aan het gerecht. Bijv. de garing, extra saus of allergie.
  3. Voorraadmodule: Krijg direct inzicht in je voorraad. Bij een minimale voorraad ontvang je een melding.
  4. Facturatiemodule: Sla bestellingen aan op rekening en stel eenvoudig een factuur op.

Tap- en koffiekoppeling

Krijg direct inzicht met onze tap en/of koffiekoppeling. Met de tapkoppeling krijg je direct inzicht in hoeveel bier er wordt verkocht. Hierdoor hebben diverse horeca locaties al 15% minder bier verspild. Ook kan je bij ons een koffieautomaat met verse bonen afnemen, zonder investering. Verse bonenkoffie leidt tot een hogere omzet en door de koppeling met de kassa kun je direct het verbruik zien.

Koffie en Tap Icons
Twelve Kassasysteem voor sport horeca events en stadion

Neem contact op met ons

Heb je nog vragen over onze kassasystemen en/of software modules? Vul je gegevens  en wij nemen persoonlijk contact op met jou.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.