Hét kassasysteem voor Catering

Met ons kassasysteem kan jij je volledig richten op je gastbeleving. Wij bieden jouw cateringorganisatie een betaalsysteem waarbij je centraal al je locaties aanstuurt en je op een eenvoudige manier de juiste managementinformatie kunt opvragen. Van een eenvoudige kassa om snel mee af te rekenen, tot een uitgebreide totaaloplossing. Onze kassa’s zijn volledig afgestemd op Catering.

De voordelen van Twelve

  • Twelve Q, onderdeel van Twelve, is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd*
  • Oplossingen vanuit de praktijk
  • Online banqueting- en besteloplossing met 12Order

Er kunnen verschillende programma’s en Modules aan ons systeem gekoppeld worden om de kassa uit te breiden.
 
*Lees hier meer over de ISO 27001 en NEN 7510 certificering. 

Onze Catering kassa is gecertificeerd

Het kassasysteem van Twelve beschikt over het keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Het is een onafhankelijk keurmerk voor kassasystemen.

Het keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Met dit keurmerk bieden we voor jouw organisatie zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie.

Brochure 250

Vraag de brochure aan

Wil jij weten welke producten we voor jouw cateringlocatie hebben? Vraag onze brochure aan en bekijk ons aanbod.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Onze modules voor Catering

Debiteurenmodule

Automatiseer en registreer boekingen op debiteuren en kostenplaatsen en vereenvoudig jouw facturatieproces.

Cashlessmodule

Cashlessmodule - twelve icon - betaaloplossingen
Met de Cashlessmodule kan je eenvoudig cashless afrekenen via verschillende betaalmethoden.

API-module

Import export module icon
Gegevens importeren en exporteren van en naar de beheeromgeving.
Schaplabel met 12Order

Digitale Schaplabels

Toon extra informatie op jouw locatie met het gebruik van Digitale Schaplabels. Door de Schaplabels te gebruiken voorzie je je gasten van informatie in verschillende talen en maak je gebruik van van-/voor-prijzen die je zowel eenmalig als gepland op de Schaplabels kan tonen. Ook communiceer je op deze manier eenvoudig uitgebreide informatie zoals de voedingswaarden en allergenen van een product, zodat je gasten precies weten waar ze aan toe zijn.

Kiosk

Dankzij een kiosk automatiseer jij de bestellingen op jouw locatie. Gasten bestellen eenvoudig op het touchscreen van de kiosk waardoor de wachttijd afneemt en jij meer gasten kan voorzien. Ook je personeel kan zich hierdoor op andere werkzaamheden richten waardoor je efficiënter werkt. Onze kiosk is ideaal voor verschillende cateringlocaties.

Bestelkiosk 12Order

De beoordeling van onze klanten

Sodexo -
Jerry Westermeijer

Sodexo werkt al jaren naar volle tevredenheid met de oplossingen van Twelve. De samenwerking is in 2017 opnieuw voor meerdere jaren vastgelegd in een overeenkomst, waarbij ook voor Sodexo België een overeenkomst is afgesloten.

Appèl en Markies Catering -
Hans van Veen

De samenwerking tussen Twelve, Appèl en Markies is in 2014 gestart en verloopt uiterst succesvol. In 2017 is de overeenkomst opnieuw verlengd voor meerdere jaren.

Compass Group -
Tim Hagenbeek

In 2013 is de samenwerking met Compass Group gestart. In 2017 heeft Compass een nieuwe marktverkenning gedaan waarna een nieuwe overeenkomst voor meerdere jaren is afgesloten.

We komen graag langs!

Geïnteresseerd in ons systeem? We komen graag een keer  bij je langs voor een demonstratie. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.