Twelve Ticketing:

  • Uitbetaling wanneer jij dat wilt
  • Voor elke situatie een oplossing op maat
  • 7 dagen per week persoonlijke service

Dé oplossing voor jouw kaartverkoop!

Wil jij je eigen tickets verkopen en hiervoor een ticketshop inrichten? Twelve Ticketing biedt voor iedere organisatie een oplossing op maat. Start zelf een ticketshop, voeg kaartsoorten toe, beheer tarieven of houd bezoekersaantallen bij. Met het innovatieve ticketsysteem van Twelve Ticketing is dit heel eenvoudig. Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen met een grotere bezoekersstroom en een betere doorstroming van je bezoekers? Klik op ‘Oplossingen’ om te zien wat wij te bieden hebben, klik op ‘Live Demo’ voor een voorbeeld van onze ticketshop of neem contact met ons op voor een offerte.

Twelve Ticketing voor jouw branche

 

Staat jouw branche er niet tussen? Wij maken ticketshops op maat, neem contact op om jouw wensen te bespreken.

Wat biedt Twelve Ticketing

Naast een ticketplatform met een uitgebreid assortiment van functies en mogelijkheden, bieden we ook een groot aantal (internationale) betaalmogelijkheden aan. We denken graag met je mee over de optimale inrichting van jullie entree voor een snelle en probleemloze doorstroom van de bezoekers. Klik op onderstaande links om hier meer over te lezen.

Wat kost Twelve Ticketing?

Wij hanteren de scherpste tarieven in de markt. Doordat geen enkele organisatie of situatie hetzelfde is, stellen we graag een offerte op maat op, die aansluit bij jullie wensen.

Hoe werkt Twelve Ticketing?

Na samen alle wensen besproken te hebben en deze te hebben vastgesteld, kunnen wij binnen één week jouw ticketshop opleveren. Benieuwd hoe zo’n ticketshop er voor jouw organisatie uitziet? Bekijk één van onze demonstraties of neem contact met ons op voor een voorstel voor jullie locatie.

Twelve Ticketing in cijfers

+3.000.000 verkochte tickets

Ticketingmodule van Twelve

+750 Evenementen

120 werknemers in Europa

Een aantal van onze klanten