Kassasysteem Twelve eenvoudig

Kassasysteem voor catering

Catering is een breed begrip. Binnen de catering branche zelf zijn er ook weer verschillende takken. Hierdoor is het belangrijk om mee te denken wat voor jouw catering de beste oplossing is. Wij denken hier graag aan mee. Neem contact op voor een adviesgesprek.

Gebruiksvriendelijk - Twelve

Gebruiksvriendelijk

Als cateraar verandert je assortiment nog wel eens. Door het gebruiksgemak van onze kassa’s pas je eenvoudig de categorieën en producten op je kassa aan.

Twelve - transactie snelheid

Snel & eenvoudig

Het kassasysteem heeft een overzichtelijke indeling waardoor iedereen er snel mee overweg kan.

Inzicht - Twelve

Direct inzicht

Je hebt overal en altijd realtime inzicht in de totale omzet, derving en voorraad. Hierdoor weet je op elk moment van de dag wat er in jouw bedrijf gebeurt.

24/7 service Twelve icon

Altijd bereikbaar

Als cateraar werk je vaak buiten de normale werktijden. Wij beschikken over een 24/7 service. Zo kun je ons altijd bellen voor vragen over de kassa.

van leeuwen catering logo

Onze klant Van Leeuwen vertelt

”Wij werken nu enige tijd samen met Twelve met als doel om op al onze 105 schoollocaties een pinkassa neer te zetten. Voor mij is het fijn om vaste contactpersonen te hebben binnen Twelve, daardoor kunnen we sneller en oplossingsgericht werken. Is er niet direct een oplossing voor handen dan gaat Twelve voor ons opzoek.”

Gert Scholtes – Rayonmanager Van Leeuwen Catering

Nieuwsgierig naar wat we voor jouw cateringbedrijf kunnen betekenen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Vraag onze catering brochure aan

Wil jij weten welke betaaloplossingen we voor jouw catering hebben? Vraag onze brochure aan en bekijk ons aanbod.

Twelve Brochure kassasystemen

Betaaloplossingen voor de cateraar

Horeca_Team_Twelve

    Kom in contact met ons

    Benieuwd wat wij voor jouw cateringbedrijf kunnen betekenen, wil je meer weten over één van onze kassa’s of wil je een demo aanvragen? Neem contact met ons op voor advies, een demo of een offerte op maat.

    *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.