Hét kassasysteem speciaal voor Zorg

De zorg heeft voor ons een sterke focus. Deze branche ondersteunen wij met een reeks uitgekiende en op maat gemaakte betaaloplossingen. Door onze ervaring in de zorg weten we waar jouw kassasysteem aan moet voldoen, daarnaast richt je onze kassa volledig in naar eigen smaak door extra Modules toe te voegen. Onze kassa’s zijn beschikbaar voor elke zorginstelling, zowel voor groot als klein, bieden wij de passende betaaloplossing.

De voordelen van Twelve

  • Twelve Q, onderdeel van Twelve, is ISO 27001 gecertificeerd
  • Betalen en bestellen aan bed of op kamer (met gepersonaliseerde pas)
  • Bestellingen opnemen en eten als groep, maar apart per gast betalen

Onze Zorg kassa is gecertificeerd

Het kassasysteem van Twelve beschikt over het keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Het is een onafhankelijk keurmerk voor kassasystemen.

Het keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Met dit keurmerk bieden we voor jouw zorginstelling zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie.

Keurmerk logo

Vraag de brochure aan voor Zorg

Wil jij weten welke betaaloplossingen en extra opties we hebben voor jouw zorginstelling? Vraag onze brochure aan en bekijk ons aanbod.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Oplossingen speciaal voor Zorg

Restaurantmodule

Restaurantmodule Twelve - icon
Laat je gasten apart bestellen en afrekenen, stuur de bon als één bestelling en serveer de gerechten samen uit.

Cashlessmodule

Cashlessmodule - twelve icon - betaaloplossingen
Maak gebruik van bijvoorbeeld cliëntpassen, betaalpassen. Bied groepen of individuen (prijs)voordelen en laat hen zowel voor- als achteraf betalen.

Besteloplossing

12order app
Online maaltijden en andere producten bestellen en direct afrekenen vanuit bed, kamer of de zaal.
Digitale schaplabels

Digitale Schaplabels

Beschikt jouw zorginstelling over een horecagelegenheid? Maak dan gebruik van onze Digitale Schaplabels. Voorzie gasten en cliënten van informatie zoals de voedingswaarden, allergenen en prijs van het product. De prijzen zijn realtime aan te passen via onze beheeromgeving. De Digitale Schaplabels zijn ook te koppelen aan onze besteloplossing, 12Order.

Bekijk de mogelijkheden

Zorg-icon

We komen graag een keer langs

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons systeem? We komen graag een keer langs bij jouw zorginstelling om de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel hier je vraag

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.