Snel en eenvoudig afrekenen

koffie twelve

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Service gericht
 • Ontzorgen

Waarom hebben wij de beste oplossing voor jou?

Tijdens de lunch kan het erg druk worden bij de kassa in de kantine. Met de gebruiksvriendelijke kassasystemen van Twelve reken je niet alleen af met de lange wachtrijen, maar zorg je er ook voor dat het personeel nauwkeurig kan werken en meer tijd over heeft voor de gast. Inzicht krijgen in het productbeheer, het voorraadbeheer en rapportages kan eenvoudig vanaf de locatie zelf of extern vanaf een computer met internet.

 

”Wij werken nu enige tijd samen met Twelve met als doel om op al onze 105 schoollocaties een pinkassa neer te zetten. Voor mij is het fijn om vaste contactpersonen te hebben binnen Twelve, daardoor kunnen we sneller en oplossingsgericht werken. Is er niet direct een oplossing voor handen dan gaat Twelve voor ons opzoek.”

Gert Scholtes - Rayonmanager Van Leeuwen Catering

van leeuwen catering logo

“Een overzichtelijk en duidelijk systeem dat met gemak zelf aan te passen is! Binnen de Koekfabriek werken wij met verschillende doelgroepen. Erg fijn om te zien dat elke medewerker binnen een mum van tijd het systeem onder de knie heeft.”

Marleen van Kessel - Bedrijfsleidster De Koekfabriek

logo de koekfabriek
Horeca eigenaar is blij met zijn Twelve kassa

De voordelen

Direct inzicht
Met ons betaalsysteem heb je op ieder moment inzicht in je totale omzet, derving en voorraad.

Gebruiksvriendelijk
Snel en eenvoudig afrekenen aan de bar staan centraal.

Contactloos pinnen
Twelve koppelt de pinautomaten direct aan het kassasysteem, waardoor het afrekenen niet alleen sneller verloop, makkelijker, nauwkeuriger en veiliger verloopt.

Persoonlijke betaalpas
Het is mogelijk om je gasten te voorzien van een betaalpas, waarmee kan worden afgerekend in de bedrijfskantine. Daarnaast kun je jouw personeel managen en krijg je inzicht in de handelingen, omzetten en werktijden.

Zelfservice mogelijkheden
Het is mogelijk dat gasten in een bedrijfskantine zelf afrekenen, nadat zij eten hebben gepakt.

Meest gestelde vragen

 • Kost het veel tijd om over te stappen op jullie systeem?

  De kassa wordt volledig door ons ingericht op basis van jullie wensen. In het korte implementatieproces gaan we samen op zoek naar jullie ideale werkwijze, waarna jullie snel aan de slag kunnen.

 • Wat als we vragen of problemen hebben?

  Onze serviceafdeling staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor jullie klaar om jullie te helpen met jullie vragen. Ook staat onze serviceafdeling altijd voor jullie paraat om, door wat voor reden dan ook, een vervangende kassa te installeren. Hierdoor kom je nooit zonder kassa te staan!

 • Is het systeem niet te moeilijk?

  Ons systeem is zo ingericht dat iedereen binnen 1 minuut met het kassasysteem aan de slag kan. Onze kassa wordt bediend door uiteenlopende doelgroepen, van jong tot oud, van vrijwilligers tot professionele medewerkers.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Twelve service aan het werk

We komen graag een keer vrijblijvend langs!